Νέα

Eυχή και κατάρα πρός τους μπουρδελιάριδες ψηφοφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Θα σε στενοχωρησω. Επειδη νιωθεις παθος γι αυτα που λες, δεν σημαινει οτι εχεις και δικιο.
1) ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ποτέ δεν θα παρουν κατω απο 70%. Οχι 40 που λες. Ποιος θα παρει το 60? τα μικρα?
2) Η αρχη της δεδηλωμενης αφορα τις εδρες στη Βουλη, οχι το αν ψηφιζει το 50%. Σε μερικα κρατη αν ψηφισει κατω απο το 50% των εγγεγραμμενων, οι εκλογες ακυρωνονται. Οχι ομως στην Ελλαδα. Τετοια προβλεψη δεν υπαρχει. Επομενως ακομη κι αν η αποχη εφτανε στο (απιθανο) 51%, δεν σημαινει τιποτα. Τα ποσοστα μετρωνται επι των εγκυρων.
3)Ξαναλεω οτι στην παρουσα φαση, οποιος παροτρυνει σε αποχη, ειναι ειτε συνενοχος, ειτε αφελης.
τα εγραψα αναλητικοτατα αδερφε !!!! ξαναδιαβαστα !! οτι γραφω το εχω καρατσεκαρη απο 100 μεριες σε παρακαλο να κανεις και εση το ιδιο !!!!!  ΔΕΔΝ ΘΑ ΑΡΧΗΣΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗς ΕΔΩ !!!!!! ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!!  καθολικη αποχη!!!  αλλα αν δεν συμφονιτε για αυριο !! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥς ΥΠΟΨΗΦΕΙΟΥς  ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ !! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ  

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οποιος παροτρυνει σε αποχη, ειναι ειτε συνενοχος, ειτε αφελης.

Καλά, την αφέλεια ας την αφήσουμε τώρα, είναι υποκειμενικό θέμα.

Αλλά τη συνενοχή από που τη βγάζεις?  Συνένοχος σε ποιο έγκλημα εννοείς?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τα εγραψα αναλητικοτατα αδερφε !!!! ξαναδιαβαστα !! οτι γραφω το εχω καρατσεκαρη απο 100 μεριες σε παρακαλο να κανεις και εση το ιδιο !!!!!  ΔΕΔΝ ΘΑ ΑΡΧΗΣΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗς ΕΔΩ !!!!!! ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!!  καθολικη αποχη!!!  αλλα αν δεν συμφονιτε για αυριο !! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥς ΥΠΟΨΗΦΕΙΟΥς  ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ !! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ  
Δεν ξερω τι εχεις καρατσεκαρει. Κανεις λαθος, πως να το κανουμε?

Επισκέπτης

Θες να βγάλουμε τίποτα χρυσαυγίτες στη βουλή μήπως; :jerking:

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν προκειται καποτε να γινει κατι καλο σε αυτην την χωρα, θα το κανουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Σίγουρα μας κάνεις πλάκα.
Το είδαμε το καλό που έκαναν, 35 χρόνια τώρα.

Όσο για το άλλο που λες (αρκεί να...), ε, ας μπουν πρώτα τέτοιοι άνθρωποι, και μετά το ξανασυζητάμε.  Αφου ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ρε, να κάνουν τίποτα!  Αν δεν είσαι οργανωμένο κομματόσκυλο (και μη αρνούμενος συμμετοχή σε κομματικές λαμογιές) δεν έχεις στον ήλιο μοίρα!

Επισκέπτης
Νταβαρίτς...πες ότι το γράφεις και αυτό το μήνυμα σε καμιά δεκαριά άλαλ μεγάλα φόρουμ,και σου λέω ότι καταφέρνεις και πείθεις 1000 άτομα....όπου η Ελλάδα έχει 10 εκ. κατοίκους,πάνω κάτω,που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Δηλαδή καταφέρνεις να πείσεις,το 0,01% των Ελλήνων.....σοβαρέψου,τσάμπα παιδεύεσε :birdman:

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ΠΑΣΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι λιγο πανω απο 40% και η ΝΔ λιγο πανω απο 32%. Οπως ειναι και το απολυτα φυσιολογικο αλλωστε.

Το φυσιολογικό ήταν ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, αγαπητέ.

Από τότε, ΠΟΛΛΑ έχουν αλλάξει.

Κυρίως πράματα που έχουν σχέση με την τσέπη των ψηφοφόρων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νταβαρίτς...πες ότι το γράφεις και αυτό το μήνυμα σε καμιά δεκαριά άλαλ μεγάλα φόρουμ,και σου λέω ότι καταφέρνεις και πείθεις 1000 άτομα....όπου η Ελλάδα έχει 10 εκ. κατοίκους,πάνω κάτω,που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Δηλαδή καταφέρνεις να πείσεις,το 0,01% των Ελλήνων.....σοβαρέψου,τσάμπα παιδεύεσε :birdman:

Κι αν απο τα 1.000 ατομα που θα πεισει, με τη σειρα τους ο καθενας πεισει άλλα 1.000?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το φυσιολογικό ήταν ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, αγαπητέ.

Από τότε, ΠΟΛΛΑ έχουν αλλάξει.

Κυρίως πράματα που έχουν σχέση με την τσέπη των ψηφοφόρων.

Ποια ειναι τα ποσοστα κατα τη γνωμη σου δλδ?

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΣΟΚ 81%
ΣΥΡΙΖΑ 10%
ΚΚΕ 5%
Ν.Δ. 3%
ΛΑΟΣ 1%
Κόμματα-Πορδές 1%

Πως σας φαίνεται; :birdman:

Σ' ωραίος!

Ποια ειναι τα ποσοστα κατα τη γνωμη σου δλδ?

Γιατί να κάνω προβλέψεις?
Πούστικη Κιθάρα είμαι?

Κοντός ψαλμός, αύριο βράδυ θα ξέρουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί να κάνω προβλέψεις?
Πούστικη Κιθάρα είμαι?

Κοντός ψαλμός, αύριο βράδυ θα ξέρουμε.
[/quote]

Σορυ, απλα ειχα την εντυπωση οτι οταν καποιος αμφισβητει μια προβλεψη του αλλου (εγω μιλησα για βουλευτικες εκλογες και οχι τις αυριανες), εχει υποψη του μια διαφορετικη εκδοχη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οποιος διαφωνει, να πει επιχειρηματα. Οχι ανθρωπακια που κοπανιουνται στον τοιχο.
τι επιχειρήματα να σου πω; Σα να σου λέω ότι η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και να με ρωτάς "γιατί"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom