eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Ωρα για Υπνο,
να ισιωσει και λιγο το κορμι μας
γιατι εχουμε και ταξιδι αυριο...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ... ΕΥΑ
Εχεις χαιρετισμους απο τον NAP
καβλό βραδυ λοιπον!πες του NAP πολλα φιλακια :-*
Ωρα για Υπνο,
να ισιωσει και λιγο το κορμι μας
γιατι εχουμε και ταξιδι αυριο...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ... ΕΥΑ
Εχεις χαιρετισμους απο τον NAP
καβλο βράδυ μωρο ατελείωτο χε χεκαβλό βραδυ λοιπον!πες του NAP πολλα φιλακια :-*
μαναβςςς τώρα το ξέρεις εε
Παρατηρω το νημα σου......και μου θυμιζει facebook.Σκορπιε τι εγινε;ολα good??
Παρατηρω το νημα σου......και μου θυμιζει facebook.
κατι δεν εχει παει καλα. χμμμμμ
Ναι ε;ποσα ξερεις εσυ.....σου πατησα και like, για παρατηρητής καλα τα λες..ευγε!
κάβλα όπως πάντα ετσι απογείωσε μας μωρή αρρώστια..καλησπερα μαναρια!!ωρα για χαλαρουιτα!
κάβλα όπως πάντα ετσι απογείωσε μας μωρή αρρώστια..
Γεια σου ρε Ευαρα πυραυλε........ολα καλα?καλησπερα μαναρια!!ωρα για χαλαρουιτα!
Γεια σου ρε Ευαρα πυραυλε........ολα καλα?
και εμεις στο τρεξιμο ειμαστε αλλα και εμεις καυλες αλλων ικανοποιουμε ......χαχαχαχαχχα να εισαι καλα και να προσεχεις!ολα καλα μαναρι,στο τρεξιμο για να ικανοποιησω τις καβλες σας!!πολυ γουσταρω ομως ειναι γλυκια κουραση..
και εμεις στο τρεξιμο ειμαστε αλλα και εμεις καυλες αλλων ικανοποιουμε ......χαχαχαχαχχα να εισαι καλα και να προσεχεις!
ειμαστε ερωτικος λαος δε το συζητω..αφεντικα μαμανε υπαλληλους στις υπερωριες ,υπαλληλοι μαμιονται στη δουλεια για 3 και 60 <αρα?μηδεν κινητρο διοτι κανεις δε δουλευει απο χομπι> !μαμησετα ρε μωρο!!
πολυ καλα τεκνο μου ;)
αμα πανε καλα οι δουλειες σου θα πανε και οι δικες μας πατερ βενεδικτε,don't worry be happy! ;) καληνυχτα ονειρα υγρα και πονηρα.. >