Επισκέπτης
ΟΧΙ τυπε η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι οχι απλα η αριστερα θα μας ειχε βαλει σε αυτον το χορο 30 χρονια πριν ;)Ναι η όχι τελικά;
Γιατί εσύ είναι σαν να μας λες πως και για τον Πελοποννησιακό πόλεμο ευθύνεται η Αριστερά.
ΟΧΙ τυπε η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι οχι απλα η αριστερα θα μας ειχε βαλει σε αυτον το χορο 30 χρονια πριν ;)Ναι η όχι τελικά;
Γιατί εσύ είναι σαν να μας λες πως και για τον Πελοποννησιακό πόλεμο ευθύνεται η Αριστερά.
Ενώ μας λες πως δεν αποκαλείς τα μικρότερα κόμματα "φίλους της πεταλούδας", μετά μας επαναφέρεις την άποψη πως μόνο μέσα απο τις δύο κυρίαρχες υπάρχουσες παρατάξεις θα δούμε προκοπή. (Σαν να λέμε, οι υπόλοιπες παρατάξεις είναι ΓΤΠ.)
Μήπως αντιφάσκεις χοντρά;
ΟΧΙ τυπε η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι οχι απλα η αριστερα θα μας ειχε βαλει σε αυτον το χορο 30 χρονια πριν ;)
Απλως τις υπολοιπες τις απορριπτω πολιτικα. Αυτο σημαινει οτι τις θεωρω ΓΤΠ?
Τι τις θεωρείς τότε;
Ενοχλητικές αλογόμυγες γύρω απο το κεντρικό σύστημα των "δύο παρατάξεων";
τι θα εκανε η αριστερα τοτε κοιτα τα πρωιν κομουνιστικα κρατοι και θα δεις?Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη.
Τι ΘΑ είχε κάνει λοιπόν η Αριστερά τότε;
(που όμως στις μέρες μας το έκαναν οι "δύο μεγάλες παρατάξεις" του Αλέξανδρου)
ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!!!τι θα εκανε η αριστερα τοτε κοιτα τα πρωιν κομουνιστικα κρατοι και θα δεις?
Οσο για τις δυο μεγαλες παραταξεις τις γραφω τοσο στα αρχιδια μου που μετα απο 20 χρονια ψηφοφωρος δεν θα παω να ψηφισω
τι θα εκανε η αριστερα τοτε κοιτα τα πρωιν κομουνιστικα κρατοι και θα δεις?
Οσο για τις δυο μεγαλες παραταξεις τις γραφω τοσο στα αρχιδια μου που μετα απο 20 χρονια ψηφοφωρος δεν θα παω να ψηφισω
τι θα εκανε η αριστερα τοτε κοιτα τα πρωιν κομουνιστικα κρατοι και θα δεις?
γιατι ειμαι ενας αμορφωτος φασιστας. εκει δεν θελεις να καταλιξεις?Οκ, κατάλαβα την άποψή σου.
Λύσε μου μια απορία όμως:
Γιατί είσαι τόσο ανορθόγραφος;
γιατι ειμαι ενας αμορφωτος φασιστας. εκει δεν θελεις να καταλιξεις?
δεν εχει γιατι ειμαι ανορθογραφοςΔεν είπα κάτι τέτοιο όμως.
Θα μου απαντήσεις λοιπόν;
δεν εχει γιατι ειμαι ανορθογραφος
πασοκ δεν ψηφισα ποτε. γιατι ομωςμια που μπήκαμε σε προσωπικές εξομολογήσεις...
ποια παράταξη ψήφιζες; τη δεξιά υποθέτω...
ψήφισες και ΠΑΣΟΚ και Κ/Φ;
δεν θα επρεπε. ε ?Έχει όμως πολιτικές απόψεις, ε;
πασοκ δεν ψηφισα ποτε. γιατι ομως
ΝΔ σαν γνησιος που ΗΜΟΥΝψήφιζες καθαρή δεξια λοιπόν...
τί όμως ;;;; ΝΔ, Κ/Φ, Χ.Α. ;;;;