Καλα διδυμοι ειμαστε
"παιδια" βαλ'τε ηλικιες να ξεκαθαρισουν τα πραγματα...
Καλα διδυμοι ειμαστε
Μηπως με καταραστηκες εσυ
μονο τα ζωδια που δεν κοιτω ποιος τα αυτα
Το ξεκαθαριζουμε με την πειρα που εχουμε"παιδια" βαλ'τε ηλικιες να ξεκαθαρισουν τα πραγματα...
καραφλος ( ξυρισμενα μαλια ) + μετριο αναστημα ( 175 ) + ελληνας = ?
εγώ βρε γατουλι μου να σε καταραστώ γιατί ξαναπηδάς :'(????? με την καμία ούτε για αστεία δεν θα το έκανα όχι μόνο για σένα αλλά και για άλλους ;),,, απαπαπαππααπαπα
ποτέ μου ……………
τώρα όσο για τα ζώδια ούτε κι εγώ τα διαβάζω αλλά τι να πω βρε μωρό μου τόσες φόρες έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάτι και όλο κάτι σου συμβαίνει ,, βρε μπας και σε γλωσσοτρώει ο Μαρούλιας ???????? μην ξεχνάς ότι είναι και από σοη γουρλίδικο δε θα πω όλο το όνομα για να μην καεί το σαιτ όλο αλλά θα σου πω χαρακτηρίστηκα του
είναι ψηλός
είναι 100 Μαιών
έχει γυναίκα κουτσή ;) ;)
έχει γιο αλλήθωρο
και το επίθετο του ξεκινά από Μ)
Αν πέσει ο σερβερ εγώ δεν έχω καμία ευθύνη ……Νιάου
εγώ βρε γατουλι μου να σε καταραστώ γιατί ξαναπηδάς :'(????? με την καμία ούτε για αστεία δεν θα το έκανα όχι μόνο για σένα αλλά και για άλλους ;),,, απαπαπαππααπαπα
ποτέ μου ……………
τώρα όσο για τα ζώδια ούτε κι εγώ τα διαβάζω αλλά τι να πω βρε μωρό μου τόσες φόρες έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάτι και όλο κάτι σου συμβαίνει ,, βρε μπας και σε γλωσσοτρώει ο Μαρούλιας ???????? μην ξεχνάς ότι είναι και από σοη γουρλίδικο δε θα πω όλο το όνομα για να μην καεί το σαιτ όλο αλλά θα σου πω χαρακτηρίστηκα του
είναι ψηλός
είναι 100 Μαιών
έχει γυναίκα κουτσή ;) ;)
έχει γιο αλλήθωρο
και το επίθετο του ξεκινά από Μ)
Αν πέσει ο σερβερ εγώ δεν έχω καμία ευθύνη ……Νιάου
Το ξεκαθαριζουμε με την πειρα που εχουμε
βαλε καλυτερα...
καστανος + ομορφος + Ελληνας = πρεπει να τον γνωρισω... χαχα ;) ;) ;)
Συμφωνώ με όσα είπες για μένα και θα κάνω μια πρόβλεψη. Η κόρη μου πρόκειται να γίνει πρόεδρος της ΝΔ είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι!!!!
Σε αυτό δεν εχεις κι αδικο …. ;) ;) ;) ;) ;)
Βρε εσυ εισαι ο [size=17pt]γκαντεμης[/size]Συμφωνώ με όσα είπες για μένα και θα κάνω μια πρόβλεψη. Η κόρη μου πρόκειται να γίνει πρόεδρος της ΝΔ είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι!!!!
βαλε καλυτερα...
καστανος + ομορφος + Ελληνας = πρεπει να τον γνωρισω... χαχα ;) ;) ;)
Σε αυτο το στυλ ειμαστε οι περισσοτεροιΣε αυτό δεν εχεις κι αδικο …. ;) ;) ;) ;) ;)
Περιμενης πμ καλα θα εχεις να περνηςπεριμενω πμ...χαχα ;) ;) ;)
Σε αυτο το στυλ ειμαστε οι περισσοτεροι
Περιμενης πμ καλα θα εχεις να περνης
Κούκλα αφιερωμένο...
Οχι ρεεεεεεεεεεεε κουτσος,στραβος,μουγγος,αοματος,ασχημος,κακος,απ'ολα ειμαιτην λέξη "ομορφος" την ειδες;;;
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου για το άσμα ……. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θες να με κάνεις να κλάψω :'( :'( :'(??? καλά το κατάλαβα … αλλά όχι κρατώ χαρακτήρα νιάου νιάου νιαου
Ακαρδε Μαρουλια αχχχχχχχχχχχχ
Οχι ρεεεεεεεεεεεε κουτσος,στραβος,μουγγος,αοματος,ασχημος,κακος,απ'ολα ειμαι
όχι κούκλα μου, μην χαλάσεις και το μακιγιάζ... ;) ;) ;)
έτσι!!! κράτα χαρακτήρα.... νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! χαχα
Που να έχει κάνει διακοπές στην Ιταλία