eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Τώρα θα θέλουμε όλοι οι Κώστηδες δώρο!!!
Αγορινα μου λαθος καταλαβες,με πηρε κανονικα το παλικαρι! Αχχ εσυυ..άτακτο αγορι
Τώρα θα θέλουμε όλοι οι Κώστηδες δώρο!!!
Αγορινα μου λαθος καταλαβες,με πηρε κανονικα το παλικαρι! Αχχ εσυυ..άτακτο αγορι
Είδες ο γραπτός λόγος?
δώρο άκουσα θελω κ εγω πειράζει π δεν με λέμε Κώστα εεεΤώρα θα θέλουμε όλοι οι Κώστηδες δώρο!!!
δώρο άκουσα θελω κ εγω πειράζει π δεν με λέμε Κώστα εεε
τώρα κοντά δηλαδή αύριο μεθαύριο νομίζω είναι..Οταν γιορταζεις του αγιου φατσεα δλδ θα με παρεις τηλεφωνο ματια μου και θα με κλεισεις για ραντεβού..κανονικότατα
κοιτα στην πρωτη σελιδα!!δεν ειναι ...δυσκολο!!Καλησπέρα Εύα! Που μπορούμε να βρούμε το τηλ σου;;
Καλησπέρα..ας μη δυσκολευουμε τη ζωη μας,το τηλ μωρα μ στη πρωτη σελιδα η με πμ,εγω βεντετισμους δε γουσταρω,το δίνω οπου μπορω και δυσευρετη δεν θελω να μαι.. φιλια πολλα κ ευχαριστώ
Εύα το τηλ σ πως μπορώ να το βρω εεΚαλησπέρα..ας μη δυσκολευουμε τη ζωη μας,το τηλ μωρα μ στη πρωτη σελιδα η με πμ,εγω βεντετισμους δε γουσταρω,το δίνω οπου μπορω και δυσευρετη δεν θελω να μαι.. φιλια πολλα κ ευχαριστώ
Φυσικά και δεν είναι δύσκολο.....Αν ξέρεις που να ψάξεις βέβαια!!!!Ευχαριστώ πάντως!!!!κοιτα στην πρωτη σελιδα!!δεν ειναι ...δυσκολο!!
σε 16 μερες 8 ωρες κ 58 λεπτα κ κατι δευτερολεπτατώρα κοντά δηλαδή αύριο μεθαύριο νομίζω είναι..
οι γριφοι ειναι γιανα λυνονται ;) ;)Αυτο με τους γριφους..ελεος..
σωστός ο παίχτης Καλημέρα..οι γριφοι ειναι γιανα λυνονται ;) ;)
οι γριφοι ειναι γιανα λυνονται ;) ;)
ευα καλημερα καμια καινουργια φωτο με σεξυ εσωρουχα θα μας δωσεις για πρωινο.Ε μα..ρε τζιμμυ μ,αδικο εχω;
ευα καλημερα καμια καινουργια φωτο με σεξυ εσωρουχα θα μας δωσεις για πρωινο.