Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
κούκλα τώρα ειμαστε οκ;;;; το νιαουρισα καλά;;; :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
κούκλα τώρα ειμαστε οκ;;;; το νιαουρισα καλά;;; :2funny:

Είναι τέλεια :-* :-* :-* :-* :-* ………. Πολύ ωραίο το βιντεακι με τα γατακιααααααααα
Τα λατρεύω γιατί είναι ανεξάρτητα και παιχνιδιάρικα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• niaouuuu.jpg
    niaouuuu.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Κοίτα που τον έχω εγώ τον αλανιάρη άτακτο γατουλι 58  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εκει μου με εχεις ειναι ωραια και ζεστά
αλλα και την ουρακλα θα την βαλω εκει αναμεσα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

το πμ το ειδες

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ναι σαν θλιμενη [size=19pt]καυλωχηρα[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν το χω θες να μου πεις γατουλι μου  :2funny:????????? δεν θα είμαι καλή Χήρα :2funny: ???? Α όλα κι όλα … με έχεις δει με μαύρη πλερέζα  :tits2:????? με έχεις δει πως τον ανασταίνω τον συχωρεμένο ????? :pipa2: :pipa2: :pipa2:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Δεν το χω θες να μου πεις γατουλι μου  :2funny:????????? δεν θα είμαι καλή Χήρα :2funny: ???? Α όλα κι όλα … με έχεις δει με μαύρη πλερέζα  :tits2:????? με έχεις δει πως τον ανασταίνω τον συχωρεμένο ????? :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Το εχεις και το παραεχεις  :grin: :grin:
τι ειναι αυτη η πλερεζα  :think:
για λεγε πως τον ανασταινης  :pipa1: μου θυμισες και το σχετικο ανεκδοτο

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εκει μου με εχεις ειναι ωραια και ζεστά
αλλα και την ουρακλα θα την βαλω εκει αναμεσα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

το πμ το ειδες

Τώρα το είδα γατουλι μου  ;),,, μωρέ καλά λέω εγώ σε τρώει ο Μαρουλοτεκναρος  :2funny:….
Πάρε τηλέφωνο την τηλεξεματιαστρα να σε ξεματιάσει πουλάκι μου  :2funny: :2funny:…απαπαπαπαπα πρέπει να έχεις το Μάτι του Κυριάκου Μ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είδες δεν το λέω όλο το επώνυμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τελικα θα ερθεις θεσ/νικη φετο οεο?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γενικος δεν απαντα και δεν βλεπω να εχει και νοημα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
τελικα θα ερθεις θεσ/νικη φετο οεο?

Πιστεύω πως ναι , απλά όχι ακόμα ….
Υπάρχουν και αλλά πράγματα αρκετά σοβαρότερα που με κρατανε Αθήνα πλην της δουλειάς μου και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσω εδώ μέσα ………..
Ξέρει ο γατουλις και αυτό μου φτάνει
Φιλάκια πολλά

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Έλεος γατουλι θα παίρνω και το λαπ τοπ στο μπάνιο ?????? :headbang:
Θα μας λες παω για μπανιο η για κατουρημα  :grin: :grin: να ξερουμε οτι δεν θα απαντησεις αμεσως  :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέρει ο γατουλις και αυτό μου φτάνει
Γνωριζω τον λογο εγω και για αυτο δεν επιμενω

καλο βραδυ Ευα και στην παρεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom