TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παντως οι φωτο πολυ δυνατες ;)κουραση σημερα!!ωρα για relax... φωτος για τα ματακια σας μονο αγορινες μου!!
παντως οι φωτο πολυ δυνατες ;)κουραση σημερα!!ωρα για relax... φωτος για τα ματακια σας μονο αγορινες μου!!
κ οχι μονο κ οτι άλλο παίζει χα χαρε τι να ζηλεψω το gls εσυ εκει εισαι το παιδι που στρωνει τα σεντονια εχεις αδειασει τα φαρμακεια αθηνων και περειφερειας απο τα βιαγκρα
παντως οι φωτο πολυ δυνατες ;)
κουραση σημερα!!ωρα για relax... φωτος για τα ματακια σας μονο αγορινες μου!!
ας αναπαύσει την ψυχή του ο κύριος... Χα χαΕνός λεπτού σιγή...ο σκορπιός έφυγε οριστικά και δια παντός!! θα μας λείψεις αγορίνα.. φιλάκια
Ωραίες οι φωτογραφίες και λύνουν μερικά ερωτήματα και αμφισβητήσεις
Μωρό μου ο κάθε ένας έχει μια άποψη..Ωραίες οι φωτογραφίες και λύνουν μερικά ερωτήματα και αμφισβητήσεις
Από την Ntora trans και την sexy Barbie το λες και πρόοδο να πας με την Εύα.
Μωρό μου ο κάθε ένας έχει μια άποψη..
Ακριβώς Εύα και γιαυτό όλοι διαφέρουμε και δεν είμαστε ίδιοι!
Αν είμασταν όλοι ίδιοι ο θεός θα μας έκανε όλους κλώνους και θα άλλαζε ο χαρακτήρας μονο..είμαστε διαφορετικοί και αυτό είναι που έχει ενδιαφέρον
Αν είμασταν όλοι ίδιοι ο θεός θα μας έκανε όλους κλώνους και θα άλλαζε ο χαρακτήρας μονο..είμαστε διαφορετικοί και αυτό είναι που έχει ενδιαφέρον
Συμφωνώ Εύα και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να απολαύσουμε ότι και όσο μπορούμε και να αφήσουμε τις εντάσεις σε άλλες στιγμές και χώρους...εδώ για να περνάμε καλά!