Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
οχι θεατρο , αλλα italian restaurant -   mezzo ,σημερα ακουσα οτι θα ειναι κλειστα  :tickedoff: , διοτι ειχανε μερικες αποχωρησεις ( παπαθωμα   :tits: - μερκουρι  :fuck1:  )

τωρα οσο αφορα το να παμε παρεα  :dancing: , δεν ξερω , σου πεφτω ακρετα λιγο  :humpleg: , εσυ ,  εισαι μια θεο γκομενα  :o :o :o :o :o και εγω ειμαι  :think: :think: :think: :think:  

Και εσύ είσαι Θεογκομενος  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αναιβασε , μια φωτο με μποτες και κολλαν , sτην καινουργια σειρα του versace , εχει μια μποτα πανω απο το γονατο μαυρη , εσυ που εχεις και γαμο τα ποδια θα σου πηγαινε τελεια . . . . . .

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
δηλαδη ευακι , αντι για γλωσσα , παλμικο δονιτη , δεν μπορουμε να σε ικανοποιησουμε ?    σοβαρα μιλαω , μην νευριασης . . . .

Όταν είμαι μόνη μου και θέλω να τελειώσω θα χρησιμοποιήσω δονητή , Αλλά άμα βρίσκομαι με κάποιον ποιος ο λόγος ?????. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όταν είμαι μόνη μου και θέλω να τελειώσω θα χρησιμοποιήσω δονητή , Αλλά άμα βρίσκομαι με κάποιον ποιος ο λόγος ?????. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

επειδη σε μερικους δεν αρεσει το γλυψιμο . . . . .  οποτε τι κανουμε σε αυτην την περισπτωση ?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
αναιβασε , μια φωτο με μποτες και κολλαν , sτην καινουργια σειρα του versace , εχει μια μποτα πανω απο το γονατο μαυρη , εσυ που εχεις και γαμο τα ποδια θα σου πηγαινε τελεια . . . . . .

Είσαι σίγουρος ότι είναι στην Νέα σειρά του Versace ? η λες μαλών την νέα σειρά robertocavallι...???

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
επειδη σε μερικους δεν αρεσει το γλυψιμο . . . . .   οποτε τι κανουμε σε αυτην την περισπτωση ?

Υπάρχουν πολύ τρόποι  δεν είναι μόνο στο να κάνη ο άλλος στοματικό , και τέλος πάντων η κάθε μια έχει τα κουμπιά της στο πώς να τελείωση , εγώ είπα όταν ο άλλος ξέρει να  παίζει με την γλωσσά του εκεί , για εμένα είναι ποιο εύκολο να τελειώσω απλά , δεν είπα ότι και κατά την πράξη δεν μπορώ …….  ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεσ  star channel τωρα , για τιν βανα

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ευακι,καλο σου βραδυ.....να δουμε ποτε θα βρω λιγο χρονο να επισκεφθω τον παραδεισο!!!!!!1

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=250&action=dlattach;topic=72220.0;attach=218561;image[/img[/URL]]
Oh my god..
I am loosing my mind

TAKISMT

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευάκι να το πάρω προσωπικά, που δεν μου απαντάς ????

K.A.G

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευάκι καλησπέρα. Ο χημικός είμαι και θυμάμαι τις αξέχαστες στιγμές που πέρναγα μαζί σου από την Αλκιβιάδου. Κάποιοι προσωπικοί λόγοι δε μου επέτρεψαν να τα πούμε για καιρό. Στείλε πμ να σε πάρω να βρεθούμε. Είσαι θεά!

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αναβα ρε Ευακι καμια βδομαδα Θεσσαλονικη μας εχεις τρελανει...

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Υπάρχουν πολύ τρόποι  δεν είναι μόνο στο να κάνη ο άλλος στοματικό , και τέλος πάντων η κάθε μια έχει τα κουμπιά της στο πώς να τελείωση , εγώ είπα όταν ο άλλος ξέρει να  παίζει με την γλωσσά του εκεί , για εμένα είναι ποιο εύκολο να τελειώσω απλά , δεν είπα ότι και κατά την πράξη δεν μπορώ …….  ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :)
Δηλαδη με κλειτοριδικο και κολπικο τελειωνης
φτου σου γαμωτο και δεν ξερω καθολου να χρησιμοποιω την γλωσσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερα Ευα

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αναβα ρε Ευακι καμια βδομαδα Θεσσαλονικη μας εχεις τρελανει...

εγω παντως ευακι προσφερομαι να οδηγησω το μερσεντικος σου και να σε αναιβασω στην σαλονικα !!!!!!!!!!!!!  φιλια πολλα καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δηλαδη με κλειτοριδικο και κολπικο τελειωνης
φτου σου γαμωτο και δεν ξερω καθολου να χρησιμοποιω την γλωσσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερα Ευα

Καλησπέρα Γατουλι μου , όπως βλέπεις έχω και εγώ τα υπέρ μου αλλά και τα Κατά μου στο <<ΣΕΞ>> :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά είσαι μωρό μου ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
εγω παντως ευακι προσφερομαι να οδηγησω το μερσεντικος σου και να σε αναιβασω στην σαλονικα !!!!!!!!!!!!!  φιλια πολλα καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα Τάκη μου :-* . σε Ευχαριστώ που προσφέρεσαι να με πας στην Θεσσαλονίκη με το αμάξι μου , αλλά είμαι σίγουρη ότι μέχρι να φτάσουμε θα έχουμε πολλές στάσεις στον δρόμο  :grin: :grin:, ,, Θα αντέξεις ? :boobies: :boobies:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα Τάκη μου :-* . σε Ευχαριστώ που προσφέρεσαι να με πας στην Θεσσαλονίκη με το αμάξι μου , αλλά είμαι σίγουρη ότι μέχρι να φτάσουμε θα έχουμε πολλές στάσεις στον δρόμο  :grin: :grin:, ,, Θα αντέξεις ? :boobies: :boobies:

δοκιμασε με !!!!!!!!!!!  τι ωρα ξεκιναμε για σαλονικα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom