You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 194K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Που εισαι βρε Ευα παλι υπερωριες κανεις
Καλησπέρα γατουλι μου ,,, τι να κάνω βρε άτακτε γάτε ? από το πρωί τρέχω σε δουλείες και τώρα μαζεύτηκα κι εγώ σπίτι με ελαφριά πηδηματάκια ……
;) ;) ;) ;) ;) ;)Εσύ τι κάνεις μωρό μου ?? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω εχω βαλη την ουρα αναμεσα στα σκελη και σε περιμενωΚαλησπέρα γατουλι μου ,,, τι να κάνω βρε άτακτε γάτε ? από το πρωί τρέχω σε δουλείες και τώρα μαζεύτηκα κι εγώ σπίτι με ελαφριά πηδηματάκια ……
;) ;) ;) ;) ;) ;)Εσύ τι κάνεις μωρό μου ?? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα Ευα :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Εγω εχω βαλη την ουρα αναμεσα στα σκελη και σε περιμενω
Καλησπερα Ευα :-* :-* :-*
Μωρό μου γλυκό όσο θες εσύ να ανεβώ στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη άλλο τόσο το θέλω κι εγώ , απλά είμαι προσκολλημένη εδώ για τους λόγους που γνωρίζεις , πάντως να ξέρεις πως σύντομα θα έρθω ., :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το ξερω βρε κουκλα μου αλλα τι να κανω να μην λενε οτι δεν σε προσκαλω εδω γιατι καθε μερα περνω πολλα πμ που με ρωτανε το ποτε θα ερθηςΜωρό μου γλυκό όσο θες εσύ να ανεβώ στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη άλλο τόσο το θέλω κι εγώ , απλά είμαι προσκολλημένη εδώ για τους λόγους που γνωρίζεις , πάντως να ξέρεις πως σύντομα θα έρθω ., :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
γεια σου ευα..please αν θες βαλε καινουριες φωτο να σε απολαυσουμε..
Μωρό μου έχω πάρει κιλά και δεν μπορώ να βγάλω καινούργιες Φώτος , γι αυτό όπως βλέπεις ανεβάζω συνεχεία παλιές …… Όταν αδυνατίσω και βγάλω θα ανεβάσω ….
(πλακα κάνω) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παρε μια φρεσκια φωτο και ............. ΧΟΝΤΡΗΜωρό μου έχω πάρει κιλά και δεν μπορώ να βγάλω καινούργιες Φώτος , γι αυτό όπως βλέπεις ανεβάζω συνεχεία παλιές …… Όταν αδυνατίσω και βγάλω θα ανεβάσω ….
(πλακα κάνω) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Συνημμένα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ευα και να χεις παρει κιλα εισαι ΘΕΑ!!!Mην δισταζεις.
Να είσαι καλά μωρό μου … την θέλεις πολύ πρόσφατη ????
Την θες την Φώτο να είμαι εν δράση ????
Η θες να είμαι μονή μου ?????
Ότι μου πεις εγώ θα σου την ανεβάσω ….. την Φώτο εννοώ
σε δραση !!!!!!!!!! σε δραση !!!!!!!!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Το ξερω βρε κουκλα μου αλλα τι να κανω να μην λενε οτι δεν σε προσκαλω εδω γιατι καθε μερα περνω πολλα πμ που με ρωτανε το ποτε θα ερθης
Προς θεού εσύ ισα ισα που με έχεις προσκαλέσει ουκ και λίγες φορές να έρθω :-* , απλά γνωρίζεις τον λόγο που δεν μπορώ :-, τώρα αν σε ρωτανε μωρό μου για το πότε θα ανεβώ σίγουρα το συντομότερο ………..
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Nαι κουκλα φριεσκια θελω..αν γινεται και τισ 2..θα ναι τελεια..
Μια από της δυο ;) , λοιπόν διάλεξε μόνη μου η με παρτενέρ??????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω τους λεω το συντομοτερο αλλα βλεπης δεν κρατιουνται ετοιμο το εχουν να το εκσφενδονισουν και ξαναρωτανε θα γινη τιποτα για την επομενη εβδομαδα τι να πω μετα εγω,απλα λεω περιμενετε θα σας πω οταν το παρη αποφαση να ανεβηΠρος θεού εσύ ισα ισα που με έχεις προσκαλέσει ουκ και λίγες φορές να έρθω :-* , απλά γνωρίζεις τον λόγο που δεν μπορώ :-, τώρα αν σε ρωτανε μωρό μου για το πότε θα ανεβώ σίγουρα το συντομότερο ………..
ευακι καλησπερα....καλα εισαι?Να είσαι καλά μωρό μου … την θέλεις πολύ πρόσφατη ????
Η θες να είμαι μονή μου ?????
Ότι μου πεις εγώ θα σου την ανεβάσω ….. την Φώτο εννοώ
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
σε δραση !!!!!!!!!! σε δραση !!!!!!!!!!
Πονηρέ εσύ αμέσως ……….νιάου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
ευακι καλησπερα....καλα εισαι?
Καλησπέρα μωρό μου :-* :-* , μια χαρά είμαι κι εγώ , εσύ τι κάνεις όμορφε ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* νεαρέ ?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παντως εγω Ευα ειμαι διαθεσιμος οταν θα ερθης να βγαλουμε φωτο με δρασηΜια από της δυο ;) , λοιπόν διάλεξε μόνη μου η με παρτενέρ??????