Μολις καταλαβεις γιατι σε λεω τραμπουκο, μετα θα σου πω και με ποιον τροπο προσβαλεις
"I ask you to judge me by the enemies I have made."
Franklin D. Roosevelt
Αν δηλαδη ολοι οι υπολοιποι σε λενε εσενα τραβελο, και εγω βαλω ενα κουιζ με ενα ποστ δικο σου και ενα κουτσουρο διπλα, αυτο δεν με κανει επιθετικο; Με κανει απλα χιουμοριστα;
Που κολλάει ο τράβελος, και το κούτσουρο με το quiz για την εξαφάνιση του Λουκά μόνο η τετράγωνη λογική σου μπορεί να το καταλάβει. Χαρμάνι τα έχεις στο μυαλό σου. Ο τράβελος ήταν αυτός που έκανε παρτούζες με την Εύα και το κούτσουρο είναι αυτό που έβαζε στον κώλο του ο Λίλας, (ξέρεις στο νήμα που σύχναζες πριν λίγο καιρό).
Θυμήθηκες τώρα?
Απο οσο ξερω, ο κατηγορος οφειλει να προσκομησει αποδειξεις, και οχι ο κατηγορουμενος να προσπαθει να πει πως δεν ειναι ελεφαντας.
Εξακολουθείς να είσαι ζαλισμένος, μην γράφεις μετά από χασίσι, take your time, εδώ είμαστε δεν φεύγουμε.
Πάμε πάλι απ΄την αρχή, αργά και καθαρά να το πιάσεις:
Εδώ δεν είναι δικαστήριο, δεν υπάρχει κατήγορος, ούτε κατηγορούμενος, ούτε ταρζάν, ούτε ελέφαντες. Κάτι μπούφοι μόνο μαζεύονται να σιγοντάρουν μια μαύρη περιστέρα.
Κανένας δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα. Φόρουμ είναι, ο καθένας γράφει ότι ξέρει.
Περι μαυροπερίστερου θελω να ελεγξω και εγω ποιους κλωνους εχει ο καθενας. Πες μου τον τροπο και εμενα να ελεγχω τις ip. Ειμαι περιεργος. Γιατιμιλουσες για γενικοτητες λιγο πριν.
Αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει έτσι εύκολα, θέλεις πολλά ψωμιά να φτάσεις εκεί. Σίγουρα δεν μπορείς να το καταφέρεις τρέχοντας πίσω από τα φουστάνια της κάθε Εύας.
Ειδες επεισης εμενα να πιστευω κατι απο ολα αυτα για κλωνους; Ειδες να επικαλουμε κατι τετοιο απο αυτα που παρεθεσες στην συζητηση;
Δεν ρώτησα αν τα πίστεψες, απάντησε μια φορά σε αυτό που σε ρωτάνε.
Ρώτησα γιατί τότε δεν ζήτησες αποδείξεις όπως ζητάς από εμένα.
Αντικειμενικότητα με 2 μέτρα και 2 σταθμά?
Ο zebu μου εγραψε οτι πρεπει να πιστεψω εσενα γιατι και καλά εισαι σοβαρος. Επειδη δεν ειμαι πρόβατο να μασαω σανο, ελέγχω λογικα οτι μου γραφει ο καθενας.
Σεν ξέρω τι σου έγραψε ο zebu, αυτά σε συζήτηση με αυτόν. Τώρα μιλάμε μαζί. Εγώ δεν σου είπα να πιστέψεις τίποτα, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας, το post δεν αφορούσε εσένα. Τίποτα δεν ελέγχεις, γιατί δεν μπορείς, απλά δεν τρως τον σανό γιατί η δουλειά σου είναι να τον ρίχνεις στα υπόλοιπα πρόβατα.
''καθείς εφ' ω ετάχθη''.
Αλλα αυτοι τουλαχιστων ειναι σε αμυνα, και εχουν καποια δικαιολογια
Αχαα άμυνα, μάλιστα ενδιαφέρον? Και ποιός τους όρισε defenders?
Αυτόκλητοι υπερασπιστές της δεσποσύνης, ή ο διοικητής τους στρατεύματος όριζε τους ρόλους.
Γιατί παραπαίει η άμυνα μετά την εξαφάνιση του Λουκά?
Όλοι άχρηστοι είστε ρε, ξυπνήστε, ένας Λουκάς έκανε για 10 άτομα, φτού σας ξευτίλες η Θεά χρειάζεται προστασία και εσείς κοιμάστε από τις 10 μαζί με τι κότες?
Ποιός θα φυλάξει την κάργια? Sorry την μαύρη περιστέρα ήθελα να πω…
Ακου μου εκανες την τιμη, να μου απαντησεις, και με εγκαλεις κιολας γιατι δεν σε πιστευω, αρα ειμαι και κακοπιστος.
Όχι απλώς την τιμή, την ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ.
Εγκαλώ, εγκαλώ … τι γίνεται ρε πούστη μου, πάλι δικαστήρια και εισαγγελείς ονειρεύεται ο τύπος?
Εγώ δεν εγκάλεσα κανέναν.
Εσύ με παράθεσες πρώτος και εγώ απλώς σου έκανα κάποιες ερωτήσεις μπας και βγάλουμε άκρη, αλλά γενικεύεις και αποφεύγεις τις απαντήσεις:
Προκλήθηκα ναι η όχι με φράσεις για υπαλληλίσκο των 30€ που θα καταντήσει για 10€, για αφεντικά, αποστολές κλπ. ?
Γιατί δεν έχεις εγκαλέσει (αφού σου αρέσουν τα δικηγορίστικα) την Εύα να τοποθετηθεί απ΄αυτού?
Ποιος την είπε: Ρε μωρό έτσι κι αλλιώς άνεργη είσαι, κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει δεν βγάζουμε και κάνα φράγκο?
Ποιος είναι ο Leonardos33 που άνοιξε το νήμα?
Γιατί έγινε Banned?
Γιατί ο Λουκάς εξαφανίστηκε?
Γιατί η Εύα δεν ξεκαθαρίζει την σχέση που είχε με τον Blackdove?