Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μωρό μου πάρε την ψηφιακή σου εσύ σήμερα να τραβήξουμε τα τόπια και βλέπουμε για την άλλη εβδομάδα κύριε καθηγητά τι θα κάνουμε ….  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τα "τοπία" θα τα κρατήσουμε για πάρτη μας ή θα τα ποστάρουμε στο σάιτ μωρό;  :think: :think: :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φαλλοκράτη μαρουλοτεκναρε  πάντα έλεγες ότι τα δικαιώματα μιας γυναίκας είναι γραμμένα σε ένα λευκό χαρτί , αλλά έχε χάρη που δεν σε έστειλα στην Λιάνα Κανέλλη…. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Και να με έστελνες δεν θά 'χε χρόνο να με "περιποιηθεί" γιατί μάχεται,ως πάλαι ποτέ δεξιά, για το δίκιο των φτωχών πλην τίμιων εργαζόμενων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Συνημμένα

• niaooooy.JPG
    niaooooy.JPG
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 19

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
πολυ καλησπερα σας.....τι κανετε?ευακι τι ειδα?θα ανεβεις?

Καλησπέρα σέξι φωνή της Θεσσαλονίκης ,,, ομολογώ πως έχεις πολύ αισθησιακή φωνή απ το τηλέφωνο μωρό μου ………Με( ανάβεις) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπέρα σέξι φωνή της Θεσσαλονίκης ,,, ομολογώ πως έχεις πολύ αισθησιακή φωνή απ το τηλέφωνο μωρό μου ………Με( ανάβεις) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
κ συ το ιδιο γλυκα.....ελπιζω να με σβησεις συντομα
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτες τις ειδες

Συνημμένα

• ela dynata mwro moy.JPG
    ela dynata mwro moy.JPG
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • niar niar niar niar niar.JPG
    niar niar niar niar niar.JPG
    85,1 KB · Εμφανίσεις: 30

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εμεις ποτε θα δουμε τα τοπια ......
καλησπερα Ευα  :-* :-*

Καλησπέρα Γατουλη μου  :cheesy:, είμαι στενοχωρημένη γιατί κάποιος μου είπε ότι στην Θεσσαλονίκη διοργανώνετε ένα πάρτι  και δεν με προσκαλέσατε ,,,, σνιφ σνιφ σνιφ …αλλά που θα πάει θα το μάθω εγώ που είναι και θα σκάσω μύτη χι χι χι χι χι θα πάρω και τον Μαρουλοτεκναρο για συνοδεία . Και στην διαδρομή θα του πάρω και τα αποσπάσματα του Καζαντζάκη για να μην με ζαλίζει , και καμία μπουγάτσα και θα είναι φρόνιμος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επ,παρτυ?ουτε εγω ξερω για το παρτυ

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπέρα Γατουλη μου  :cheesy:, είμαι στενοχωρημένη γιατί κάποιος μου είπε ότι στην Θεσσαλονίκη διοργανώνετε ένα πάρτι  και δεν με προσκαλέσατε ,,,, σνιφ σνιφ σνιφ …αλλά που θα πάει θα το μάθω εγώ που είναι και θα σκάσω μύτη χι χι χι χι χι θα πάρω και τον Μαρουλοτεκναρο για συνοδεία . Και στην διαδρομή θα του πάρω και τα αποσπάσματα του Καζαντζάκη για να μην με ζαλίζει , και καμία μπουγάτσα και θα είναι φρόνιμος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Δεν την πηρες ακομη την προσκληση φαινεται με χελωνα ερχεται,σε περιμενουμε να μας αναστατωσεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom