καλημερα.
εχω ενα θεματακι το οποιο με απασχολει εδω και λιγους μηνες στα μπουρδελα.
γενικα θεωρω οτι ειμαι ευαισθητοπουτσης. δηλαδη, αν η γυναικα δεν ξερει 5 πραγματα για την λειτουργικοτητα της εκαστοτε ψωλης, σε καποια αντιξοη συνθηκη, εγω θα καταληξω με πρησμενο παπαρι. εχω μετριο αναστημα, στους 15 ποντους, με χοντρη σχετικα διαμετρο, και η ψωλη μου εχει μια κλιση προς τα πανω. κοινως οταν ειμαι καυλωμενος δεν γινεται να κατεβει πολυ κατω η ψωλη, αντε το πολυ να κανει 90 μοιρες με το σωμα μου χωρις να πονεσω. επισης ειμαι χωρις περιτομη, και το πουτσοκεφαλο σε στυση "εμφανιζεται" μεν ολο κομπλε, αλλα οχι περισσοτερο (κορμος).
τα προβληματα που αντιμετωπιζω... μονο με απειρες ή με βιαστικοτατες πουτανες.
-σε δυνατο απειρο τσιμπουκι με δοντι (με σκουφο) ή λαθος τοποθετηση σκουφου κατα την διαρκεια δυνατου σεξ, μου "γδερνει" το κατω μερος του κεφαλιου και μετα απο λιγες ωρες υπαρχουν κοκκινιλες και ελαφρυς πονος, σαν πληγες που δεν ματωνουν ενα πραμα.
-αποτομη και ατσουμπαλη μαλακια ή παρωδικο "λυγισμα" της πουτσας μου προς τα κατω (συνηθως οταν μου παιρνουν πιπα χωρις να θελουν να της πασπατεψω, και καθονται στα ποδια μου χαμηλα), αν ειναι ανεκτο θα πιασω ενα πρηξιματακι μιας μερας χωρις πονο, αν ειναι γαμησετα βασανιστηριο (μια φορα το επαθα) θα πρηστει στο μεσο του κορμου με ελαφρυ μουδιασμα, χωρις τρελο πονο παλι αλλα ανυσηχητικο εμφανισιακα, σαν μελιτζανα.
επειδη δεν τελειωνω πολυ ευκολα λογω του οτι εχω συνηθισει σε σχεση και δεν μου βγαινει ευκολα στα 10 λεπτα, πολυ συχνα θα ζητησω να με τελειωσει με χερι η κοπελα για να προλαβω να τελειωσω.
οποτε μπορω να πω, οτι με απειρες και ατσουμπαλες κοπελες, 1 στις 5 συνεδριες θα εχει επιπλοκες.
εγω φυσικα διορθωνω τα λαθη τους οσο μπορω αλλα λογω ελλειψης υπολοιπομενου χρονου και λογω καυλας, πολλες φορες τα "ανεχομαι" ως ενα σημειο για την επιτευξη του στοχου.
και θελω να ρωτησω, ειναι φυσιολογικα αυτα ? εχει καποιος παρομοια προβληματα ? και γενικα, ειμαι εγω ευαισθητος ή διαλεγω πολυ αγουρα γκομενακια ? σημειωση, με τις εμπειρες μιλφαρες δεν το παθαινω σχεδον ποτε, αν και αυτες συνηθως κανουν ακα και "κολπα" οποτε τελειωνω πιο ευκολα.
καλη συνεχεια !