Νέα

ευαισθητη ψωλη και ατσουμπαλες κοπελες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
φίλε..η κάθεμια έχει το δικό της στυλ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ! δεν είναι ούτε ντροπή ούτε κακό να κατευθύνεις το κάθε θηλυκό που θέλει να ασχοληθεί με το πουλί σου..δώσε οδηγίες για να το χαρείς και εσυ.. και με τη σειρά της και εκείνη.
επιπλέον δεν ρίχνεις καμμιά σταγόνα λιπαντικό πάνω για να μην έχει πολλές τριβές;; δες με βάση το νερό ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
οχι δεν ενδεικνυται για τον τυπο που ανοιξε το θρεντ
θα μου βαλει δαχτυλο ο αραπης επειδη η πουτανα περασε την ψωλη μου για σεικερ ? πολυ αυστηροι ειστε !!!  :s&m_3:
καλα ρε μην βαρας,εγω για καλο το ειπα... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ε Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Εκεί είναι που ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες. Η σωστή επαγγελματίας πρέπει να βρει ποιες κινήσεις ευχαριστούν τον άντρα (τον καθένα ξεχωριστά). Είναι το ίδιο με όταν κάνεις γλυφομούνι σε κάποια γυναίκα. Άλλη θέλει πίεση στην κλειτορίδα για να τελειώσει, άλλη απλό γλύψιμο με την άκρη της γλώσσας και ούτω καθ΄εξής. Εκεί ξεχωρίζουν και οι εραστές.

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα.
εχω ενα θεματακι το οποιο με απασχολει εδω και λιγους μηνες στα μπουρδελα.

γενικα θεωρω οτι ειμαι ευαισθητοπουτσης. δηλαδη, αν η γυναικα δεν ξερει 5 πραγματα για την λειτουργικοτητα της εκαστοτε ψωλης, σε καποια αντιξοη συνθηκη, εγω θα καταληξω με πρησμενο παπαρι. εχω μετριο αναστημα, στους 15 ποντους, με χοντρη σχετικα διαμετρο, και η ψωλη μου εχει μια κλιση προς τα πανω. κοινως οταν ειμαι καυλωμενος δεν γινεται να κατεβει πολυ κατω η ψωλη, αντε το πολυ να κανει 90 μοιρες με το σωμα μου χωρις να πονεσω. επισης ειμαι χωρις περιτομη, και το πουτσοκεφαλο σε στυση "εμφανιζεται" μεν ολο κομπλε, αλλα οχι περισσοτερο (κορμος).

τα προβληματα που αντιμετωπιζω... μονο με απειρες ή με βιαστικοτατες πουτανες.
-σε δυνατο απειρο τσιμπουκι με δοντι (με σκουφο) ή λαθος τοποθετηση σκουφου κατα την διαρκεια δυνατου σεξ, μου "γδερνει" το κατω μερος του κεφαλιου και μετα απο λιγες ωρες υπαρχουν κοκκινιλες και ελαφρυς πονος, σαν πληγες που δεν ματωνουν ενα πραμα.
-αποτομη και ατσουμπαλη μαλακια ή παρωδικο "λυγισμα" της πουτσας μου προς τα κατω (συνηθως οταν μου παιρνουν πιπα χωρις να θελουν να της πασπατεψω, και καθονται στα ποδια μου χαμηλα), αν ειναι ανεκτο θα πιασω ενα πρηξιματακι μιας μερας χωρις πονο, αν ειναι γαμησετα βασανιστηριο (μια φορα το επαθα) θα πρηστει στο μεσο του κορμου με ελαφρυ μουδιασμα, χωρις τρελο πονο παλι αλλα ανυσηχητικο εμφανισιακα, σαν μελιτζανα.

επειδη δεν τελειωνω πολυ ευκολα λογω του οτι εχω συνηθισει σε σχεση και δεν μου βγαινει ευκολα στα 10 λεπτα, πολυ συχνα θα ζητησω να με τελειωσει με χερι η κοπελα για να προλαβω να τελειωσω.
οποτε μπορω να πω, οτι με απειρες και ατσουμπαλες κοπελες, 1 στις 5 συνεδριες θα εχει επιπλοκες.
εγω φυσικα διορθωνω τα λαθη τους οσο μπορω αλλα λογω ελλειψης υπολοιπομενου χρονου και λογω καυλας, πολλες φορες τα "ανεχομαι" ως ενα σημειο για την επιτευξη του στοχου.

και θελω να ρωτησω, ειναι φυσιολογικα αυτα ? εχει καποιος παρομοια προβληματα ? και γενικα, ειμαι εγω ευαισθητος ή διαλεγω πολυ αγουρα γκομενακια ? σημειωση, με τις εμπειρες μιλφαρες δεν το παθαινω σχεδον ποτε, αν και αυτες συνηθως κανουν ακα και "κολπα" οποτε τελειωνω πιο ευκολα.

καλη συνεχεια !

Φιλε, η περιπτωση σου ειναι σοβαρη...Θα ελεγα πολυ σοβαρη κι αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως πρεπει να σκεφτεις σοβαρα να μην την χρησιμοποιεις  για καποιο καιρο μεχρι να δουμε τι θα γιναει...Για μενα εισαι ενα βημα πριν την ασθενεια Peyroni, απο την οποια υπεφερε ο Periklis 80...τον οποιον δεν βλεπω πια στο (site)....(ακρως ανησυχητικο)..
Το θεμα ειναι οτι ενω πια ολοι ξερουμε για την Peyroni (και την σοβαροτητα της) κανεις δεν στο λεει και σε βαζουν να γραφτεις σε γυμναστηριο....Αθλιο φερσιμο...
Προσεχε φιλε...κοψε το γαμησι για τρεις τουλαχιστον μηνες και ενημερωσου απο την σχετικη παραθεση για την σοβαρη ασθενεια που απειλει το πουλι σου...Peyroni...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
φυσιολογικα ειναι το παθαινα κι εγω

πιθανως εχεις και ξηροδερμια ,πλενεσαι τακτικα με σαμπουαν ή αφρολουτρο και χαλαει η φυσιολογικη λιπαροτητα απο σμηγμα κλπ

σιγουρα παιζει ρολο οτι καποιες ειναι μαλακισμενες και δεν ξερουν να χειριστουν ενα πεος και δη μη καυλωμενο ακομα

τεσπα ξεκινα καμια αργινινη,κοψε την πολλη μαλακια,βαλε καμια ενυδατικη πριν

μαν προτείνω να ανοίξει στο σάιτ ξεχωριστή κατηγορία για θέματα υγείας, όπου οι παθόντες θα αναφέρουν το πρόβλημά τους, και το ιατρικό τίμ το οποίο θα αποτελείται απο τους doctor apolyto, Maris, Erotiaris26,basileios176  και gl, θα δίνει την λύση/θεραπεία :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ειρωνευεσαι τις επιστημονικες απαντησεις που εχουν δωθει τυπε; Μεινε με πρησμενη και τραυματα πουτσα λοιπον να μη μπορεις ουτε μαλακια να τραβηξεις αφου πουλας τρελα

μη με καταριεσαι ρε μαλακα σατραπη, δεν ειρωνευτηκα ολες τις απαντησεις  :grin:
υπηρξαν κομπογιαννιτες αναμεσα σας και απειληθηκε η υγεια του πουτσου μου !

15 ποντους την εχει μπορει να δει επιμηκυνση
φιλε δεν εχω ακουσει αντρα σε αυτη τη χωρα να λεει οτι εχει κατω απο 17 ποντους ψωλη. πρεπει να ειναι σαν την γκομενα "απο το χωριο,δεν την ξερεις" που ολοι πηδαγαν οταν ηταν μικροι. ειναι το ψυχολογικο οριο μαλλον, ποιος ξερει.
βεβαια αν μιλησεις με κοπελες και τους δωσεις ενα χαρακα, θα σου πουν ποιος ειναι πραγματικα ο μεσος ορος. οπως και απο μια ερευνα (δεν γνωριζω την αξιοπιστια της), η ελλαδα γραφει 13-14 ποντους μ.ο.
αν κρινω και απο το ΕΓΩ του ελληνα και την ψωροπερηφανια του, αντιλαμβανομαι ποσο μεγαλο ποσοστο ντρεπεται για την ψωλη που πραγματικα εχει. εμενα παλι, στον -15ποντο- πουτσο μου  :pipa3:

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Φιλε, η περιπτωση σου ειναι σοβαρη...Θα ελεγα πολυ σοβαρη κι αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως πρεπει να σκεφτεις σοβαρα να μην την χρησιμοποιεις  για καποιο καιρο μεχρι να δουμε τι θα γιναει...Για μενα εισαι ενα βημα πριν την ασθενεια Peyroni, απο την οποια υπεφερε ο Periklis 80...τον οποιον δεν βλεπω πια στο (site)....(ακρως ανησυχητικο)..
Το θεμα ειναι οτι ενω πια ολοι ξερουμε για την Peyroni (και την σοβαροτητα της) κανεις δεν στο λεει και σε βαζουν να γραφτεις σε γυμναστηριο....Αθλιο φερσιμο...
Προσεχε φιλε...κοψε το γαμησι για τρεις τουλαχιστον μηνες και ενημερωσου απο την σχετικη παραθεση για την σοβαρη ασθενεια που απειλει το πουλι σου...Peyroni...

χαχα, δεν μου ειπαν ακριβως να γραφτω γυμναστηριο  :2funny:
ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ για πολυ για τ σοβαρη σου απαντηση, στην αρχη σκεφτηκα οτι με δουλευεις. γκουγκλαρα αυτο που μου ειπες, και μολις ανακαλυψα οτι υπαρχει το peyroni και δεν ειναι και σπανιο μαλιστα, με αγχωσες.
διαβασα μπολικα πραγματα και ειδα και εικονες, ευτυχως δεν τρεχει τετοιο θεμα. ουτε εμφανισιακα ουτε συμπτωματα συμπιπτουν, εμενα απλως μου τον τραυματιζουν καποιες βιαστικες ατσουμπαλες κοπελες.
να σαι καλα, και καλη τυχη στον συναγωνιστη περικλη !

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
καλημερα.
εχω ενα θεματακι το οποιο με απασχολει εδω και λιγους μηνες στα μπουρδελα.

γενικα θεωρω οτι ειμαι ευαισθητοπουτσης. δηλαδη, αν η γυναικα δεν ξερει 5 πραγματα για την λειτουργικοτητα της εκαστοτε ψωλης, σε καποια αντιξοη συνθηκη, εγω θα καταληξω με πρησμενο παπαρι. εχω μετριο αναστημα, στους 15 ποντους, με χοντρη σχετικα διαμετρο, και η ψωλη μου εχει μια κλιση προς τα πανω. κοινως οταν ειμαι καυλωμενος δεν γινεται να κατεβει πολυ κατω η ψωλη, αντε το πολυ να κανει 90 μοιρες με το σωμα μου χωρις να πονεσω. επισης ειμαι χωρις περιτομη, και το πουτσοκεφαλο σε στυση "εμφανιζεται" μεν ολο κομπλε, αλλα οχι περισσοτερο (κορμος).

τα προβληματα που αντιμετωπιζω... μονο με απειρες ή με βιαστικοτατες πουτανες.
-σε δυνατο απειρο τσιμπουκι με δοντι (με σκουφο) ή λαθος τοποθετηση σκουφου κατα την διαρκεια δυνατου σεξ, μου "γδερνει" το κατω μερος του κεφαλιου και μετα απο λιγες ωρες υπαρχουν κοκκινιλες και ελαφρυς πονος, σαν πληγες που δεν ματωνουν ενα πραμα.
-αποτομη και ατσουμπαλη μαλακια ή παρωδικο "λυγισμα" της πουτσας μου προς τα κατω (συνηθως οταν μου παιρνουν πιπα χωρις να θελουν να της πασπατεψω, και καθονται στα ποδια μου χαμηλα), αν ειναι ανεκτο θα πιασω ενα πρηξιματακι μιας μερας χωρις πονο, αν ειναι γαμησετα βασανιστηριο (μια φορα το επαθα) θα πρηστει στο μεσο του κορμου με ελαφρυ μουδιασμα, χωρις τρελο πονο παλι αλλα ανυσηχητικο εμφανισιακα, σαν μελιτζανα.

επειδη δεν τελειωνω πολυ ευκολα λογω του οτι εχω συνηθισει σε σχεση και δεν μου βγαινει ευκολα στα 10 λεπτα, πολυ συχνα θα ζητησω να με τελειωσει με χερι η κοπελα για να προλαβω να τελειωσω.
οποτε μπορω να πω, οτι με απειρες και ατσουμπαλες κοπελες, 1 στις 5 συνεδριες θα εχει επιπλοκες.
εγω φυσικα διορθωνω τα λαθη τους οσο μπορω αλλα λογω ελλειψης υπολοιπομενου χρονου και λογω καυλας, πολλες φορες τα "ανεχομαι" ως ενα σημειο για την επιτευξη του στοχου.

και θελω να ρωτησω, ειναι φυσιολογικα αυτα ? εχει καποιος παρομοια προβληματα ? και γενικα, ειμαι εγω ευαισθητος ή διαλεγω πολυ αγουρα γκομενακια ? σημειωση, με τις εμπειρες μιλφαρες δεν το παθαινω σχεδον ποτε, αν και αυτες συνηθως κανουν ακα και "κολπα" οποτε τελειωνω πιο ευκολα.

καλη συνεχεια !
Καλα ολα αυτα , αλλα το σωμα ειναι φτιαγμενο απο χωμα οπως λεει και ενα ασμα...Ενοω πως επελεγουμε σωστες τανες..ωστε να μην εχουμε δυσαρεστες συνεπειες...Ομολογο πως εχω πεση πολλες φορες θυμα....Απο βιαστικες αγαρμπες κτλ..τανες...παρολα αυτα δεν επαθα σοβαρες ζημιες...μηδαμηνες και παροδικες τις μιας μερας για την ακριβια....Αλλα λογο του οτι αυτο δεν μου δινει ευχαρηστηση επιλεγο με τρομερη ακριβια τανες....να περναο καλα..και να σεβοντε το σωμα μου  κια εγω το δικο τους....Τωρα αν τυχη μια δοκιμη και δεν ειναι αυτο που θελω....Πολυ απλα την διωχνο απο το δωματιο...δεν εχω υπομονη πια... :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
:woldman:
φυσιολογικα ειναι το παθαινα κι εγω

πιθανως εχεις και ξηροδερμια ,πλενεσαι τακτικα με σαμπουαν ή αφρολουτρο και χαλαει η φυσιολογικη λιπαροτητα απο σμηγμα κλπ

σιγουρα παιζει ρολο οτι καποιες ειναι μαλακισμενες και δεν ξερουν να χειριστουν ενα πεος και δη μη καυλωμενο ακομα

τεσπα ξεκινα καμια αργινινη,κοψε την πολλη μαλακια,βαλε καμια ενυδατικη πριν

:woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom