eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Οπότε το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα.........
οταν μ μιλαει ο δικηγορος μ ο ποποβ...βλεπω και ξυπνια ονειρα...
Οπότε το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα.........
Τζαμπα δικηγόροςαπο τη μια
Μπροσταρης για free fuck απο την άλλη....
Ηρθε η ανάπτυξη στο Bou
Γενικά δεν είμαι υπέρ του free Sex...Τι ξυνεσαι?
Δεν το ξαναδιάβασες σημερα αυτο πουθενα? σε κανενα νημα?
οταν μ μιλαει ο δικηγορος μ ο ποποβ...βλεπω και ξυπνια ονειρα...
Γενικά δεν είμαι υπέρ του free Sex...
Από οποιαδήποτε εργαζόμενη κοπέλα...
Παρακαλω ?
Μήπως χρειάζεσαι και αρχιτέκτονα? ;)
ευακι αν θες και παιδι γαι θεληματα εδω και το γραμμα το παω οπου θες εσυ και ταπες κουβαλαω οσο για το αλλο επειδη εισαι τοσο καλη στο σεχ δεν εχεις αντιπαλο στο σαιτ αυτο ειπα οποτε δεν λαδωνω κανεναν να ανεβασει κρητικες εσυ εισαι μονη σου κρητικη σαν ιερεια του ειδουςΜήπως χρειάζεσαι και αρχιτέκτονα? ;)
ευακι αν θες και παιδι γαι θεληματα εδω και το γραμμα το παω οπου θες εσυ και ταπες κουβαλαω οσο για το αλλο επειδη εισαι τοσο καλη στο σεχ δεν εχεις αντιπαλο στο σαιτ αυτο ειπα οποτε δεν λαδωνω κανεναν να ανεβασει κρητικες εσυ εισαι μονη σου κρητικη σαν ιερεια του ειδους
μπεμπεκα,δεν θα πας για κανα γαμιση?αντε μην ερθω εγω.ισως ναι.... ψηνεσαι?
Καλό είναι Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει πότε κάνουμε πλάκα να μην συμμετάσχει παρερμηνεύονται πράγματα...
το ξερω γλυκεια μου το μονο που θελω ειναι να γινει η συνευρεση μας επιτελους να δω την ιερεια που θα αναψεις τις αισθησεις και την φαντασια μαςσε ευχαριστω! δεν μιλησε κανεις για λαδωμα πλακα κανουμε με τον ποποβ!χαχα
μπεμπεκα,δεν θα πας για κανα γαμιση?αντε μην ερθω εγω.
το ξερω γλυκεια μου το μονο που θελω ειναι να γινει η συνευρεση μας επιτελους να δω την ιερεια που θα αναψεις τις αισθησεις και την φαντασια μας
Το σχόλιό μου είναι γενικό...το εξηγησα ομορφα εγω ωστε να καταλαβει!
περαστικα τοτε,δεν ηξερα.μπολικα υγρα να πινεις.φιλακια μανα μου.φρανκ μου ειμαι λιγο αδιαθετη με δεκατα οποτε σημερα δεν θα με ματιασανε... :-( :-(
ευα μια ερωτηση αν επαιζες σε ταινιες πορνο θα ησουν υποχρεωμενη να κανεις ελευθερο σεχ για σενα ποσο θετικο θα ηταν και τελος δεν αισθανεσαι την αναγκη με καποιους συχνους πελατες να θες να ανταποκριθεις σε κατι τετοιοΓενικά δεν είμαι υπέρ του free Sex...
Από οποιαδήποτε εργαζόμενη κοπέλα...
έμενα ρωτάς?ευα μια ερωτηση αν επαιζες σε ταινιες πορνο θα ησουν υποχρεωμενη να κανεις ελευθερο σεχ για σενα ποσο θετικο θα ηταν και τελος δεν αισθανεσαι την αναγκη με καποιους συχνους πελατες να θες να ανταποκριθεις σε κατι τετοιο