δεν θα επρεπε. ε ?
Πολλά θα έπρεπε.
Μεταξύ των οποίων και καλύτερη ορθογραφία.
Ή όχι;
δεν θα επρεπε. ε ?
ΝΔ σαν γνησιοςπου ΗΜΟΥΝ
Γιατι πρεπει να τους θεωρησω αλογομυγες?
Η απορριψη δεν συνεπαγεται και απαξιωση.
Δεν ειναι τυχαιο ομως οτι μεσα στην μεγαλυτερη κριση, τα μικροτερα κομματα αποδειχθηκαν ανικανα να εκφρασουν πολιτικα την λαικη δυσαρεσκεια και ο κοσμος τελικα στρεφεται στην αποχη.
ναι ρε φιλε αλλα δεν το 'χω οταν γραφω κανω λαθοι ακωμα και σε λεξεις που ξερω και αυτο γινεται και σε αλλες γλωσσες μεχρι και τα ισπανικα που οτι ακους γραφειςΠολλά θα έπρεπε.
Ή όχι;![]()
Πολλά θα έπρεπε.
Ή όχι;![]()
οταν ειδα οτι το πασοκ με το σοσιαλιστικο πρωσοπειο του κανει πιο δεξια πολιτικηενδιαφέρον...
και πότε αντιλήφθηκες τησου;
ναι ρε φιλε αλλα δεν το 'χω οταν γραφω κανω λαθοι ακωμα και σε λεξεις που ξερω και αυτο γινεται και σε αλλες γλωσσες μεχρι και τα ισπανικα που οτι ακους γραφεις![]()
![]()
οταν ειδα οτι το πασοκ με το σοσιαλιστικο πρωσοπειο του κανει πιο δεξια πολιτικη![]()
![]()
ναι, ε?η ανορθογραφία είναι μια έμπρακτη αμφισβήτηση των αυτονόητων...![]()
οταν ειδα οτι το πασοκ με το σοσιαλιστικο πρωσοπειο του κανει πιο δεξια πολιτικη![]()
![]()
κατ αρχην εκανα χιουμορ.και γιατί δεν πας εκεί;
που θες να καταλιξεις?Ρε μεγάλε, μη με τρελαίνεις.
Πως σου ήρθε, ας πούμε, να γράψεις τη λέξη "λάθη" με όμικρον γιώτα;![]()
που θες να καταλιξεις?
κατ αρχην εκανα χιουμορ.
κατα δευτερον ειπαμε μαλακας αλλα οχι καιολη μερα
δεν εγκατελειψα τη νδ απλα αποφασησα να μην ειμαι συνενοχος κανενως πουστηδεν υποχρεούμαι να καταλαβαίνω το "χιούμορ" σου...
γιατί εγκατέλειψες τη ΝΔ τελικά;
αν θες πες!
δεν εγκατελειψα τη νδ απλα αποφασησα να μην ειμαι συνενοχος κανενως πουστη
Αλλα κανενως ομως. Συμφεροντα δεν εχω δουλευω, τρεχω,αμοιβομαι και την περναω καλα
ενας απλοςιδεολογος ημουν γιατι?????
Για να εχω το δικαιωμα να τους βριζω παραπανω γιαυτα που συνεβησαν και θα συμβουν στη χωρα που αγαπαω.
Σε καλυψα τωρα χωρις "χιουμορ"?
γιατι πριν 10 χρονια περιμενα να γινει κυβερνηση. Ειχα την ελπιδαόχι
δεν κατάλαβα πως και γιατί επήλθε αυτή η αλλαγή...
γιατί τώρα και όχι πριν 10 χρόνια;
γιατι πριν 10 χρονια περιμενα να γινει κυβερνηση. Ειχα την ελπιδα
Τωρα πια αυτη πεθανε οριστικα εξακολουθω και ειμαι "δεξιος" με την ενοια οτι αγαπαω την πατριδα μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ (δεν ειμαι κανας τυπος ΚΚΚ) αλλα οτι εχει σχεση με κομματα και παραταξεις απεχω
σου ειπα ηταν χιουμορ. και το πασοκ εχει δεξια πολιτικη μονο εκει που δεν πρεπει οπως και αριστερη εκει που με καιει πχ μεταναστευτικο, δημοσιο κλπ.κι αφού το πασοκ έχει δεξια πολιτική γιατί δεν το ψηφίζεις;
Αν εχεις και δυσκολια στην αναγνωση, αυτο λεγεται δυσλεξια.ναι ρε φιλε αλλα δεν το 'χω οταν γραφω κανω λαθοι ακωμα και σε λεξεις που ξερω και αυτο γινεται και σε αλλες γλωσσες μεχρι και τα ισπανικα που οτι ακους γραφεις![]()
![]()