ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
θα γινω καλα και θα δεις θα σε τιμωρησω σκληρα
Ε να ερθουμε απο εκειπως θα βγω απο το σπιτι ειναι το θεμα
Τελικα η ψυχη αυτη μηπως ειναι αυτη που προμοταρεις η ακομα καλυτερα αυτη που της κλεινεις τα ραντεβου;Λουκα, καλησπέρα! Θα σου παραθέσω μια signature μιας ψυχής, που μας διαβάζει, αλλά δεν μπαίνει συχνά να κάνει login, μας διαβαζει όμως αυτήν την ώρα!
"Και τι είσαι ρε μαν για πάρεις εκδίκηση; Ninja?" Ρώτα την Έυα για ό,τι δεν κατάλαβες....
Εγραψα οτι την εχω σε μαυρη λιστα... Σου ειπα ρωτα πρωτα την ευα...Τελικα η ψυχη αυτη μηπως ειναι αυτη που προμοταρεις η ακομα καλυτερα αυτη που της κλεινεις τα ραντεβου;
Δεν εχει δουλεια να στα ακουμπησει και την εχεις βαλει στη μαυρη λιστα;Εγραψα οτι την εχω σε μαυρη λιστα... Σου ειπα ρωτα πρωτα την ευα...
Εγραψα οτι την εχω σε μαυρη λιστα... Σου ειπα ρωτα πρωτα την ευα...
Δεν εχει δουλεια να στα ακουμπησει και την εχεις βαλει στη μαυρη λιστα;
Τουλαχιστον εγω έκρινα τον χαρακτηρα σου και σε απέρριψα. Οχι την εμφανιση σου. Την οποια μας έδειξες με καμάρι σε φωτο. Δεν κατηγόρησα ομως την εμφανιση σου. Και επαναλμαβνω γιατι θα το χτυπησεις. Το "φάλαινα" που σε αποκάλεσα δεν εχει καμια βαρύτητα ητο τρολλαρισμα.οταν χωρις να δεις η να συναντησεις καποιον λες τον εχω στη μαυρη λιστα εισαι ηλιθιος απλα... αςσχολησε ομως κ υπογεια μαζι λεγοντας για τη κακια μου...ποια κακια μ δλδ?? κρινεις απο τι???ομοιος τον ομοιο αγαπα ,ξερεις εσυ....
Τουλαχιστον εγω έκρινα τον χαρακτηρα σου και σε απέρριψα. Οχι την εμφανιση σου. Την οποια μας έδειξες με καμάρι σε φωτο. Δεν κατηγόρησα ομως την εμφανιση σου. Και επαναλμαβνω γιατι θα το χτυπησεις. Το "φάλαινα" που σε αποκάλεσα δεν εχει καμια βαρύτητα ητο τρολλαρισμα.
Δεσποινις Ευα ονειρα γλυκα
Εχω παρει παραδειγμα απο εσενα να κρινω μεσα απο ενα φορουμ την ψυχη και οχι τα κάλλη. Εισαι καλη σε αυτο οταν το διδάσκεις.χαραχτηρα για να κρινεις μικρε μου..γτ πανω απο 25 δε θα σαι!πρεπει να ζησεις τον αλλο αρκετο καιρο..και πααλιι δεν βαζεις το χερι στη φωτια,μια εικονα και αποψη εχεις ΜΟΝΟ γνωριζοντας τον και μετα τον σταυρωνεις!ανθρωποι !ανθρωπινα οντα..και τον χριστο ανθρωποι τον σταυρωσαν δε μου κανει εντυπωση εν ετη 2017 που κρινετε και καταδικαζεται ανθρωπους απο ενα φορουμ..φανταζομαι και οι επιλογες στη ζωη σας αναλογες θα ειναι
χαραχτηρα για να κρινεις μικρε μου..γτ πανω απο 25 δε θα σαι!πρεπει να ζησεις τον αλλο αρκετο καιρο..και πααλιι δεν βαζεις το χερι στη φωτια,μια εικονα και αποψη εχεις ΜΟΝΟ γνωριζοντας τον και μετα τον σταυρωνεις!ανθρωποι !ανθρωπινα οντα..και τον χριστο ανθρωποι τον σταυρωσαν δε μου κανει εντυπωση εν ετη 2017 που κρινετε και καταδικαζεται ανθρωπους απο ενα φορουμ..φανταζομαι και οι επιλογες στη ζωη σας αναλογες θα ειναι