καλο βραδυ Ευα και στην παρεα
καλό βράδυ!!!
καλο βραδυ Ευα και στην παρεα
Δεν βλεπω να απαντα στην ερωτηση σου
Καλημερα ΕυακιΚαλημερα γατουλι μουυυυυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα Ευακι
Καλημέρα Ευάκι !! Είδα το βιντεάκι και πρέπει να ομολογήσω οτι η ιδέα με βρίσκει σύμφωνο. Είναι ο καλύτερος τροπος για να γνωριστεί ένα ζευγάρι
Καλα ειμαι εσυ;Τι κάνεις μωρό μου ????? δες λίγο αυτό που σου στέλνω και πες μου αν σου αρέσει .
Δες τα βιντεακια που εχει ………. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλα ειμαι εσυ;
Ωραια πρωινιατικα ανεβηκε το ανηθικο
Σε χανω !!! ζηλεψες της τουλιπες και οι ελληνικες πολυ καλες ειναι και αντοχηςΕμ είναι να μην ανεβαίνει ???? αχ Γατουλι μου με χάνεις :'( :'(,,,, φεύγω για Ολλανδία α α α
Να μαζέψω τουλίπες χι χι χι χι χι χι
Σε χανω !!! ζηλεψες της τουλιπες και οι ελληνικες πολυ καλες ειναι και αντοχης
Αλαγη δεν κανουμε εμεις αλαγες ειμαστε σταθεροι στον/ην συντροφο μαςΚαλέ μια χαρά είναι και η ελληνικές τουλίπες δεν λέει κανείς το αντίθετο ;) , αλλά και καμία αλλαγή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν . ισα ισα που αν δεν μαζέψεις της χειρότερες πως θα εκτιμήσεις της καλύτερες , άρα μια άλλη γεύση βρε γατουλι μου μπορεί να κάνει την διαφορά …. Άσε που εδώ στην Ελλάδα δεν έχει τέτοιο κατάστημα ….
Κρίμα . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
εγω διαθετο το κορμι μου για να παμε παρεα στο αμστερνταμ . . . .
Δεν σηκωνης απειλες ετσιΜην με απειλείς
Αλαγη δεν κανουμε εμεις αλαγες ειμαστε σταθεροι στον/ην συντροφο μας
Αλλη γευση θα παρεις οταν θα ερθης εδω πανω
Απο την μια κακο που δεν εχει τετοιο μαγαζι και απο την αλλη καλο δεν θα μπορουσαμε να μαζεψουμε τα ποδια μας
Λες και τα δικα σου ποδια θα μπορουσες να τα μαζεψης η θα αγγυλωνοταν ανοιχταΌσο για το πρώτο σε πιστεύω
Για το δεύτερο δεν αμφιβάλω καθόλου
Τώρα για το τρίτο γατουλι μου δεν με νοιάζει αν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους η άλλοι αρκεί τα δικά μου να είναι οκ ….
Κακός πολύ κακός που δεν υπάρχει έτσι θα άνοιγαν και κάποια μυαλά λιγάκι και μερικά πόδια από μερικές α,,,,,,,ες
Λες και τα δικα σου ποδια θα μπορουσες να τα μαζεψης η θα αγγυλωνοταν ανοιχτα
λες εκει να μην υπαρχουν α.......ες; μονο εδω
Χαρα σου εεεε κου.......Χαρά μου θα ήταν …………………….
Κυκλοφορούν ανάμεσα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!