TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μυρτιλος κλωνακος και εσυακουσα το ονομα μου
μυρτιλος κλωνακος και εσυακουσα το ονομα μου
κ λιγα λες χε χερε μουστογερε το μονο παρτι που μπορεις να κανεις ειναι με σιαλις και βιαγκρα
σοχχακο που τα βρηκες εσυ αυτα μικρο παιδιΓια τούς κλώνους κ μόνο καβλοστε με την μουναραααα... Ευαααα
αυτο υσχιει για ολες!εφοσον η φωτο αποτυπωνει κατι εκεινη τη στιγμη!!σιγουρα απο κοντα βλεπεις και προσωπο ματια κινησεις κτλ..και κρινεις!εχεις μια ιδεα απο φωτο ομως!φωτοσοπ στις δικες μου δε παιζει...
[/quo
Έτσι όπως το λές είναι Εύα!Και στο κάτω κάτω σημασία έχει το αποτέλεσμα μίας συνάντησης και όχι τόσο οι φωτογραφίες που πολλές φορές παραπλανούν και δεν συνδυάζουν το ένα με το άλλο...
Για τούς κλώνους κ μόνο καβλοστε με την μουναραααα... Ευαααα
αυτο υσχιει για ολες!εφοσον η φωτο αποτυπωνει κατι εκεινη τη στιγμη!!σιγουρα απο κοντα βλεπεις και προσωπο ματια κινησεις κτλ..και κρινεις!εχεις μια ιδεα απο φωτο ομως!φωτοσοπ στις δικες μου δε παιζει...
[/quo
Έτσι όπως το λές είναι Εύα!Και στο κάτω κάτω σημασία έχει το αποτέλεσμα μίας συνάντησης και όχι τόσο οι φωτογραφίες που πολλές φορές παραπλανούν και δεν συνδυάζουν το ένα με το άλλο...
οι φωτο δειχνουν ενα σωμα... εγω πολυ θα ηθελα να μπορω να βγαλω και φατσα!δυστηχως δεν γινετε ομως!εκει πονταρουν καποιοι και λασπολογουν !στο οτι εγω δε μπορω να αποδειξω οτι πχ εχω ωραια ματια..η οτι εχω μια αξια,
παντα φάκελος ντοσιέ θα έλεγα το έμαθα καλά εκεί π ήμουν σχεδόν 10χρόνια μωρο.που την ξεθαψες αυτην???? ο ιησους χριστος και η μανα του!! με εχεις φακελωμενη??
ζηλιάρησοχχακο που τα βρηκες εσυ αυτα μικρο παιδι
σοχουλη δευτερο γραφειο εχει καταντησειπαντα φάκελος ντοσιέ θα έλεγα το έμαθα καλά εκεί π ήμουν σχεδόν 10χρόνια μωρο.
οι φωτο δειχνουν ενα σωμα... εγω πολυ θα ηθελα να μπορω να βγαλω και φατσα!δυστηχως δεν γινετε ομως!εκει πονταρουν καποιοι και λασπολογουν !στο οτι εγω δε μπορω να αποδειξω οτι πχ εχω ωραια ματια..η οτι εχω μια αξια,
Τι άσπρο περιστέρι ρε Ronaldo? ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
Ασπρο περιστέρι, ανάμεσα σε μπούφους, σκορπιούς, αράχνες και σαρανταποδαρούσες?
Δηλαδή αν ήταν στο χέρι μας μπορούσαμε να βάλουμε το Κάργια, αλλά έχει επιλεχτεί ήδη το www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=162783]nickname[/url].
Ρε συ οσο πόλεμο να λάσπη να της κάνετε
το μωρό τα σπάει είναι μουναρος
κ όταν πέφτει στο κρεβάτι πέρνει φωτιά
Ωχ την πατήσαμε είχε όρθρο σήμερα, υπηρεσία νωρίς έπιασε ο σκοπός.
Υπομονή τύπε, θα σε αλλάξουν σε λίγο.
Κι εγώ τύπε!
εγω έμαθα ήθελες τσάμπα να γαμήσεις κ έφαγες πόρτα κ έχεις σκάσει θα σ έλεγα κ κάτι ακόμα αλλά δεν εχω την ασυλία που έχεις εσύ κ για αυτο βρίζεις αλλά αν δεν ρίξεις ευρό το μωρό δεν σ κάθεται ρε χα χα άντε τράβα για ύπνο τώρα χα χαΩχ την πατήσαμε είχε όρθρο σήμερα, υπηρεσία νωρίς έπιασε ο σκοπός.
Υπομονή τύπε, θα σε αλλάξουν σε λίγο.
Κι εγώ τύπε!
πονάει η αλήθεια μαν οταν είσαι κορυφή σε αυτό που κανείς όλη θέλουν να σε κατεβάσουν αλλά η δουλειά της Εύας φένεται στο κρεβάτι εκεί κ μόνο οποίος θέλει να περάσει σούπερ παει με το αστέρι η άλλη ας τον παίξουν απλά καλημέραεπειδη προβλέπεται παλι μαχη χαρακομάτων για την ΕΥΑ απλά μια καλημερα σε όλους μετα το σχωλασμα της εκκλησιας μετα τον καφέ πάμε γερά για τρέλες