Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους..καλησπερα ευακι !!!!!

psedelic

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου ευακι...τι κανεις??τωρα που κανει και κρυο...

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
γεια σου ευακι...τι κανεις??τωρα που κανει και κρυο...

Χμ έξω κρύο αλλά μέσα καιρός για τρίο  ;) :) :),,,, μου αρέσει που έχει κρύο είναι πολύ ωραία ειδικά όταν είσαι μέσα στην ζέστη σου και με καλή παρέα πάντα ………. ;) ;)
Εσύ τι κάνεις ???? :) :) :) :) :)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
διοργανωνεται τετοια ωραια πραγματα και δεν ενημερωνεται  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μια μεγαλη καλημερα στο ποιο ομορφο και αθωο κοριτσακι μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα  μωρο μου , πως εισαι ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Καλησπερα Ευακι , τι κανεις καλη μου ?? πως περασεσ σαβ/κο ???  ισως κατεβω μεσα στην εβδομαδα αθηνα απο λαρισα . να τα πουμε αν ειναι !!! kises!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα Ευακι , τι κανεις καλη μου ?? πως περασεσ σαβ/κο ???  ισως κατεβω μεσα στην εβδομαδα αθηνα απο λαρισα . να τα πουμε αν ειναι !!! kises!!!!

Καλησπέρα και σε εσένα μωρό μου  :), καλά είμαι και όμορφα τα πέρασα και τα περναω ;) , ελπίζω να τα  πούμε τα υπόλοιπα από κοντά ;) ,,,, φιλάκια πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Βρε Ευακι δεν ανεβαίνεις καλύτερα εσυ στη Λαρισα μια που θα βρίσκομαι εκεί την Τετάρτη;;
Sorry φιλε αλλα πρέπει ο καθένας να κοιτάξει την αυλή του… :2funny: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Βρε Ευακι δεν ανεβαίνεις καλύτερα εσυ στη Λαρισα μια που θα βρίσκομαι εκεί την Τετάρτη;;
Sorry φιλε αλλα πρέπει ο καθένας να κοιτάξει την αυλή του… :2funny: :grin:

Καλησπέρα  μωρό μου :smitten: ,,, λες  :think:??? μακάρι να μπορούσα πιστεψεμε θα ερχόμουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ  :'(, και να πω πως δεν ξέρεις τον λόγο  ;)!!!!!!!!!
Άσε που θα είσαι πνιγμένος με δουλείες εσύ  όποτε θα είναι άδικο να βρεθούμε μόνο για μια ώρα ….. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Βρε ασε με εμενα με τις δουλειές μου ..
Για ποτε τους την κοπανάω …

Από την άλλη μωρό μου ποιος να σε κατηγορήσει που δεν μπορείς να ανέβεις τώρα;;…

Ασε μας  λοιπον με το μυαλο μας να πλάθουμε σενάρια για Λάρισας για Βόλους για τα ταξίδια με Mercedes  και άλλα πολλά....

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
καλησπερα ευακι και καλο μηνα!!! αυτη την εβδομαδα θα κανονισω να ερθω κατω να με περιποιηθεις μωρο μου!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα  μωρό μου :smitten: ,,, λες  :think:??? μακάρι να μπορούσα πιστεψεμε θα ερχόμουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ  :'(, και να πω πως δεν ξέρεις τον λόγο  ;)!!!!!!!!!
Άσε που θα είσαι πνιγμένος με δουλείες εσύ  όποτε θα είναι άδικο να βρεθούμε μόνο για μια ώρα ….. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Καλησπέρα Εύα!! Θα χρειαστείς μέθοδο ταχείας εκμάθησης Λαρισαίικων!! Τι κανς, πδι, πλι, μλαρ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
αα σε αυτο συμφωνω και εγω...

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
κοριτσαρα μου σπιτι εισαι ? κρυωνης ?  καλοριφερ ή τζακι εχει αναψει ? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom