Επισκέπτης
Να συμπληρωσω οτι τις αρεσουν και οι σωστοι αντρεςτο ξερω Λουκά πλάκα κάνω αντέχει κ της αρέσει πολύ το σεξ
Να συμπληρωσω οτι τις αρεσουν και οι σωστοι αντρεςτο ξερω Λουκά πλάκα κάνω αντέχει κ της αρέσει πολύ το σεξ
μεσα είσαι μαν το έχω πει τυπάκι δυνατό..Να συμπληρωσω οτι τις αρεσουν και οι σωστοι αντρες
Πρεπει να πιουμε καφε οι τρεις μας να το αναλυσουμε το θεμαμεσα είσαι μαν το έχω πει τυπάκι δυνατό..
θα γίνει κ αυτο μαν θα το κανονίσουμεΠρεπει να πιουμε καφε οι τρεις μας να το αναλυσουμε το θεμα
Ελα τυπε τσουρεκια μας τα εκανες.Σε αφησε με το πουλι στο χερι γιατι δε σε γουσταρει και στραβωσες σαν αγγουρι;Τι άσπρο περιστέρι ρε Ronaldo? ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
Ασπρο περιστέρι, ανάμεσα σε μπούφους, σκορπιούς, αράχνες και σαρανταποδαρούσες?
Δηλαδή αν ήταν στο χέρι μας μπορούσαμε να βάλουμε το Κάργια, αλλά έχει επιλεχτεί ήδη το www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=162783]nickname[/url].
εσυ βρε σαιτοδελφινο που τον ξερεις το christiano?Ελα τυπε τσουρεκια μας τα εκανες.Σε αφησε με το πουλι στο χερι γιατι δε σε γουσταρει και στραβωσες σαν αγγουρι;
Λογικό ο Καυλο... παράδεισος είναι ένα μέρος με έντονη κολασμένη δραστηριότητα ειδικά ο ολονύχτιος ;) ...Καλήμερα !καλημερα ομορφιες!!μαζευτηκαν πολλες σημερα!!
ακομα στο κρεβατι ειμαι...
παμε μτο το υπερηφανο ατι που δεν μπορουν να το καβαληκευσουν ορισμένοι
Λογικό ο Καυλο... παράδεισος είναι ένα μέρος με έντονη κολασμένη δραστηριότητα ειδικά ο ολονύχτιος ;) ...Καλήμερα !
εσυ σαν ιερεια του ερωτα ευα εισαι και παρδεισος και κωλαση μαζί μια και τα προσφερειςαπλωχερα και οποτε θες τα αναλυουμεεγω εδω δεν ειμαι για να με καβαλανε μωρο μου!αλλα για να με ..ορισμενοι μπερδευονται!αλλα δε βαριεσαι...εδω μεσα εχει απο ολα....
si señorita ;) ...στην αναμονή να μοιραστώ τις αποχρώσεις του κόκκινου παντού...καλημερα μωρο.. εσυ εισαι στο αβαταρ?