Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Και αν πηγαινες για τραπεζι το πολυ πολυ να γινοταν τραπεζατο και καρεκλατο
Καλησπερα Ευα  :-* :-*

Καλησπέρα γατουλι μου  :-* :-*, Ναι θα έκανα εγώ τον (Μεζέ) και ο Μαρουλιας την σαλάτα :2funny: …Άσε θα τους έπεφτα βαριά στο στομάχι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ……
Πως είσαι μωράκι μου ? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπέρα γατουλι μου  :-* :-*, Ναι θα έκανα εγώ τον (Μεζέ) και ο Μαρουλιας την σαλάτα :2funny: …Άσε θα τους έπεφτα βαριά στο στομάχι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ……
Πως είσαι μωράκι μου ? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Λες τετοιος "μεζες"" να πεφτη βαρυς αμφιβαλω
λεω οτι ειμαι καλα, εσυ;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Βαριά στο στομάχι τους εξ αιτίας της σαλάτας ή του ανυπέρθετου παίδαρου που λέγεται Μαρούλιας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Βαριά στο στομάχι τους εξ αιτίας της σαλάτας ή του ανυπέρθετου παίδαρου που λέγεται Μαρούλιας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαφώς του ανυπέρθετου παίδαρου :grin: ομολογουμένως Μαρούλια μου ,,,,, εγώ είμαι πολύ light για να τους πέσω βαριά στο στομάχι :2funny:  χι χι χι χι χι χι κάτι σαν γουρουνοπουλα ας πούμε ……….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σαφώς του ανυπέρθετου παίδαρου :grin: ομολογουμένως Μαρούλια μου ,,,,, εγώ είμαι πολύ light για να τους πέσω βαριά στο στομάχι :2funny:  χι χι χι χι χι χι κάτι σαν γουρουνοπουλα ας πούμε ……….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βαριά από τα νεύρα τους γιατί δεν θα μπορέσουνε να με συναγωνιστούνε!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σας τι κανετε?ευακι πως εισαι?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Βαριά από τα νεύρα τους γιατί δεν θα μπορέσουνε να με συναγωνιστούνε!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που σε φεραν να σε γνωρίσω ,,,Αξέχαστη μέρα … την θυμάσαι υπέρτατε  έρωτα του Κουτσοποδιου ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που σε φεραν να σε γνωρίσω ,,,Αξέχαστη μέρα … την θυμάσαι υπέρτατε  έρωτα του Κουτσοποδιου ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως να μην τη θυμάμαι; Ξεχνιόντε τέτοιες μέρες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Που τα θυμασαι αυτα και τα βρισκης  :grin: :grin: :grin:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πως να μην τη θυμάμαι; Ξεχνιόντε τέτοιες μέρες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι γλυκός που ήσουν μωρό μου , ακόμα ηχεί στα αυτιά μου η ερώτηση σου  :grin: :grin: :grin:….
Τι ζουδιού είσαι ?????? αχ αχ αχ το είχες από τότε το ρομαντικό στυλ……
Μωρό μου ,κολόνα του σπιτιού μου ,θεμέλιε λίθε μου …..
Πρέπει να φύγω θα σε δω αργότερα ίσως  φιλάκια μωρό μου πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Y/SΞέχασα να σου πω Υδροχόος είμαι γι αυτό δεν ταιριάξαμε  

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Υδροχοος και εσυ να που γιναμε δυο  :rockon: :rockon: :rockon:

Κι εσύ γατουλι ?????? απαπαπαπαπαπαπα εμ καλά λέω ότι την δόση μας την έχουμε για τα καλά ….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλάκια μωρό μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κι εσύ γατουλι ?????? απαπαπαπαπαπαπα εμ καλά λέω ότι την δόση μας την έχουμε για τα καλά ….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω που δεν ειμαι υδροοχος  ,  ειναι κακο αυτο ?

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Την εχουμε την εχουμε ειμαστε οι καλυτεροι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι γλυκός που ήσουν μωρό μου , ακόμα ηχεί στα αυτιά μου η ερώτηση σου  :grin: :grin: :grin:….
Τι ζουδιού είσαι ?????? αχ αχ αχ το είχες από τότε το ρομαντικό στυλ……
Μωρό μου ,κολόνα του σπιτιού μου ,θεμέλιε λίθε μου …..
Πρέπει να φύγω θα σε δω αργότερα ίσως  φιλάκια μωρό μου πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Y/SΞέχασα να σου πω Υδροχόος είμαι γι αυτό δεν ταιριάξαμε  

Δυστυχώς ήτανε του ζουδιού σου γραφτό να μην ταιριάξουμε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PS (Postscript=Υστερόγραφο) γράφεται γατούλα μου και όχι Y/S ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι