eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
να πω ....να πω??????χαχαχαχα
μωρο μου κανονικα αν σαρεσε επρεπε να πεις τη γνωστη ατακα ''τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δεν ξαναδα''
να πω ....να πω??????χαχαχαχα
μωρο μου κανονικα αν σαρεσε επρεπε να πεις τη γνωστη ατακα ''τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δεν ξαναδα''
οχι θα πω για την γνωστη σταση............. ;)μωρο μου κανονικα αν σαρεσε επρεπε να πεις τη γνωστη ατακα ''τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δεν ξαναδα''
Τι.. μου κανεις Δωρο? που φευγω ?
Η ουσια ειναι να σε εχω στη πραγματικοτητα -λεμε τωρα-
αυτο που κανεις ειναι βασανιστηριο
ειναι και καλο παιδι λιγο παρεξηγημενη εδω μεσα.μια χαρα θα περασειςΤι.. μου κανεις Δωρο? που φευγω ?
Η ουσια ειναι να σε εχω στη πραγματικοτητα -λεμε τωρα-
αυτο που κανεις ειναι βασανιστηριο
κλεισε ενα ραντεβουδακι μαζι της ευκολο ειναι θα περασεις σουπερ
Τιποτα... εγω θελω στο ΚΑΘΙΣΜΑ που εχεις στο Πουλμαν και ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ !!ειναι και καλο παιδι λιγο παρεξηγημενη εδω μεσα.μια χαρα θα περασεις
αναποδα και τα χερια στο ταμπλω.....Ευα το ψηνεις???Τιποτα... εγω θελω στο ΚΑΘΙΣΜΑ που εχεις στο Πουλμαν και ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ !!
ειναι και καλο παιδι λιγο παρεξηγημενη εδω μεσα.μια χαρα θα περασεις
αναποδα και τα χερια στο ταμπλω.....Ευα το ψηνεις???
Σε πουλμαν?????ποιος με προλαβε ρε παιδια?????????το χω κανει τρελο αγοριιι
Τιποτα... εγω θελω στο ΚΑΘΙΣΜΑ που εχεις στο Πουλμαν και ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ !!
από βαρέλι δριεινο κιολας ετσι μωρο μου πατάρα μου εσύ.μωρο μου κανονικα αν σαρεσε επρεπε να πεις τη γνωστη ατακα ''τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δεν ξαναδα''
ποπο τι παταρος ειναι αυτος ρε μωρο μου???????????μας εχεις κανει ζημιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ωραια η παρεα σου θα μας λειψεις σερουλιιι :-* :-* παρε μια αναμνηστικη φωτο που εβγαλα χθες..
μηπως πρεπει να δωσεις μια απαντηση στην κοπελαοταν λες παρεξηγημενη τι ενοεις??γινε συγκεκριμενος μωρο μου
καβλα καβλα καβλα καλο μηνα ευακι...,,,,,,,,,,ειναι ωραια η παρεα σου θα μας λειψεις σερουλιιι :-* :-* παρε μια αναμνηστικη φωτο που εβγαλα χθες..