Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Για μενα εχει μιας και παντρεμενος δεν μπορω να πηγαινω αργα το βραδυ και ετσι κανονιζω αργα το απογευμα βραδακι

Χα  χα σε τσάκωσα άτιμε γατουλι  :sunglasses: ώστε έτσι ε? :sunglasses: αργά το απογευματάκι :sunglasses: !!!!!!
Που είναι ο Μαρουλιας να σε ακουσει  ;)??? Διότι αυτός δεν είχε ωράριο γατουλι μου :headbang: ,
24 ώρες το 24ωρο μου το φύτρωνε για τα καλά το Κέρατο  :2funny:…..
Όλο το Κουτσοποδι μιλαγε για της πομπές του :knockinb: ,Παντρεμένες  ;)χήρες  ;)ζωντοχήρες ;) Μιλφ  ;)Πιπίνια ;) δεν είχε προβλήματα και δεν άφηνε καμία παραπονεμένη πάντως … :2funny: :2funny:
Το αγόρι μου χι χι χι χι άσε ποu του άρεσε στα Βάτα να της πηγαίνει  :zfuck:, ήταν του Βατοπεδειου  το μωρό μου , :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Συνημμένα

• ela dynata mwro moy.JPG
    ela dynata mwro moy.JPG
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 65

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πρεπη να φυλαγομαστε  να μην δινουμε δικαιωμα καθε τρεις και λιγο

Πρέπει γατουλι μου  πρέπει ;) ,….. πόσες φορές θα λες ότι πας να κόψεις τιμολόγια  :think:???
Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και την η κακή του μοίρα :s&m_2: ………
Έτσι κι εγώ έλεγα στον Μαρούλια ότι πάω να Πάρο κάτι χαρτιά από το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε μέχρι που με έκανε τσακωτή και με άφησε ξεβράκωτη :tits: ….. Γι αυτό έχουμε και την κόντρα για το σπίτι στο Κουτσοποδι ακόμα  :grin: :grin: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Μια ζώνη μου άφησε και ένα ζευγάρι μπότες ο ακαρδοςςςςςςςςςςςςςςς :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Συνημμένα

• akarde Maroyliaaaaaaaa.JPG
    akarde Maroyliaaaaaaaa.JPG
    46 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Πρέπει γατουλι μου  πρέπει ;) ,….. πόσες φορές θα λες ότι πας να κόψεις τιμολόγια  :think:???
Έτσι κι εγώ έλεγα στον Μαρούλια ότι πάω να Πάρο κάτι χαρτιά από το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε μέχρι που με έκανε τσακωτή και με άφησε ξεβράκωτη :tits: ….. Γι αυτό έχουμε και την κόντρα για το σπίτι στο Κουτσοποδι ακόμα  :grin: :grin: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Μια ζώνη μου άφησε και ένα ζευγάρι μπότες ο ακαρδοςςςςςςςςςςςςςςς :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Δεν λεω συνεχεια το ιδιο καθε φορα βρισκω και κατι αλλο
σε τσακωσε και σε αφησε ετσι, ωραια εισαι ετσι για πολυ γλυψιμο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν λεω συνεχεια το ιδιο καθε φορα βρισκω και κατι αλλο
σε τσακωσε και σε αφησε ετσι, ωραια εισαι ετσι για πολυ γλυψιμο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι ο άτιμος άστα να πάνε ……………. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρό μου φιλάκια πολλά :-* :-* , θα τα πούμε αργότερα γιατί πρέπει να φύγω ;) …….
Καλή συνέχεια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Γεια σου προς το παρων

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

τι μωρο ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

καλησπερα..

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλυτερα που σε αφησε ετσι  :knockinb: :knockinb: και δεν σου εβαλε κανα τσιγκινο σωβρακο  :2funny: :2funny:
Καλημερα Ευα  :-* :-*

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
καλησπερα μωρακι ευα!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Εγώ άκαρδος; Στην εποχή της αύξησης των φορολογικών ορίων πολλά σου είναι μια ζώνη και ένα ζευγάρι μπότες! Ήθελα απλούστατα να σε απαλλάξω από τον ΕΤΑΚ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εγώ άκαρδος; Στην εποχή της αύξησης των φορολογικών ορίων πολλά σου είναι μια ζώνη και ένα ζευγάρι μπότες! Ήθελα απλούστατα να σε απαλλάξω από τον ΕΤΑΚ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρό μου είσαι Θεός …. Τι άλλο να πω η γυναίκα ???? με έκανες και γέλασα να είσαι καλά ρε Μαρούλια μου ………………… :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα Ευα καλα εισαι;

Μια χαρά είμαι γατουλι μου :-* :-* , εδώ κι εγώ απ το πρωί τρέχω σαν τον Βέγγο και τώρα πριν λίγο έκατσα για λιγάκι και ξανά δρόμο …….. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :helpplea: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εσύ τι κάνεις τι λέει η όμορφη Θεσσαλονίκη ????????? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μια χαρά είμαι γατουλι μου :-* :-* , εδώ κι εγώ απ το πρωί τρέχω σαν τον Βέγγο και τώρα πριν λίγο έκατσα για λιγάκι και ξανά δρόμο …….. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :helpplea: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εσύ τι κάνεις τι λέει η όμορφη Θεσσαλονίκη ????????? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Τα προβληματα δεν τελειωνουν γι'αυτο και τρεχουμε συνεχεια
εγω καλα ειμαι και η Θεσ/νικη σε περιμενη

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Η Θεσσαλονίκη είναι χάλια γιατι εχει υποστεί φλεβίτιδα από την πεορθοστασία…που της προκαλείς…
Ποτέ θα ρθεί η νοσοκόμα μου…;; http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/sad/cry-blow.gif[/img[/URL]]
Θα βγω στα καναλια… [img]http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/angry/smiley.gif[/img[/URL]]
Που είναι το κράτος;; ( χαλια το Ε.Σ.Υ αφου λείπεις εσύ..)

Piravlos2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Evaki,Καλησπέρα!
Πως μπορούμε να βρεθούμε?

Stories

Νέο!