evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μπορεις να επιβεβαιωσεις αν ελαβες 1 πμ χθες.Ευχαριστω
Καλημέρα ναι πριν λίγο το είδα φιλάκια πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μπορεις να επιβεβαιωσεις αν ελαβες 1 πμ χθες.Ευχαριστω
Καλημέρα ναι πριν λίγο το είδα φιλάκια πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο μεσημερι Ευα :-* :-* :-* :-*
καλα εισαι;
κα.......... λη .............. με ............... ραααααααααααααααααααααα , ευακι !!!!!!!!!!!!!!!!
Μια απο τα ιδια στην αναμονη ;) ;)Καλησπέρα γατουλι μου :-* :-* , καλά είμαι κι εγώ![]()
, εσύ ????
Μια απο τα ιδια στην αναμονη ;) ;)
Μολις θα ξεκινησει η γατουλα για τον βορρα δεν θα ειναι καθολου ανησυχητικοΜια από τα ιδία???? χμ ανησυχητικό αυτό για έναν άτακτο γατουλη
![]()
![]()
………
ελπίζω σύντομα φίλε μου γιώργο!!!!Γεια σου ταξιδιαρη φιλε μου
θαρθη προς τα μερη μας αλλα το ποτε δεν ξερουμε
Μολις θα ξεκινησει η γατουλα για τον βορρα δεν θα ειναι καθολου ανησυχητικο![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα Ευα :-* :-* :-* καλα ειμαι κουκλα μου,εσυ τι κανεις; κατι το νεοτερο υπαρχη απο εκει που ξερωΚαλημέρα γατουλη μου :-* :-* :-* , πως είσαι μωρό μου ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα Ευα :-* :-* :-* καλα ειμαι κουκλα μου,εσυ τι κανεις; κατι το νεοτερο υπαρχη απο εκει που ξερω
Αυτη η αναμονη ειναι το χειροτερο πραγμαΚαλά είμαι γατουλη μου τρεξίματα όπως ξέρεις, τώρα όσο για το άλλο θέμα στάσιμο (ακόμα))
……
Τι λέει επάνω μωρό μου??? πως το βλέπεις θα σε έχουν στριμώξει και αυτό το Σ.Κ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτη η αναμονη ειναι το χειροτερο πραγμα
Εδω επανω τα ιδια ειναι , οχι αυτο το Σ/Κυριακο καθομαι και κατι ετοιμαζω και παλι εξορμηση για![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα κορίτσαρε!
να ανέβω και εγώ μια βόλτα να πάμε παρέα στην παντρεμένη?????? έτσι για το γαμοτω δηλαδή
…..Το πολύ πολύ να με συστήσεις ως κουμπάρα σου
Για μια αλλη θελω να κανονισω τωρα περιμενω μυνημα τηςΤυχερουλι είσαι και μαρτυριάρης……..λες να ανέβω και εγώ μια βόλτα να πάμε παρέα στην παντρεμένη
?????? έτσι για το γαμοτω δηλαδή
…..Το πολύ πολύ να με συστήσεις ως κουμπάρα σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()