Επισκέπτης
έμενα ρωτάς?
Ο σαλονικιος επιβητωρ!
έμενα ρωτάς?
οχι αννον φιλε την ευα απλα με αφορμη αυτο που εγραψεςέμενα ρωτάς?
γκουχ...γκουχ...Ο σαλονικιος επιβητωρ!
ευα μια ερωτηση αν επαιζες σε ταινιες πορνο θα ησουν υποχρεωμενη να κανεις ελευθερο σεχ για σενα ποσο θετικο θα ηταν και τελος δεν αισθανεσαι την αναγκη με καποιους συχνους πελατες να θες να ανταποκριθεις σε κατι τετοιο
Το σχόλιό μου αφορά για...οχι αννον φιλε την ευα απλα με αφορμη αυτο που εγραψες
περαστικα τοτε,δεν ηξερα.μπολικα υγρα να πινεις.φιλακια μανα μου.
καλησπερα στην κυρια του νηματοςΟ σαλονικιος επιβητωρ!
πλεον στις τσοντες βαζουν προφυλακτικο γλυκε μου!!μετα απο κρουσματα ειτζ και συφιλης!!μονο προφυλαξη δε παιζουμε με αυτα! παραδειγμα...εαν καποια κοπελα κανει σεξ με εναν φορεα και κολησει και παει μκετα απο 2 ημερες για εξετασεις θα δειξουν καθαρες...διοτι ο ιος ανυχνευετε μετα απο καποια Α διαστημα...ωστοσο θα κολαει τους συμπρωταγωνιστες της εφοσον και η ιδια δε γνωριζει οτι εχει τον ιο και οι εξετασεις της ειναι τζαμι... οποτε?? παντα προφυλαξη και καθε μηνα εξετασεις οπως κανω εγω.. καθε μηνα σκαω 60 ευρω σε ιδιωτικο ιατρειο και κανω εξετασεις ααα πρεπει να προσλαβω και γιατρο..
το ξανοιξες πολυ τωρα αλλαξε ρωτα θα βρεις ακου ρε τι ειπεΤωρα με αδικεις. δεν εχω εγω παντα χιουμορ?
το κονε με τον ...Τωρα με αδικεις. δεν εχω εγω παντα χιουμορ?
καλησπερα στην κυρια του νηματος
συγνωμη αλλα δεν μπορω να μην το σχολιασω ( ) να σαι καλε ρε σκορπιε εχει αποκτησει χιουμορακι ;)
Το αυτονόητο είναι αυτό Εύα!Προφύλαξη πάντα για να είναι όλοι καλά και δεν έχει σημασία αν είναι "τακτικός φίλος" γιατί κάπου ενδιάμεσα θα συναντά και άλλες...και πολύ σωστά υπάρχει το λεγόμενο"παράθυρο" μεταξύ εξετάσεων για μεταδοτικά.
ευακι κατι ασχετο εκτος απο μαζοχιστικα και σαδιστικα σου εχει τυχει να θελουν ουρολαγνειες και μαλακιες και πως αντιδρας σημερα σε βρηκαμε μποσικη μια και δεν εργαζεσαι
ευακι γι αυτο μας τρελενεις και σαγαπαμε με αυτα που μας κανεις χαχαχαδε ξερω δεν απαντω...δεν ασχολουμε με τετοια...
Αυτό εννοώ και εγώ Εύα!Οι περισσότεροι έχουν και υποχρεώσεις πίσω τους και στο κάτω κάτω και εσείς πρέπει να προστατεύσετε τους εαυτούς σας...γράφεις κάπου ότι υπάρχει"ημερομηνία λήξης"... σωστό!
δε ξερω δεν απαντω...δεν ασχολουμε με τετοια...