Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ονειρα γλυκα , στο ομορφοτερο πλασμα του πλανιτη μας !!!!!!!!!!!!!!!!!

γυναικαρα ατελειωτη !!!!!!!!!  εισαι θεα !!!!!!!!!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα Ευάκι :smitten: :smitten: :smitten:!! Είδα το βιντεάκι και πρέπει να ομολογήσω οτι η ιδέα με βρίσκει σύμφωνο. Είναι ο καλύτερος τροπος για να γνωριστεί ένα ζευγάρι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Ευάκι :smitten: :smitten: :smitten:!! Είδα το βιντεάκι και πρέπει να ομολογήσω οτι η ιδέα με βρίσκει σύμφωνο. Είναι ο καλύτερος τροπος για να γνωριστεί ένα ζευγάρι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλημέρα Μαρούλια μου :-* :-* ,,, η χαζομάρα είναι ότι ένα τέτοιο μέρος δεν υπάρχει στην Ελλάδα  :'(, τι κρίμα  να είσαι αναγκασμένη-ως να τρέχεις Ολλανδία :'( :'( ….
Στο τσακ είμαι για μια εβδομάδα διακοπές εκεί  :rockon:…….. δέχεσαι να κάνεις τον σύντροφο μου για μια εβδομάδα :boobies: ????? και αυτό μόνο για να μπούμε εκεί όχι τίποτα άλλο :sunglasses: . εσύ με άλλες εγώ με άλλους και πάει λέγοντας  :rockon:, Θα γνωριζόμαστε μέχρι να μπούμε μέσα μετά δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις ,,,… :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλα ειμαι εσυ;
Ωραια πρωινιατικα ανεβηκε το ανηθικο  :grin: :grin: :grin:

Εμ είναι να μην ανεβαίνει  :2funny:???? αχ Γατουλι μου με χάνεις  :'( :'(,,,, φεύγω για Ολλανδία α α α :2on1:
Να μαζέψω τουλίπες  χι χι χι χι χι χι :2on1: :fuck1: :fuck2: :pipa3: :pipa1: :pipa2: :cum: :tits:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εμ είναι να μην ανεβαίνει  :2funny:???? αχ Γατουλι μου με χάνεις  :'( :'(,,,, φεύγω για Ολλανδία α α α :2on1:
Να μαζέψω τουλίπες  χι χι χι χι χι χι :2on1: :fuck1: :fuck2: :pipa3: :pipa1: :pipa2: :cum: :tits:
Σε χανω !!! ζηλεψες της τουλιπες και οι ελληνικες πολυ καλες ειναι και αντοχης  :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Σε χανω !!! ζηλεψες της τουλιπες και οι ελληνικες πολυ καλες ειναι και αντοχης  :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλέ μια χαρά είναι και η ελληνικές τουλίπες δεν λέει κανείς το αντίθετο ;) :grin: , αλλά και καμία αλλαγή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν :rockon: . ισα ισα που αν δεν μαζέψεις της χειρότερες πως θα εκτιμήσεις της καλύτερες  :fuck2:, άρα μια άλλη γεύση βρε γατουλι μου μπορεί να κάνει την διαφορά  :pipa2:…. Άσε που εδώ στην Ελλάδα δεν έχει τέτοιο κατάστημα  ….
Κρίμα . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω διαθετο το κορμι μου για να παμε παρεα στο αμστερνταμ . . . . 

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλέ μια χαρά είναι και η ελληνικές τουλίπες δεν λέει κανείς το αντίθετο ;) :grin: , αλλά και καμία αλλαγή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν :rockon: . ισα ισα που αν δεν μαζέψεις της χειρότερες πως θα εκτιμήσεις της καλύτερες  :fuck2:, άρα μια άλλη γεύση βρε γατουλι μου μπορεί να κάνει την διαφορά  :pipa2:…. Άσε που εδώ στην Ελλάδα δεν έχει τέτοιο κατάστημα  ….
Κρίμα . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Αλαγη  :think: :think: δεν κανουμε εμεις αλαγες ειμαστε σταθεροι στον/ην συντροφο μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλη γευση θα παρεις οταν θα ερθης εδω πανω  :grin: :grin: :grin: :grin:
Απο την μια κακο που δεν εχει τετοιο μαγαζι και απο την αλλη καλο δεν θα μπορουσαμε να μαζεψουμε τα ποδια μας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αλαγη  :think: :think: δεν κανουμε εμεις αλαγες ειμαστε σταθεροι στον/ην συντροφο μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλη γευση θα παρεις οταν θα ερθης εδω πανω  :grin: :grin: :grin: :grin:
Απο την μια κακο που δεν εχει τετοιο μαγαζι και απο την αλλη καλο δεν θα μπορουσαμε να μαζεψουμε τα ποδια μας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Όσο για το πρώτο σε πιστεύω  :rolleyes: :rolleyes:
Για το δεύτερο δεν αμφιβάλω καθόλου  :) :) :) :) :)
Τώρα για το τρίτο γατουλι μου δεν με νοιάζει αν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους η άλλοι αρκεί τα δικά μου να είναι οκ …. :bounce-glasses:
Κακός πολύ κακός που δεν υπάρχει έτσι θα άνοιγαν και κάποια μυαλά λιγάκι και μερικά πόδια από μερικές α,,,,,,,ες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Όσο για το πρώτο σε πιστεύω  :rolleyes: :rolleyes:
Για το δεύτερο δεν αμφιβάλω καθόλου  :) :) :) :) :)
Τώρα για το τρίτο γατουλι μου δεν με νοιάζει αν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους η άλλοι αρκεί τα δικά μου να είναι οκ …. :bounce-glasses:
Κακός πολύ κακός που δεν υπάρχει έτσι θα άνοιγαν και κάποια μυαλά λιγάκι και μερικά πόδια από μερικές α,,,,,,,ες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λες και τα δικα σου ποδια θα μπορουσες να τα μαζεψης η θα αγγυλωνοταν ανοιχτα  :2funny: :2funny: :2funny:
λες εκει να μην υπαρχουν α.......ες; μονο εδω

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Λες και τα δικα σου ποδια θα μπορουσες να τα μαζεψης η θα αγγυλωνοταν ανοιχτα  :2funny: :2funny: :2funny:
λες εκει να μην υπαρχουν α.......ες; μονο εδω

Χαρά μου θα ήταν  ……………………. :boobies: :boobies: :boobies:

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom