TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Εγω τι nick πρεπει να βλεπω για εσεναΔεν ξέρω τί ''λες'' εσύ, εγώ το δικό σου nick βλέπω στην κεφαλή...
Εγω τι nick πρεπει να βλεπω για εσεναΔεν ξέρω τί ''λες'' εσύ, εγώ το δικό σου nick βλέπω στην κεφαλή...
Ειμουν σιγουρος οτι θα το ελεγε αυτο καποιος....Να διαγραψω το τρίτο -σωστή γυναίκα απλά δεν υπάρχει-...
Εγω τι nick πρεπει να βλεπω για εσενα
Να μην ελπιζεις τυπε. Κακο πραμα η ελπιδα.Ειμουν σιγουρος οτι θα το ελεγε αυτο καποιος....
Αλλα εγω οσο ζω..ελπιζω!!!
οπως και αλλα νοημονα οντα που κανουν παρεα στον αντρα πχ σκυλος θελει και η γυναικα εκπαιδευση τυπε....Να μην ελπιζεις τυπε. Κακο πραμα η ελπιδα.
Την σωστη γυναικα δεν την βρισκεις, αλλα την φτιαχνεις.
...σε οσα μελη δεν ανεφερα πριν εννοειται τους αγαπω ολους και ευχομαι καλες γιορτες..... ;)
Μας υποχρέωσες...
Καλές γιορτές...
...οσους ξεχασα επειδη ειστε πολοι σας ευχομαι μαζι με εσας πανω υγεια...
Mεγαλη κουβεντα αυτη..αμα την ανοιξουμε....Να μην ελπιζεις τυπε. Κακο πραμα η ελπιδα.
Την σωστη γυναικα δεν την βρισκεις, αλλα την φτιαχνεις.
οπως και αλλα νοημονα οντα που κανουν παρεα στον αντρα πχ σκυλος θελει και η γυναικα εκπαιδευση τυπε....
Ελπιζω να αναφερεσαι στην ελπιδα,Mεγαλη κουβεντα αυτη..αμα την ανοιξουμε....
περνει πολυ συζιτιση...
Αλλα ας μην γαμισουμε το θρεντ..!
tnx ;) καλες γιορτες....ευχες πολλες
στον θεματοθετη ευχομαι καλα μασαζ μπριζολατα.....
δεν εισαι τσεγιεννα μην αφησουμε πουτανακι αγαμητο!!!!!!
το πουτανακι παει ηλικιακα , γιατι βλεπω εχεις μια ταση στα μιλφ...να μην αφησουμε πουτανακι αγαμητο!!!!!!
απο βδομαδα ξεκιναω επιχειρηση "ΣΚΟΥΠΑ" σε φωκαιας,φυλης,αλκιβιαδου και παει λεγονταςτο πουτανακι παει ηλικιακα , γιατι βλεπω εχεις μια ταση στα μιλφ...