όπως βλέπεις έχω και εγώ τα υπέρ μου αλλά και τα Κατά μου στο <<ΣΕΞ>>
τα κατα ποια ειναι ?
όπως βλέπεις έχω και εγώ τα υπέρ μου αλλά και τα Κατά μου στο <<ΣΕΞ>>
Kαι ποια ειναι τα κατα :-* :-* :-*Καλησπέρα Γατουλι μου , όπως βλέπεις έχω και εγώ τα υπέρ μου αλλά και τα Κατά μου στο <<ΣΕΞ>>
Καλά είσαι μωρό μου ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καπου ενδιαμεσα θα συναντησετε και εμενα αναλαμβανω μετα για να τον ξεκουρασωΚαλησπέρα Τάκη μου :-* . σε Ευχαριστώ που προσφέρεσαι να με πας στην Θεσσαλονίκη με το αμάξι μου , αλλά είμαι σίγουρη ότι μέχρι να φτάσουμε θα έχουμε πολλές στάσεις στον δρόμο , ,, Θα αντέξεις ?
δοκιμασε με !!!!!!!!!!! τι ωρα ξεκιναμε για σαλονικα ?
Kαι ποια ειναι τα κατα :-* :-* :-*
Καλησπερα Ευα Καπου ενδιαμεσα θα συναντησετε και εμενα αναλαμβανω μετα για να τον ξεκουρασω
στην οδηγηση μην παει το μυαλο σας καπου αλλου
Bρε γατουλα μου....σε ποια κεραμιδοσκεπη μπορουμε να σε βρουμε τωρα????Καλά θα ήταν να ξεκιναγαμε αλλά υπάρχουν σοβαροί λόγοι που δεν μπορώ να πάω αυτήν την περίοδο , αλλά πιστεψεμε ότι όταν είναι να πάω θα σε πάρω να πάμε σίγουρα μαζί ……… ;) ;)
Όσο για τα κατά μου (τα κράταω μυστικό ) :-* :-* :-* Νιάου
αλλά πιστεψεμε ότι όταν είναι να πάω θα σε πάρω να πάμε σίγουρα μαζί ……… ;) ;)
Bρε γατουλα μου....σε ποια κεραμιδοσκεπη μπορουμε να σε βρουμε τωρα????
στην αθηνα , δυσκολα θα βρεις ξενοδοχειο με κεραμοσκεπη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οταν ειναι να ερθη η Ευα θα μας το ανακοινωσηΚαλά θα ήταν να ξεκιναγαμε αλλά υπάρχουν σοβαροί λόγοι που δεν μπορώ να πάω αυτήν την περίοδο , αλλά πιστεψεμε ότι όταν είναι να πάω θα σε πάρω να πάμε σίγουρα μαζί ……… ;) ;)
Κουκλαρα μου εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μωρο μου
Απλο ειναι φιλε λαιφ αν θελης να βρης την Ευα μου το ζητας και σου δινω τηλBρε γατουλα μου....σε ποια κεραμιδοσκεπη μπορουμε να σε βρουμε τωρα????
Στειλτο μου σε πμ........Θελω να ακουσω....νιαουρισματα !!!!!!!!Οταν ειναι να ερθη η Ευα θα μας το ανακοινωση Κουκλαρα μου εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Απλο ειναι φιλε λαιφ αν θελης να βρης την Ευα μου το ζητας και σου δινω τηλ
Ευα να του το δωσο φιλος ειναι ο λαιφ αλλα αμα δεν την συναντησεις θα το μαθω και θα φας μετα πολυ βρισιμοΣτειλτο μου σε πμ........Θελω να ακουσω....νιαουρισματα !!!!!!!!
Ευα να του το δωσο φιλος ειναι ο λαιφ αλλα αμα δεν την συναντησεις θα το μαθω και θα φας μετα πολυ βρισιμο
Στειλτο μου σε πμ........Θελω να ακουσω....νιαουρισματα !!!!!!!!
Ελα παρτοΕιμαι...γατοφιλοs βρε......Μ αρεσει το.......νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Ελα παρτο
000000000[size=17pt]ο[/size]
Το 69 γινεται μετα στην πορειαΒαλε και κανένα 69 μωρό μου …. Μόνο 00000????
Βαλε και κανένα 69 μωρό μου …. Μόνο 00000????
Ευακι σοθ εστειλα πμ αλλα απαντηση δεν πηρα.....φιλακια
Τα αντεχης τα πολλαΜονο ενα 69???????????
Τα πολλα θελω!!!!!