Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
το Ευακι τι ζωδιο ειναι να δω αν ταιριαζουμε;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μωρό μου μ αρέσει πάρα πολύ το αβαταρ σου :boobies: , αλλά μια ερώτηση μπορώ να σου κάνω  :think:???? αν λέμε αν είναι Μελαχρηνη+ρουμανα = χωρισμός ????????

χαιρομαι που σ'αρεσει...

αααα δεν ξερω...δεν εχω δοκιμασει μελαχρινη... εχεις κατι υποψιν;;;; :think: :think: :think:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μια κοπελα που ανεβενη επανω αυριο και ειπα να συναντηθω μαζι της δεν την ταιριαζη,περισσοτερα στο αυτι θα στα πω

Καποια σε έχει καταραστεί γατουλι μου ;) …. Διάβασε το ζώδιο σου μήπως κάτι πάει στραβά και σου πάνε ανάποδα όλες η συναντήσεις που θέλεις  :sunglasses:????? κάτι ήξερε ο Μαρουλιας που το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου πει τι ζουδιού είναι και αν ταιριάζουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καποια σε έχει καταραστεί γατουλι μου ;) …. Διάβασε το ζώδιο σου μήπως κάτι πάει στραβά και σου πάνε ανάποδα όλες η συναντήσεις που θέλεις  :sunglasses:????? κάτι ήξερε ο Μαρουλιας που το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου πει τι ζουδιού είναι και αν ταιριάζουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μηπως με καταραστηκες εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μονο τα ζωδια που δεν κοιτω ποιος τα  :knockinb: αυτα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
χαιρομαι που σ'αρεσει...

αααα δεν ξερω...δεν εχω δοκιμασει μελαχρινη... εχεις κατι υποψιν;;;; :think: :think: :think:

Εγώ ???? όχι απλά σκέφτηκα και εγώ να βάλω στο αβαταρ μου
Μελαχρινός + χοντρός + έλληνας = πήδημα ;) ;) ;) ;)
Η
Μελαχρινός + κοντός  + τριχωτός + έλληνας = άγριο πήδημα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Η
Καστανός  + ψηλός  + Ισπανός= γάμος  αν και είμαι κατά του γάμου και γενικότερα ότι έχει να κάνει με αυτό το σκηνικό ….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εγώ ???? όχι απλά σκέφτηκα και εγώ να βάλω στο αβαταρ μου
Η
Μελαχρινός + κοντός  + τριχωτός + έλληνας = άγριο πήδημα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Η
Καστανός  + ψηλός  + Ισπανός= γάμος  αν και είμαι κατά του γάμου και γενικότερα ότι έχει να κάνει με αυτό το σκηνικό ….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαλε καλυτερα...

καστανος + ομορφος + Ελληνας = πρεπει να τον γνωρισω... χαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) ;)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η
Η

καραφλος ( ξυρισμενα μαλια )  + μετριο αναστημα (  175 ) + ελληνας = ?     :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom