TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αντρακλα μου εσυ φτου σου αγορι μου ;)Ρε οτι και να βαλεις οσο και να τρολαρεις anon. Δεν γίνεσαι....
αντρακλα μου εσυ φτου σου αγορι μου ;)
οτι είναι καλο κ τιμάει τα λεφτά του θέλουν να το βλάψουν αλλά το μωρό είναι σούπερ κ έχουν σκάσει μερική μερική καβλαρεεεεεΤι έγινε ρε παίχτες?
Σύναξη κλώνων είχε το πρωΐ?
Τι έγινε ρε παίχτες?
Σύναξη κλώνων είχε το πρωΐ?
Άργησες man, το πρωινό τελείωσε, όπως έγραψε κι άλλος οι Απόστολοι μαζί έρχονται μαζί φεύγουν.
Μείνε συνδεδεμένος, ο "Μπέκας" (ο νταβας, ξέρεις) θα αποκαλύψει ονόματα.
γιατι το εχετε κανει πουτανα το νημα της ευας τυποι?
κοιτα ποιοι το κανουν και μετα παρε θεση μαλλον κανεις λαθος που ρωτας τον συγκεκριμενογιατι το εχετε κανει πουτανα το νημα της ευας τυποι?
κοιτα ποιοι το κανουν και μετα παρε θεση μαλλον κανεις λαθος που ρωτας τον συγκεκριμενο
Φυγαν οι κλωνοι να φερω τους κλωνους μου;
μαν κ η δυσφήμηση καλό της κάνει 1 εβδομάδα θέλω να κλείσω ραντεβού κ όλο είναι φουλ κ τόσο πόλεμο κ φούλ κάτι λέει αυτό.γιατι το εχετε κανει πουτανα το νημα της ευας τυποι?
Σοχο το Ευακι δε μασαει.Το ξερεις και εσυ καλα οπως και οι περισσοτεροι.Την ιδρωνει τη φανελα σε αντιθεση με αλλες φιρμες απο εδω μεσα που για να βρεις τροπο επικοινωνια μαζι τους πρεπει να εχεις κονε και στη τελικη ειναι παλτα απο υπηρεσιες και εμφανιση.μαν κ η δυσφήμηση καλό της κάνει 1 εβδομάδα θέλω να κλείσω ραντεβού κ όλο είναι φουλ κ τόσο πόλεμο κ φούλ κάτι λέει αυτό.