Νέα

Eυχή και κατάρα πρός τους μπουρδελιάριδες ψηφοφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
No Comment

Συνημμένα

• γιαουρτωμα1.JPG
    γιαουρτωμα1.JPG
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 11
  • 546347.png
    546347.png
    146,2 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
No Comment

Συνημμένα

• 22.jpg
    22.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 11
  • oleee.jpg
    oleee.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 12

Επισκέπτης
Και νομίζεις ότι θα σ'ακούσουν εσένα,που είσαι ένας στα εκατομμύρια.... :jerking:

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε χρυσαυγίτη,

(αν είσαι όντως τέτοιος και δε μας κάνεις πλάκα)

Εϊπαμε, μικρά κόμματα, εν τάξει, αλλά όχι και αυτό το χάλι πια.
Ελληνικές σημαίες, στεφάνια, μαίανδροι, και όλα αυτά παραπέμπουν σε "πατριωτικούς" συνειρμούς, εθνικές εξάρσεις, και άλλα τέτοια που όλοι αυτοί (το πολιτικό σύστημα) επί χρόνια μεταχειρίζονται για να μας παραμυθιάζουν ότι τους έχουμε ανάγκη:
"Το έθνος διέρχεται κρίσιμες στιγμές",
"Η κατάσταση απαιτεί τη συστράτευση όλων μας",
"Απαιτείται εθνική ομοψυχία για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα"
"Η ευθύνη όλων μας είναι πολύ μεγάλη"
και άλλα τέτοια που έχω βερεθεί να τα ακούω, και έχω καταλήξει να πω: "Α σιχτίρ κοπρίτες, θα ψηφίσω όποιο μαλάκα βρω μπροστά μου που όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μέρος του συστήματός σας, προκειμένου να ξεκουμπιστείτε, επί τέλους".

Έρχονται τώρα μερικά ψώνια (οι δικοί σου) και δε μας λένε τίποτα, αλλά πάλι για έθνος, πατρίδα, μεγαλεία της φυλής (της φυλής, όχι της Φυλής) και άλλες τέτοιες παπαριές προβάλλουν.
Η αφίσα που έβαλες εδώ αυτό ακριβώς υποδηλώνει. Μεγαλειώδης σημαία, σταυρός πάνω στο κοντάρι, τέτοια.
Αυτά μας έχουν φάει, φίλε, και αυτά πρέπει να καταργήσουμε. Αν ακούσεις το ΓΑΠ που έχει ξαμοληθεί και μιλάει, για ευθύνες, κρισιμότητες, και επερχόμενα μεγαλεία συνεχώς τσαμπουνάει (όσο βγαίνει νόημα δηλαδή).

Να φύγω λοιπόν από τον ένα μαλάκα (έκανα χρόνια να το καταλάβω ότι πρέπει να φύγω γιατί με κοροϊδεύει), και να πάω στον άλλον (το Μιχαλολιάκο)? Ε, όχι. Άσε που κι αυτός μέρος του συστήματος είναι (δεν ήταν βουλευτής της ΝΔ κάποτε?)

Τέλος πάντων, στην ανάγκη, έστω και Μιχαλολιάκο να ψηφίσει κάποιος, αν αντί για Μιχαλολιάκο η άλλη εναλλάκτική του θα ήταν Κακλαμάνης.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, αυτή είναι η ουσία.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δυστηχως οι υποψηφιοι που στηριζονται απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ θα λαβουν το μεγαλυτερο ποσοστο των ψηφων. Αν γινονταν σημερα βουλευτικες εκλογες παλι το ΠΑΣΟΚ θα εβγαινε πρωτο κομα και με τον εκλογικο νομο που εχουν φτιαξει, θα εκανε αυτοδυναμη κυβερνηση.
Δυστηχως οι Ελληνες το μονο που ξερουν ειναι να κλαιγονται. Καναμε πρωθυπουργους τον Κωστακη και τον Γιωργακη, οτι πιο αχρηστο εχει βγει στην πολιτικη σε ολη την Ευρωπη και μετα τους βριζουμε. Αντι να βριζουμε τους εαυτους μας.
aderfe δικαιο εχεις αλλα αν η αποχη φτασει το 60 τις εκατο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ μονο αυτο μπορει να γινει!! χωρις να παρουμε τα οπλα!! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!!!! και μην νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος !!!!! τα βολεμενα κοματολαμογια δεν μας υπολογιζουν ΤΕΛΟςςςς !!! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑς!!!  ΤΕΛΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
aderfe δικαιο εχεις αλλα αν η αποχη φτασει το 60 τις εκατο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ μονο αυτο μπορει να γινει!! χωρις να παρουμε τα οπλα!! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!!!! και μην νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος !!!!! τα βολεμενα κοματολαμογια δεν μας υπολογιζουν ΤΕΛΟςςςς !!! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑς!!!  ΤΕΛΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ρε φίλε, λάθος!

Και 80% να φτάσει η αποχή, δε τρέχει κάστανο. Νομικά δεν τίθεται θέμα (από που το βγάζεις το συμπέρασμα ότι η μεγάλη αποχή "ακυρώνει" το εκλογικό αποτέλεσμα?), για το ηθικό μέρος δε, άσ'το καλύτερα... Έχουν δείξει όλοι αυτοί ποτέ ότι τους απασχόλησε θέμα "ηθικής"?
Θα βγάλουν τα αποτελέσματα πάνω στη βάση των ψηφισάντων έγκυρα, και θα δεις τα ίδια ποσοστά με προηγούμενες εκλογές: ΠΑΣΟΚ & ΝΔ αθροιστικά, 80% !  Ας είναι το 80% μετρημένο πάνω σε 2 εκ. ψήφους, όχι σε 10.

Πίστεψέ με, η λύση ΔΕΝ είναι αυτή. Η λύση είναι "Σγουρός 13%, Κικίλιας 11%, Χάγιος 10%".
ΤΟΤΕ θα αρχίσουν τα γλέντια, όχι με αποχή.   Ας μην είναι ο Χάγιος, ας είναι όποιος άλλος μαλάκας θέλεις (να μη νομίσεις ότι έχω και τίποτα με το Χάγιο δηλαδή). Αλλά ΟΧΙ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΟΧΙ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟΙ είναι αυτό που πιστεύω εγώ ότι πράπει να γίνει τώρα. Διάβασε το προηγούμενο ποστ μου (μια σελίδα πίσω) που το εξηγώ καλύτερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
aderfe δικαιο εχεις αλλα αν η αποχη φτασει το 60 τις εκατο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ μονο αυτο μπορει να γινει!! χωρις να παρουμε τα οπλα!! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!!!! και μην νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος !!!!! τα βολεμενα κοματολαμογια δεν μας υπολογιζουν ΤΕΛΟςςςς !!! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑς!!!  ΤΕΛΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Η αποχη ειναι παντα γυρω στο 20% (και μαλιστα με ελλιπως εκκαθαρισμενους πινακες). Στις ευρωεκλογες εφτασε 35% για τους γνωστους λογους. Στις τοπικες-αυτοδιοικητικες εκλογες ειναι αδυνατον να υπαρχει τοσο μεγαλη αποχη, γιατι οι τοπικες κοινωνιες ψηφιζουν τους γνωστους τους. Μην ελπιζετε σε παραμυθια. Η αποχη δεν θα ξεπερασει το 30% σε καμια περιπτωση. Ούτε εξαλλου θα προσφερε κατι αν γινοταν αυτο.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε φίλε, λάθος!

Και 80% να φτάσει η αποχή, δε τρέχει κάστανο. Νομικά δεν τίθεται θέμα (από που το βγάζεις το συμπέρασμα ότι η μεγάλη αποχή "ακυρώνει" το εκλογικό αποτέλεσμα?), για το ηθικό μέρος δε, άσ'το καλύτερα... Έχουν δείξει όλοι αυτοί ποτέ ότι τους απασχόλησε θέμα "ηθικής"?
Θα βγάλουν τα αποτελέσματα πάνω στη βάση των ψηφισάντων έγκυρα, και θα δεις τα ίδια ποσοστά με προηγούμενες εκλογές: ΠΑΣΟΚ & ΝΔ αθροιστικά, 80% !  Ας είναι το 80% μετρημένο πάνω σε 2 εκ. ψήφους, όχι σε 10.

Πίστεψέ με, η λύση ΔΕΝ είναι αυτή. Η λύση είναι "Σγουρός 13%, Κικίλιας 11%, Χάγιος 10%".
ΤΟΤΕ θα αρχίσουν τα γλέντια, όχι με αποχή.   Ας μην είναι ο Χάγιος, ας είναι όποιος άλλος μαλάκας θέλεις (να μη νομίσεις ότι έχω και τίποτα με το Χάγιο δηλαδή). Αλλά ΟΧΙ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΟΧΙ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟΙ είναι αυτό που πιστεύω εγώ ότι πράπει να γίνει τώρα. Διάβασε το προηγούμενο ποστ μου (μια σελίδα πίσω) που το εξηγώ καλύτερα.
ADERFE ΑΜΑ τα δυο μεγαλα κοματα στης αυριανες εκλογες παρουν κατο απο 20 τοις εκατο το καθεενα αυτοματα και ο παπανδρεου και ο σαμαρας θα παρετηθουν και τα κοματα αυτα θα ψαχνουν να βρουν εναλακτικη κατασταση την οποια εχουν ετοιμη με την οικουμενικη!! ετσι οστε να μας πανε σε ελενχομενη πτωχευση και τα λαμογια ολον τον κοματον να ελενχουν την κατασταση οπος καναν τα τελευτεα 36 γαμιμενα χρονια ΣΤΗς ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΠΑΝΕ!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!<< ανεξαρτητα αν ειναι ενα η συνασπισμος κοματον>> του σχοιματισμου κυριαρχης ελληνικης κυβερνησης  νομικα παντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  !!!! και ηθικα ΤΟ ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!  ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!! για αυτο φοναζο αποχηηη  καθολικη!!!  ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!

Επισκέπτης
ADERFE ΑΜΑ τα δυο μεγαλα κοματα στης αυριανες εκλογες παρουν κατο απο 20 τοις εκατο το καθεενα αυτοματα και ο παπανδρεου και ο σαμαρας θα παρετηθουν και τα κοματα αυτα θα ψαχνουν να βρουν εναλακτικη κατασταση την οποια εχουν ετοιμη με την οικουμενικη!! ετσι οστε να μας πανε σε ελενχομενη πτωχευση και τα λαμογια ολον τον κοματον να ελενχουν την κατασταση οπος καναν τα τελευτεα 36 γαμιμενα χρονια ΣΤΗς ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΠΑΝΕ!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!<< ανεξαρτητα αν ειναι ενα η συνασπισμος κοματον>> του σχοιματισμου κυριαρχης ελληνικης κυβερνησης  νομικα παντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  !!!! και ηθικα ΤΟ ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!  ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!! για αυτο φοναζο αποχηηη  καθολικη!!!  ΣΑΦΕς ΜΥΝΗΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!

Ωραία ρε μεγάλε....και γω σε ρωτάω....άντε να πείσεις 100 άτομα από δω μέσα να μην ψηφίσουν...τι είναι 100 άτομα μέσα στα 10 εκατομμύρια;;;

Σοβαρέψου...... :birdman:

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΑΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ 60 ΤΗς ΕΚΑΤΟ λογο της ενησχημενης αναλογικης !!!! και την ΑΡΧΗ ΤΗς ΔΕΔΗΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΗΜΑ για την νομιμοτητα!!!!!

συμφονο παντος οτι σε καμια περιπτοση δεν πρεπει να ψηφηστουν τα μεγαλα κοματα!!!

Για το πρώτο που λες, μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις τα άρθρα του Συντάγματος που το λένε αυτό?
Κάνεις λάθος, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Για το δεύτερο, βεβαίως και συμφωνώ. Το είπα πρώτος άλλωστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Θα σε στενοχωρησω. Επειδη νιωθεις παθος γι αυτα που λες, δεν σημαινει οτι εχεις και δικιο.
1) ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ποτέ δεν θα παρουν κατω απο 70%. Οχι 40 που λες. Ποιος θα παρει το 60? τα μικρα?
2) Η αρχη της δεδηλωμενης αφορα τις εδρες στη Βουλη, οχι το αν ψηφιζει το 50%. Σε μερικα κρατη αν ψηφισει κατω απο το 50% των εγγεγραμμενων, οι εκλογες ακυρωνονται. Οχι ομως στην Ελλαδα. Τετοια προβλεψη δεν υπαρχει. Επομενως ακομη κι αν η αποχη εφτανε στο (απιθανο) 51%, δεν σημαινει τιποτα. Τα ποσοστα μετρωνται επι των εγκυρων.
3)Ξαναλεω οτι στην παρουσα φαση, οποιος παροτρυνει σε αποχη, ειναι ειτε συνενοχος, ειτε αφελης.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Για το πρώτο που λες, μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις τα άρθρα του Συντάγματος που το λένε αυτό?
Κάνεις λάθος, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Για το δεύτερο, βεβαίως και συμφωνώ. Το είπα πρώτος άλλωστε.
αδερφε  ΨΑΧΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!!! ΣΕΒΑΣΤΗ παντος η αποψη σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και για να το ξεκαθαρισουμε μια και καλη. Αν προκειται καποτε να γινει κατι καλο σε αυτην την χωρα, θα το κανουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Αρκει να ασχοληθουν μεσα σε αυτα, σοβαροι ανθρωποι και να κανουν την αυτοκαθαρση τους. Αποχες, ψηφοι στα μικρα κομματα και ψηφοι διαμαρτυριας ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Οσο κι αν δεν το δεχεστε, ετσι ειναι. Καποιος πρεπει να φτιαξει την Ελλαδα. Και μονο τα κυβερνητικα κομματα μπορουν. Οχι το σωματειο φιλων της αφρικανικης πεταλουδας.

Επισκέπτης
Πως θα σας φανεί αν το ΠΑΣΟΚ πιάσει ένα 80αρι; :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
ΠΑΣΟΚ 81%
ΣΥΡΙΖΑ 10%
ΚΚΕ 5%
Ν.Δ. 3%
ΛΑΟΣ 1%
Κόμματα-Πορδές 1%

Πως σας φαίνεται; :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όχι, ΕΣΥ θα το βρεις και θα μας το πεις.

Εγώ σου λέω ότι δεν υπάρχει.  Το έχω ψάξει.  Απόδειξέ μου ότι κάνω λάθος.
Ελα βρε φιλε κι εσυ...το ξερεις καλα οτι εχεις δικιο. Γιατι επιμενεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom