Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μηπως με καταραστηκες εσυ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μονο τα ζωδια που δεν κοιτω ποιος τα  :knockinb: αυτα

εγώ βρε γατουλι μου να σε καταραστώ γιατί ξαναπηδάς  :'(????? με την καμία  ούτε για αστεία δεν θα το έκανα όχι μόνο για σένα αλλά και για άλλους  ;),,, απαπαπαππααπαπα
ποτέ μου …………… :boobies:
τώρα όσο για τα ζώδια ούτε κι εγώ τα διαβάζω αλλά τι να πω βρε μωρό μου τόσες φόρες έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάτι και όλο κάτι σου συμβαίνει ,, βρε μπας και σε γλωσσοτρώει ο Μαρούλιας :think: ???????? μην ξεχνάς ότι είναι και από σοη γουρλίδικο  δε θα πω όλο το όνομα για να μην καεί το σαιτ όλο αλλά θα σου πω χαρακτηρίστηκα του  :grin: :grin:
είναι ψηλός  :helpplea:
είναι 100 Μαιών :helpplea:
έχει γυναίκα κουτσή  ;) ;)
έχει γιο αλλήθωρο :humpleg:
και το επίθετο  του ξεκινά από Μ) :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Αν πέσει ο σερβερ εγώ δεν έχω καμία ευθύνη ……Νιάου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
εγώ βρε γατουλι μου να σε καταραστώ γιατί ξαναπηδάς  :'(????? με την καμία  ούτε για αστεία δεν θα το έκανα όχι μόνο για σένα αλλά και για άλλους  ;),,, απαπαπαππααπαπα
τώρα όσο για τα ζώδια ούτε κι εγώ τα διαβάζω αλλά τι να πω βρε μωρό μου τόσες φόρες έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάτι και όλο κάτι σου συμβαίνει ,, βρε μπας και σε γλωσσοτρώει ο Μαρούλιας :think: ???????? μην ξεχνάς ότι είναι και από σοη γουρλίδικο  δε θα πω όλο το όνομα για να μην καεί το σαιτ όλο αλλά θα σου πω χαρακτηρίστηκα του  :grin: :grin:

Αν πέσει ο σερβερ εγώ δεν έχω καμία ευθύνη ……Νιάου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Συμφωνώ με όσα είπες για μένα και θα κάνω μια πρόβλεψη. Η κόρη μου πρόκειται να γίνει πρόεδρος της ΝΔ είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Συμφωνώ με όσα είπες για μένα και θα κάνω μια πρόβλεψη. Η κόρη μου πρόκειται να γίνει πρόεδρος της ΝΔ είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή η πρόβλεψη έχει βγει εδώ και μια 8 ετεια πρόεδρε Μαρούλια …. :grin: :grin: :grin: :grin:
Καλησπέρα  όμορφε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
βαλε καλυτερα...

καστανος + ομορφος + Ελληνας = πρεπει να τον γνωρισω... χαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) ;)
Σε αυτό δεν εχεις  κι αδικο ….  ;) ;) ;) ;) ;)
Σε αυτο το στυλ ειμαστε οι περισσοτεροι  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
περιμενω πμ...χαχα ;) ;) ;)
Περιμενης πμ καλα θα εχεις να περνης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Κούκλα αφιερωμένο...

Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου για το άσμα ……. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θες να με κάνεις να κλάψω  :'( :'( :'(??? καλά το κατάλαβα :helpplea: … αλλά όχι κρατώ χαρακτήρα  νιάου νιάου νιαου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ακαρδε Μαρουλια  αχχχχχχχχχχχχ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου για το άσμα ……. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θες να με κάνεις να κλάψω  :'( :'( :'(??? καλά το κατάλαβα :helpplea: … αλλά όχι κρατώ χαρακτήρα  νιάου νιάου νιαου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ακαρδε Μαρουλια  αχχχχχχχχχχχχ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

όχι κούκλα μου, μην χαλάσεις και το μακιγιάζ... ;) ;) ;)

έτσι!!! κράτα χαρακτήρα.... νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! χαχα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
όχι κούκλα μου, μην χαλάσεις και το μακιγιάζ... ;) ;) ;)

έτσι!!! κράτα χαρακτήρα.... νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! χαχα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κοίταξε στενοχώρια που βγάζω η γυναίκα  :grin: :grin: :grin: αχ δεν μπορείς να πεις  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom