Επισκέπτης
Τότε γιατί γράφει ότι γράφει από άλλο προφίλ για να δημιουργούνται εντυπώσεις?
@nickos99 δηλαδή κάνατε ολόκληρη επίθεση γιατί θεωρείτε ότι είχε κλώνους η Ευα; Γ
ρε παίκτη από όσα έγραψα εκεί κόλλησες δηλαδή;Παίχτη αντιμετωπίζεις προβλήματα όρασης?
ρε σοφερατζα πάλι εδω είσαι δεν έχεις δουλειά εε το αφεντικό σ λείπει εεε κ σε άφησε πίσω εεεΠαίχτη αντιμετωπίζεις προβλήματα όρασης?
ρώτα ευα
ο κουμπάρος τρώει μωράκι γάλακτος τωρα μέχρι κόκαλο θα την φάειΒασικα τον τασσο ηθελα, αλλα θα τον περιμενω.
ρε παίκτη από όσα έγραψα εκεί κόλλησες δηλαδή;
για τα υπόλοιπα μούγκα;
Ρε παίχτη γράφεις @nickos99 και μετά μιλάς στον πρώτο πληθυντικό.
Τι είμαι εγώ, επικεφαλής ομάδας?
Γράψατε, γαμήσατε, κάναΗ πλάκα είναι ότι κυκλοφορούν τόσοι κλώνοι με ειδίκευση στις επιθέσειςτε, στοχοποιήσετε …..
Τι πληθυντικός είναι αυτός? Σε συμπεριέλαβα ποτέ εγώ σε γενική συζήτηση?
Μπορείς να βρεις ένα ποστ που να κάνω επίθεση στην Εύα για κλώνους?
Ήμαρτον κάπου ότι σας κατέβει γράφετε?
ρε παίκτη θα μας τρελάνεις; εσύ μερικές σελίδες πίσω δεν έγραφες για νήμα γεμάτο κλώνους , banarismata και σχέση λογαριασμού Ευας με blackdove . μήπως δεν σιγονταρες τον cristiano για τις κατηγοριες για σεξ με πακιστανούς και τσοντοσινεμα;
Στα μυνήματα σου ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένα σχετικό με το νήμα ( δηλαδή τιμή/ υπηρεσίες της Ευας)
στα γρήγόρα>Μπορείς να αφήσεις τις αόριστες παρλαπίπες και να παραθέσεις αυτό το ποστ?
στα γρήγόρα>
παικτη μια σελίδα πίσω γράφεις
"Η μαγκιά θα ήταν να έλεγε η Εύα ξεκάθαρα αυτό κι αυτό συγγνώμη για το παρελθόν και τους κλώνους λάθος."
Δηλαδή θες να πεις ότι εδώ δεν γράφεις ότι είχε κλώνους η Εύα;
σελίδα 957
"Όπως είχαμε προαναγγείλει οι εξελίξεις στο νήμα της αλήθειας είναι συγκλονιστικές.
Μετά την εξαφάνιση του Λουκά 2 ακόμα κλώνοι βγήκαν χθες εκτός μάχης μετά την διαμάχη με τον zebu.
Εδώ στο νήμα με τα περισσότερα ban μείνετε συντονισμένοι. "
Αν δεν ειναι επίθεση τι είναι; Ευθέως κατηγορείς χωρίς αποδείξεις για κλώνους , αν είχες θα τις εστελνες στους mod για να κάνουν τα δέοντα.Αυτό το ποστ παίκτη δεν είναι επίθεση στην Ευα, είναι συμπέρασμα, έγινε μετά την αποχώρηση της Εύας και μετά την χτεσινή εμφάνιση του blackdove ο οποίος μετά την εμφάνιση της Εύας στο site δεν είχε ξαποστάρει. Τελευταίο ποστ ήταν τον Φεβρουάριο.
Από την στημένη συζήτηση Εύας και blackdove έπεσαν οι μάσκες.
Και ο πλέον αδαής κατάλαβε ότι το πράγμα βρωμούσε.
Πρίν από τις αποκαλύψεις αυτές, πότε έκανα εγώ ποστ με επίθεση στην Εύα για περιστέρι και κλώνους?
Περιμένω το ποστ.
Αν δεν ειναι επίθεση τι είναι; Ευθέως κατηγορείς χωρίς αποδείξεις για κλώνους , αν είχες θα τις εστελνες στους mod για να κάνουν τα δέοντα.
αστα ρε παίκτη δεν το σώζεις, το τελευταίο 2μηνο έχεις επικεντρωθεί στο νήμα της Ευας με αρνητικά σχόλια .Ρε κοροϊδεύεις?
Που κατηγορώ?
Αυτό θα ίσχυε άν τα έγραφα πριν, εγώ τα έγραψα μετά το baneed.
Όταν ήδη είχε αποδειχτεί ότι ήταν κλώνοι.
αστα ρε παίκτη δεν το σώζεις, το τελευταίο 2μηνο έχεις επικεντρωθεί στο νήμα της Ευας με αρνητικά σχόλια .
xaxaxa , εντάξει ότι πεις .Άστο παίκτη δεν το σώζεις, ξεβρακωθηκες όπως και η Εύα.
Έγραψες παρλαπίπες και τώρα βάζεις την ουρά στα σκέλια.
Δεν βρήκες ούτε ένα ποστ να αποδεικνύει αυτά που αρχικά ισχυρίστηκες.