Επισκέπτης
Επ τι διαβαζω?
Εχουμε απωλειες?
Ευα σακατευεις κοσμο τελικα
Εχουμε απωλειες?
Ευα σακατευεις κοσμο τελικα
τι να κανω μαν εχω έξοδα πολλά τι να κάνει κ το μωρο ποσα να μου φέρει εεεε χε χερε σοχουλι δεν ζηλευεις που εχεις βαλει το γυναικαι σου να κανει τετοια πραγματα αχ μαζεψε το ευακι λιγο γιατι θα την βαλουμε μπροστα σε καμμια συραγη και θα κερδισουμε τον πόλεμο ανευ αγωνα
Σκονταψες η σε ζαλισε η Ευα?η ευα δεν φταιει εγω παραπατησσα
ωπα τι εχουμε εδω?τι να κανω μαν εχω έξοδα πολλά τι να κάνει κ το μωρο ποσα να μου φέρει εεεε χε χε
γυναίκα μ δεν είναι εεεε εσύ φαγώθηκες για γαμο ρε να μην ξερω τι γίνεται σπιτι μ.. Αλλά με το γαριδακι σ τι να της κανείς εε μου λες εδω έφαγε τον γασπαρη που είναι νέος εσύ θα μείνεις τέζα στο Μπιλ χε χετα λετε ολα μεταξυ σας ;) πονηρουλια
αυτα τα βρηκα στην ελενα δικα σου δεν ειναιγυναίκα μ δεν είναι εεεε εσύ φαγώθηκες για γαμο ρε να μην ξερω τι γίνεται σπιτι μ.. Αλλά με το γαριδακι σ τι να της κανείς εε μου λες εδω έφαγε τον γασπαρη που είναι νέος εσύ θα μείνεις τέζα στο Μπιλ χε χε
η ευα δεν φταιει εγω παραπατησσα
το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις εεε υγ φεύγω μην χάσω την πτήση μ ρε θα τα πούμε σκούπισε κ βγάλε τα σκουπίδια εξω μετά ετσι γειά χε χεαυτα τα βρηκα στην ελενα δικα σου δεν ειναι
Καρυπίδη τράβα ρε χα χα χα χαΠΟιος θα παει αυριο στη θεση του Γιωργη?
βρηκα και αυτο καλο ταξιδιτο αλλο με τον Τοτό το ξέρεις εεε υγ φεύγω μην χάσω την πτήση μ ρε θα τα πούμε σκούπισε κ βγάλε τα σκουπίδια εξω μετά ετσι γειά χε χε
ρε το ραντεβου το κλεινω εγω οχι αλλος ;) μπορει να στειλω τον κλωνο μουΚαρυπίδη τράβα ρε χα χα χα χα
εχω νευρα διοτι εχασα το επομενω γαμησι με την ευα
γεωργιε λεξοτανιλ να ηρεμησειςεχω νευρα διοτι εχασα το επομενω γαμησι με την ευα