jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
εγω ημουν ο τυπος που τιμωρησα την ευα ηθελα να της κανω πολλα και της τα εκανα την παρασκευη θα γινουν πολλα παλι και διαφορα
εγω ημουν ο τυπος που τιμωρησα την ευα ηθελα να της κανω πολλα και της τα εκανα την παρασκευη θα γινουν πολλα παλι και διαφορα
Α καλα την ακουσα να παρακαλαει για τιμωριαεγω ημουν ο τυπος που τιμωρησα την ευα ηθελα να της κανω πολλα και της τα εκανα την παρασκευη θα γινουν πολλα παλι και διαφορα
γεροντα μυστη popov ειναι τυχερη η ευα που δεν την γαμησαμε και οι δυο διοτι θα ειχε σκληρη τιμωρια
the stlng τη επαθες
Ειναι μεγαλη η λιστα;απλα με πολλα υποτιθεμενα call girl παραημουν ευγενικος εως τωρα...
Τι σημασια εχει...Ειναι μεγαλη η λιστα;
Αφορα φιρμες;
Δε χρειαζεται να αναφερεις ονοματα.Το αν ειναι μεγαλη η οχι εχει σημασια για να μαθαινουμε τι γινεται εδω μεσα.Σορυ Ευα για το οφ τοπικ αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.Σιγουρα η Ευα ανηκει στα κοριτσια που ιδρωνουν τη φανελα και γουσταρουν ο πελατης να φευγει με ενα πλατυ χαμογελο.Τι σημασια εχει...
δεν θα αναφερω ονοματα στο νηματης Ευας....
απλα εχω τα νευρα μου τωρα.....και ξεσπαω εδω που δεν θα με παρεξηγησει το κοριτσι. Πιστευω δλδ
Η ΕΥΑ δεν παρεξηγει -
οταν πεφτει απανω σου τα ξεχνας ολα **
και αμα τις φερθεις καλα εχει ενα θεμα + και σου φερεται ακομα καλυτερα !!!
και αντε μετα να φυγεις ...,
Η Ευα απο μονη της ειναι μια κατηγορια.Δουλευει το δωρακι της οσο ελαχιστεςΗ ΕΥΑ δεν παρεξηγει -
οταν πεφτει απανω σου τα ξεχνας ολα **
και αμα τις φερθεις καλα εχει ενα θεμα + και σου φερεται ακομα καλυτερα !!!
και αντε μετα να φυγεις ...,
Η Ευα απο μονη της ειναι μια κατηγορια.Δουλευει το δωρακι της οσο ελαχιστες
απλα με πολλα υποτιθεμενα call girl παραημουν ευγενικος εως τωρα...