ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
σωστη ευα
έτσι μπράβο ξέρεις εσύ τι να κάνεις καληνύχτα γκαβλαδεν ξαναναφερομαι σαυτο το θεμα! δεν υπαρχει λογος!μιλησα και ειπα οτι ηταν να πω..εγω ακαθεκτη θα συνεχισω να μοιραζω καβλα και απειρα χυσιματα ομορφα και αβιαστα σε οσους με εκτιμανε και με προτιμανε γιαυτο που ειμαι... αυτο μετραει να περναμε καλα!τπτ παραπανω τπτ παρακατω!ευχαριστω
καυλαρα ατελειωτη παλι τις εκρυψες τις βυζαρες σουκαληνυχτα αγαπουλες μου!! ονειρα γλυκα και υγρα...
καληνυχτα αγαπουλες μου!! ονειρα γλυκα και υγρα...
Ευα , μην μασάς είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε όποια κάνει καλά την δουλειά να δέχεται επιθέσεις στο site .
Είναι δεκτό βέβαια να μην αρέσεις -ταίριαξες σε κάποιους αλλά για αυτό υπάρχουν οι κριτικές και οι φωτογραφίες για να ξέρεις από πριν τι να περιμένεις (τουλάχιστον εμφανισιακά).
Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι σαφώς στοχευμένα χτυπήματα
Τέλος να πω ότι οι φωτογραφίες σου αντιπροσωπεύουν πλήρως την εμφάνιση σου
Ετσι καυλωσε μας να μη μπορουμε να ηρεμησουμε. . .σε ευχαριστω... και εγω δεχομαι το δεν αρεσω σε ολους οπως και εμενα δε μαρεσουν ολοι!!απλα το να βρισκουν εμενα χοντρη μεσα σε τοσο γυναικειο λαο εδω μεσα και επιπλεον να με χαραχτηριζουν και δυσκινητη λογο παχους φτανει στα ορια της γελειοτητας...
σε ευχαριστω... και εγω δεχομαι το δεν αρεσω σε ολους οπως και εμενα δε μαρεσουν ολοι!!απλα το να βρισκουν εμενα χοντρη μεσα σε τοσο γυναικειο λαο εδω μεσα και επιπλεον να με χαραχτηριζουν και δυσκινητη λογο παχους φτανει στα ορια της γελειοτητας...
Αν είσαι εσύ χοντρή τι να πουμε για άλλες....όπως είπα στοχευμενα αρνητικά σχόλια με την κλασική μέθοδο λάσπης πες πες κάτι θα μείνει .
Αλλωστε οι φωτογραφίες σου λένε την αλήθεια, έχεις ωραίο σώμα με καμπύλες στα κατάλληλα σημεία.
Προσωπικά σε θεωρώ από τις καλύτερες του site
Αν εισαι εσυ χοντρη τι να πει καποια αλλη που ζυγαρια λεει 90+;Αν είσαι εσύ χοντρή τι να πουμε για άλλες....όπως είπα στοχευμενα αρνητικά σχόλια με την κλασική μέθοδο λάσπης πες πες κάτι θα μείνει .
Αλλωστε οι φωτογραφίες σου λένε την αλήθεια, έχεις ωραίο σώμα με καμπύλες στα κατάλληλα σημεία.
Προσωπικά σε θεωρώ από τις καλύτερες του site
Αν εισαι εσυ χοντρη τι να πει καποια αλλη που ζυγαρια λεει 90+;
Αναφέρομαι προσωπικά και το καλύτερες πάει στις υπηρεσίες και την διάθεση και στο "οτι γουσταρω αυτο που κανω και λιγες το γουσταρουν το δεχομαι" , για την ομορφιά τα γούστα είναι διαφορετικά στον καθένα. Επίσης δεν συγκρίνω απλά καταγράφω την εμπειρία μου , σαφώς και υπάρχουν πολλές αξιόλογες κοπέλες στο site αρκετές δεν της έχω συναντήσει για αυτό δεν γράφω στα σχετικά νήματα.σε ευχαριστω και χαιρομαι που ταιριαζω στα γουστα σου! ειναι καπως υπερβολικο ''καλυτερες του σαιτ'' εχει πολλες ωραιες γυναικες και σιγουρα αδικο να μπαινουμε σε διαδικασια συγκρισης.. το οτι γουσταρω αυτο που κανω και λιγες το γουσταρουν το δεχομαι...
Αναφέρομαι προσωπικά και το καλύτερες πάει στις υπηρεσίες και την διάθεση και στο "οτι γουσταρω αυτο που κανω και λιγες το γουσταρουν το δεχομαι" , για την ομορφιά τα γούστα είναι διαφορετικά στον καθένα. Επίσης δεν συγκρίνω απλά καταγράφω την εμπειρία μου , σαφώς και υπάρχουν πολλές αξιόλογες κοπέλες στο site αρκετές δεν της έχω συναντήσει για αυτό δεν γράφω στα σχετικά νήματα.
Εχεις συναντησει ευα;Αναφέρομαι προσωπικά και το καλύτερες πάει στις υπηρεσίες και την διάθεση και στο "οτι γουσταρω αυτο που κανω και λιγες το γουσταρουν το δεχομαι" , για την ομορφιά τα γούστα είναι διαφορετικά στον καθένα. Επίσης δεν συγκρίνω απλά καταγράφω την εμπειρία μου , σαφώς και υπάρχουν πολλές αξιόλογες κοπέλες στο site αρκετές δεν της έχω συναντήσει για αυτό δεν γράφω στα σχετικά νήματα.
Όλες εχουν τη χαρη τους
Μη χανουμε το δεντρο. Καμμια λασπη σε καμμια κοπελα.
Ευάκι Το τηλεφωνο βαλτο πιο φανερο θα προτεινα