Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλημερα ευακι τρελο μου μωρακι!!!!

Καλημέρα …….. πως είσαι γλυκέ μου  :-*???? σκεπτόμουν αυτό που μου έστειλες εχταις αλλά απ την μια λέω ναι από την άλλη δεν θα ήταν καλύτερα Αράχοβα  μιας που ο καιρός είναι καλός και βοηθά  για εκδρομές  (ακομα) :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι να σε συστήσω κι εγώ σε μια παντρεμένη φίλη μου σαν ότι θέλεις;  ;)
Πες σαν ανηψιά μου!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Χα χα χ α χα χα όχι μωρό μου δεν θα σε πιστέψει σίγουρα ότι είμαι ανίψια σου διότι με τόσο ένταση που  :knockinb: :knockinb:   θα  αναρωτιέται  και θα κοιτιέται και θα λέει (βρε τι γαματω σοι είναι αυτοί ) :2funny: :2funny: άσε μωρό μου θα καούμε από μόνη μας δεν λέει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα Ευάκι!!! Γιατί όχι διακοπές στο Κουτσοπόδι που έχει καθαρό αέρα και νόστιμα λαχανικά;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ε ναι ειναι πολυ κοινωνικες δεν μας αφηνουν ετσι

Δηλαδή γαταρε μου όσες είμαστε άγαμες είμαστε αντικοινωνικές ??? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ζητείτε επειγόντως γαμπρός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
από την άλλη δεν θα ήταν καλύτερα Αράχοβα  μιας που ο καιρός είναι καλός και βοηθά  για εκδρομές  (ακομα) :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Και γιατι δεν το κανεις σαν εκδρομη για εδω πανω,καλα θα βολευε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δηλαδή γαταρε μου όσες είμαστε άγαμες είμαστε αντικοινωνικές ??? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ζητείτε επειγόντως γαμπρός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ισα ισα το αντιθετο

οι παντρεμενες κανουν και τα ψυχικα  ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
η αραχωβα ειναι ωραια , μονο χιονισμενη  ( αποψει μου )

Μακριά από την Αθήνα όπου και να πας είναι ωραία μωρό μου  :rockon:,,,
Τώρα όσο για το χιόνι ας με χιονίζει ο άλλος μέσα στο δωμάτιο που θα είμαστε και στενοχώρια μου για το έξω  :grin: :grin:,, Άσε που το αμάξι μου δεν είναι για χιόνια :'( , βλέπεις όταν χώρισα από τον Μαρουλοτεκναρο μου κράτησε και το Τρακτέρ (διότι αγρότισσα κουτσοποδιου) αλλά και το 4*4  ……. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Και γιατι δεν το κανεις σαν εκδρομη για εδω πανω,καλα θα βολευε

Θα την ξεσηκώσω εγώ το επόμενο Σ/Κ που θά έρθω πάνω να την πάρω μαζί!
Θα πάρω και την παντρεμένη που λέγαμε και θα της πούμε πως με είχες καθηγητή! ;) (Μαθήτρια ακούγεται πιο καλά!! :cheesy: :cheesy:

Μετά που θα φύγω θα σας την αφίσω για όσο την θέλετε (θα μας λείψει βέβαια εδώ κάτω αλλά τί να γίνει!)

Μόνο παιδιά το Σ/Κ σκοπεύω να την κουράσω πολύ!!   ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πάλι ψέματα τους λες!!! Τίποτε δεν κράτησα για μένα παρά μόνον ενα εξοχικό και δυο πολυκατοικίες για να απαλύνω τον πόνο μου μετά τον χωρισμό μας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Θα πάρω και την παντρεμένη που λέγαμε και θα της πούμε πως με είχες καθηγητή! ;) (Μαθήτρια ακούγεται πιο καλά!! :cheesy: :cheesy:

Μετά που θα φύγω θα σας την αφίσω για όσο την θέλετε (θα μας λείψει βέβαια εδώ κάτω αλλά τί να γίνει!)

Μωρό μου πάρε την ψηφιακή σου εσύ σήμερα να τραβήξουμε τα τόπια και βλέπουμε για την άλλη εβδομάδα κύριε καθηγητά τι θα κάνουμε ….  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πάλι ψέματα τους λες!!! Τίποτε δεν κράτησα για μένα παρά μόνον ενα εξοχικό και δυο πολυκατοικίες για να απαλύνω τον πόνο μου μετά τον χωρισμό μας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαλλοκράτη μαρουλοτεκναρε  πάντα έλεγες ότι τα δικαιώματα μιας γυναίκας είναι γραμμένα σε ένα λευκό χαρτί , αλλά έχε χάρη που δεν σε έστειλα στην Λιάνα Κανέλλη…. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Καλα βαλτός εισαι,θα την φερης το επομενο Σ/Κ που δουλευω  :grin: :grin: :grin: το μεθεπομενο ναι
φερε και την παντρεμενη να φερω και εγω την παντρεμενη και θα γινη πολυ μπερδεμα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πολυ καλησπερα σας.....τι κανετε?ευακι τι ειδα?θα ανεβεις?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλα βαλτός εισαι,θα την φερης το επομενο Σ/Κ που δουλευω  :grin: :grin: :grin: το μεθεπομενο ναι
φερε και την παντρεμενη να φερω και εγω την παντρεμενη και θα γινη πολυ μπερδεμα

Αν προτείνω να φέρω κι εγώ την ελεύθερη, θα είμαι εντελώς  :offtopic: ????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom