Επισκέπτης
Αυτός που έκανε το σάιτ,ήταν τρόμπας κάργα
Και νομίζεις ότι θα σ'ακούσουν εσένα,που είσαι ένας στα εκατομμύρια....
Ρε χρυσαυγίτη,
aderfe δικαιο εχεις αλλα αν η αποχη φτασει το 60 τις εκατο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ μονο αυτο μπορει να γινει!! χωρις να παρουμε τα οπλα!! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!!!! και μην νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος !!!!! τα βολεμενα κοματολαμογια δεν μας υπολογιζουν ΤΕΛΟςςςς !!! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑς!!! ΤΕΛΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΔυστηχως οι υποψηφιοι που στηριζονται απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ θα λαβουν το μεγαλυτερο ποσοστο των ψηφων. Αν γινονταν σημερα βουλευτικες εκλογες παλι το ΠΑΣΟΚ θα εβγαινε πρωτο κομα και με τον εκλογικο νομο που εχουν φτιαξει, θα εκανε αυτοδυναμη κυβερνηση.
Δυστηχως οι Ελληνες το μονο που ξερουν ειναι να κλαιγονται. Καναμε πρωθυπουργους τον Κωστακη και τον Γιωργακη, οτι πιο αχρηστο εχει βγει στην πολιτικη σε ολη την Ευρωπη και μετα τους βριζουμε. Αντι να βριζουμε τους εαυτους μας.
aderfe δικαιο εχεις αλλα αν η αποχη φτασει το 60 τις εκατο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ μονο αυτο μπορει να γινει!! χωρις να παρουμε τα οπλα!! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!!!! και μην νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος !!!!! τα βολεμενα κοματολαμογια δεν μας υπολογιζουν ΤΕΛΟςςςς !!! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑς!!! ΤΕΛΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Η αποχη ειναι παντα γυρω στο 20% (και μαλιστα με ελλιπως εκκαθαρισμενους πινακες). Στις ευρωεκλογες εφτασε 35% για τους γνωστους λογους. Στις τοπικες-αυτοδιοικητικες εκλογες ειναι αδυνατον να υπαρχει τοσο μεγαλη αποχη, γιατι οι τοπικες κοινωνιες ψηφιζουν τους γνωστους τους. Μην ελπιζετε σε παραμυθια. Η αποχη δεν θα ξεπερασει το 30% σε καμια περιπτωση. Ούτε εξαλλου θα προσφερε κατι αν γινοταν αυτο.aderfe δικαιο εχεις αλλα αν η αποχη φτασει το 60 τις εκατο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ μονο αυτο μπορει να γινει!! χωρις να παρουμε τα οπλα!! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!!!! και μην νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος !!!!! τα βολεμενα κοματολαμογια δεν μας υπολογιζουν ΤΕΛΟςςςς !!! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑς!!! ΤΕΛΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ADERFE ΑΜΑ τα δυο μεγαλα κοματα στης αυριανες εκλογες παρουν κατο απο 20 τοις εκατο το καθεενα αυτοματα και ο παπανδρεου και ο σαμαρας θα παρετηθουν και τα κοματα αυτα θα ψαχνουν να βρουν εναλακτικη κατασταση την οποια εχουν ετοιμη με την οικουμενικη!! ετσι οστε να μας πανε σε ελενχομενη πτωχευση και τα λαμογια ολον τον κοματον να ελενχουν την κατασταση οπος καναν τα τελευτεα 36 γαμιμενα χρονια ΣΤΗς ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΠΑΝΕ!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!<< ανεξαρτητα αν ειναι ενα η συνασπισμος κοματον>> του σχοιματισμου κυριαρχης ελληνικης κυβερνησης νομικα παντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !!!! και ηθικα ΤΟ ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!! ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!! για αυτο φοναζο αποχηηη καθολικη!!! ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!Ρε φίλε, λάθος!
Και 80% να φτάσει η αποχή, δε τρέχει κάστανο. Νομικά δεν τίθεται θέμα (από που το βγάζεις το συμπέρασμα ότι η μεγάλη αποχή "ακυρώνει" το εκλογικό αποτέλεσμα?), για το ηθικό μέρος δε, άσ'το καλύτερα... Έχουν δείξει όλοι αυτοί ποτέ ότι τους απασχόλησε θέμα "ηθικής"?
Θα βγάλουν τα αποτελέσματα πάνω στη βάση των ψηφισάντων έγκυρα, και θα δεις τα ίδια ποσοστά με προηγούμενες εκλογές: ΠΑΣΟΚ & ΝΔ αθροιστικά, 80% ! Ας είναι το 80% μετρημένο πάνω σε 2 εκ. ψήφους, όχι σε 10.
Πίστεψέ με, η λύση ΔΕΝ είναι αυτή. Η λύση είναι "Σγουρός 13%, Κικίλιας 11%, Χάγιος 10%".
ΤΟΤΕ θα αρχίσουν τα γλέντια, όχι με αποχή. Ας μην είναι ο Χάγιος, ας είναι όποιος άλλος μαλάκας θέλεις (να μη νομίσεις ότι έχω και τίποτα με το Χάγιο δηλαδή). Αλλά ΟΧΙ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΟΧΙ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟΙ είναι αυτό που πιστεύω εγώ ότι πράπει να γίνει τώρα. Διάβασε το προηγούμενο ποστ μου (μια σελίδα πίσω) που το εξηγώ καλύτερα.
ADERFE ΑΜΑ τα δυο μεγαλα κοματα στης αυριανες εκλογες παρουν κατο απο 20 τοις εκατο το καθεενα αυτοματα και ο παπανδρεου και ο σαμαρας θα παρετηθουν και τα κοματα αυτα θα ψαχνουν να βρουν εναλακτικη κατασταση την οποια εχουν ετοιμη με την οικουμενικη!! ετσι οστε να μας πανε σε ελενχομενη πτωχευση και τα λαμογια ολον τον κοματον να ελενχουν την κατασταση οπος καναν τα τελευτεα 36 γαμιμενα χρονια ΣΤΗς ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΠΑΝΕ!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!<< ανεξαρτητα αν ειναι ενα η συνασπισμος κοματον>> του σχοιματισμου κυριαρχης ελληνικης κυβερνησης νομικα παντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !!!! και ηθικα ΤΟ ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!! ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!! για αυτο φοναζο αποχηηη καθολικη!!! ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!
ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!
συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!
ADERFE ΑΜΑ τα δυο μεγαλα κοματα στης αυριανες εκλογες παρουν κατο απο 20 τοις εκατο το καθεενα αυτοματα και ο παπανδρεου και ο σαμαρας θα παρετηθουν και τα κοματα αυτα θα ψαχνουν να βρουν εναλακτικη κατασταση την οποια εχουν ετοιμη με την οικουμενικη!! ετσι οστε να μας πανε σε ελενχομενη πτωχευση και τα λαμογια ολον τον κοματον να ελενχουν την κατασταση οπος καναν τα τελευτεα 36 γαμιμενα χρονια ΣΤΗς ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΠΑΝΕ!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!<< ανεξαρτητα αν ειναι ενα η συνασπισμος κοματον>> του σχοιματισμου κυριαρχης ελληνικης κυβερνησης νομικα παντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !!!! και ηθικα ΤΟ ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!! ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!! για αυτο φοναζο αποχηηη καθολικη!!! ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!
αδερφε ΨΑΧΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!!! ΣΕΒΑΣΤΗ παντος η αποψη σουΓια το πρώτο που λες, μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις τα άρθρα του Συντάγματος που το λένε αυτό?
Κάνεις λάθος, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Για το δεύτερο, βεβαίως και συμφωνώ. Το είπα πρώτος άλλωστε.
Πως θα σας φανεί αν το ΠΑΣΟΚ πιάσει ένα 80αρι;
ΨΑΧΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!
Ελα βρε φιλε κι εσυ...το ξερεις καλα οτι εχεις δικιο. Γιατι επιμενεις?Όχι, ΕΣΥ θα το βρεις και θα μας το πεις.
Εγώ σου λέω ότι δεν υπάρχει. Το έχω ψάξει. Απόδειξέ μου ότι κάνω λάθος.