VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Εδω δεν εχει homework.. τις ασκήσεις τις κανουμε μαζι....
πουσαι μουναρεε????
Εδω δεν εχει homework.. τις ασκήσεις τις κανουμε μαζι....
πουσαι μουναρεε????
Εδωωωωωω
καβλα οπως πανταααααααααααα
έκανα αναφορά...Εντάξει? τα ειπατε?
Τον αφορίσατε τον γραφοντα την Κριτικη?
να ρωτησω τωρα..... Πόσοι απο εσας εδω που καταδικασατε την κριτικη πηγατε να κανετε και ΑΝΑΦΟΡΑ της κριτικης?
Γιατι εδω δεν μετρανε τα λογια , αλλα τα εργα.
τα λογια ειναι μονο για να χαλαμε σαλιο σε αυτον εδω τον χωρο
Εντάξει? τα ειπατε?
Τον αφορίσατε τον γραφοντα την Κριτικη?
να ρωτησω τωρα..... Πόσοι απο εσας εδω που καταδικασατε την κριτικη πηγατε να κανετε και ΑΝΑΦΟΡΑ της κριτικης?
Γιατι εδω δεν μετρανε τα λογια , αλλα τα εργα.
τα λογια ειναι μονο για να χαλαμε σαλιο σε αυτον εδω τον χωρο
Μπορει και καταλαθος,Καλησπερα κιολας. Παρατηρησε κανεις κατι;
Σε μια κριτικη, ο ενας εγραφε οτι η ευα ηταν θεά, και καποιος πατησε λαικ απο κατω. Λογικο;
Στην επομενη κριτικη, καποιος εγραψε οτι η ευα ειναι μπάζο, και ενας απο αυτους που πατησαν λαικ στην προηγουμενη, πατησε και σε αυτην.
Εχει το λαικ πολλαπλες σημασίες, και δεν το εχω παρει ακομα χαμπαρι;
Μπορει και καταλαθος,
Μουχει τυχει σε καταπτυστη κριτικη ναχω πατησει Like, απλα δεν μπορεις να το παρεις πισω.
δεν υπαρχει θεμα απολογιας.Δεν γνωρίζω αν και τι απαιτήσεις υπάρχουν για κριτική και απολογουμαι προκαταβολικά μιας και δεν έγω γράψει ποτέ.
Διαβάζοντας ωστόσο τα σχόλια δεν νομίζω ότι εκεί κινειται το πνεύμα τους και μέμφονται μόνο αυτό, αντιθέτως βλέπω ποινικοποιήση της αντίθετης γνώμης
Αν κάποιος θέλει στοιχεία από κριτικές για την Ευα προφανώς και θα τις πα΄ρει από τις κριτικές που είναι και πολλές και καλές και λεπτομερείς.Εγώ λέω αλλό, το πέσιμο στην όποια κακή κριτική.
Δηλαδή αν ένας βρεθεί να κανει κακή κριτική στο χίλτον, θα βγει ολόκληρο χίλτον να του την πέσει , να τον πει βρωμιαρη και όλοι οι πελατες να τις καλές κριτικές να κάνουν το ίδιο?
Ένα μέτρο ρε παιδια, για γαμήσι μιλάμε όχι για γεωπολιτική , συμφέροντα, αγωγοί και ιστορίες