fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
Κακό πράμα η απληστία..ας πρόσεχε..
Μαθήματα παραδίδονται σε επιλεγμένες ενότητες του Ράδιο Αρβύλα ...μον αμι μπαγασιοναλ , λε κατασταζ ντα ατεν, ε τρεζ απελπιστικ, που σε λα αντμουνισιον, ε λα τσουτσουνιερ ...αυτα ειναι πιο προχωρημενα Γαλλικα σορμπον μπε και βάλε ,δεν τα ξερει ο μιχαλάκης
Το Ευάκι αν βγει θα βρει άσυλο στο Κατάρ. Ελλάδα και γενικά Ευρώπη αν έρχεται θα κυκλοφορεί με μπούρκα.Αν το Ευακι καταλήξει σε σπίτι για να βγάλει τα έξοδα ,εγώ θα την στηρίξω.
Αν η τιμή είναι μέχρι 10 ευρώ και με κωλο ,για γυναίκα στα 50 και πολλά είναι
Όσο πιο άπληστος είναι κανείς τόσο πιο θολωμένη είναι η κρίση του.....Αν κάνετε μια σύντομη αναδρομή στην πολιτική της πορεία, νομίζω ότι ο κόσμος θα γίνει λίγο καλύτερος όσο πιο βαθειά μπει φυλακή. Και αυτά είναι που έχουμε μάθει, δεν τολμώ να φανταστώ τι άλλο έχει κάνει. Τώρα θα μου πείτε, κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση της μπορεί και χειρότερος..Τι να κάνουμε, ένας ένας να την κάνει..
Βρε το Ευάκι...Νέο δικηγόρο προσέλαβε η Καϊλή.
Πρόκειται για τον Σβεν Μέρι, γνωστό και ως "δικηγόρο του διαβόλου" γιατί εχει αναλαβει υποθέσεις τρομοκρατών και του ISIS.
(Για τον Κορωπή δεν έγινε γνωστό εάν πήρε το πούλο...)
Από την αρχή έπρεπε να πάρει κάποιον κορυφαίο ντόπιο δικηγόρο, πού ξέρει άριστα το πνεύμα και γράμμα του τοπικού νόμου. δικαστικού συστήματος, κ.λ.π. Μεγάλη της βλακεία, να πω ότι δεν είχε χρήματα;Νέο δικηγόρο προσέλαβε η Καϊλή.
Πρόκειται για τον Σβεν Μέρι, γνωστό και ως "δικηγόρο του διαβόλου" γιατί εχει αναλαβει υποθέσεις τρομοκρατών και του ISIS.
(Για τον Κορωπή δεν έγινε γνωστό εάν πήρε το πούλο...)
Ο Δημητρακοπουλος δεν την εκπροσωπουσε στο Βέλγιο. Είχε άλλον.Από την αρχή έπρεπε να πάρει κάποιον κορυφαίο ντόπιο δικηγόρο, πού ξέρει άριστα το πνεύμα και γράμμα του τοπικού νόμου. δικαστικού συστήματος, κ.λ.π. Μεγάλη της βλακεία, να πω ότι δεν είχε χρήματα;
Πολύ ανοίχτηκες....θα διοργανώσουμε έρανο για να υποβάλεις αυτήν την μεγαλειωδη προσφορά στην Εύα.Αν το Ευακι καταλήξει σε σπίτι για να βγάλει τα έξοδα ,εγώ θα την στηρίξω.
Αν η τιμή είναι μέχρι 10 ευρώ και με κωλο ,για γυναίκα στα 50 και πολλά είναι
Qatargate: Ελεύθερος με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή | in.gr
Οι εισαγγελικές αρχές του Βελγίου αποφάσισαν την αποφυλάκιση του Φρατζέσκο Τζόρτζι με περιοριστικούς όρουςwww.in.gr
Άφησαν τον πατερα ωστε μπορει να φροντίζει το παιδι της και αυτη θα μεινει μεσα. Πως την γαμησαν ετσι οι Βέλγοι δικαστες
Τ αρχιδια μου θα μπειΑν κάνετε μια σύντομη αναδρομή στην πολιτική της πορεία, νομίζω ότι ο κόσμος θα γίνει λίγο καλύτερος όσο πιο βαθειά μπει φυλακή. Και αυτά είναι που έχουμε μάθει, δεν τολμώ να φανταστώ τι άλλο έχει κάνει. Τώρα θα μου πείτε, κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση της μπορεί και χειρότερος..Τι να κάνουμε, ένας ένας να την κάνει..
Λαγος ειναι ο φλωροςQatargate: Ελεύθερος με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή | in.gr
Οι εισαγγελικές αρχές του Βελγίου αποφάσισαν την αποφυλάκιση του Φρατζέσκο Τζόρτζι με περιοριστικούς όρουςwww.in.gr
Άφησαν τον πατερα ωστε μπορει να φροντίζει το παιδι της και αυτη θα μεινει μεσα. Πως την γαμησαν ετσι οι Βέλγοι δικαστες