GottesDionysos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
Αξέχαστος ηδονικός μαραθώνιος γεμάτος ατελείωτη καύλα μέχρι ...τον επόμενο!Τι μαραθωνιος τοτε...πφφφ αξέχαστο μ εμεινε...
Αξέχαστος ηδονικός μαραθώνιος γεμάτος ατελείωτη καύλα μέχρι ...τον επόμενο!Τι μαραθωνιος τοτε...πφφφ αξέχαστο μ εμεινε...
ευαρα τοΣεβαστο να μην αρεσει καποια σε ολους..αλλα οταν σε καποιον δεν αρέσει καμια..υπαρχει θεματακι..
καλύτερο κρεβάτι παιδιά το σπάει το μωρο κ σε καλή τιμή κ Καλό παιδί αντε κ Καλό Πάσχα..Σεβαστο να μην αρεσει καποια σε ολους..αλλα οταν σε καποιον δεν αρέσει καμια..υπαρχει θεματακι..
ευαρα το καλύτερο κρεβάτι παιδιά το σπάει το μωρο κ σε καλή τιμή κ Καλό παιδί αντε κ Καλό Πάσχα..
Σεβαστο να μην αρεσει καποια σε ολους..αλλα οταν σε καποιον δεν αρέσει καμια..υπαρχει θεματακι..
εδώ μέσα πρέπει να λέμε την αλήθεια μωρο να ξέρουν κ η άλλη που να δώσουν τα λευτα τους μην πάνε στα σκουπίδια .Σ'ευχαριστώ πολυ
Για το Ευακι που δινει οτι μπορει για να σε ευχαριστησει
εγω το εχω πει πολλες φορες και εχω κουρασει..
εχει δικιο το κοριτσι < σε ολους δεν μπορει να αρεσουμε >
για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε..
Ευακι να εισαι καλα - θα τα πουμε -
καλο 3ΗΜΕΡΟ !
τριτη πρωι μπορείς κατα τις 10:00?Ser μου..
τριτη πρωι μπορείς κατα τις 10:00?
Μου την θύμισε ο κομπλεξικός που της είχε βάλει 2.5 πριν βάλει 6.5 στην Εύα.
Είδα και την δική σου κριτική με το 8 κάτι νομίζω.
Μα 2.5 η Μαριόν;!! Τα είχα πει τότε με τον τύπο στο φόρουμ, αλλά λέω "Εν τάξει κάτι θα στράβωσε".
Έλα που το κάνει συστηματικά όμως...
Υπάρχει βέβαια κι η εκδοχή κάτι τέτοιοι τύποι να μην παίρνουν κορίτσια για να κάνουν σεξ και να ευχαριστηθούν (να ευχαριστήσουν τα ίδια τα κορίτσια δεν το συζητάμε καν!), αλλά για να τις προσβάλουν μετά στο σάιτ να νιώσουν κάποιου είδους ισχύ. Πόσες σφαλιάρες θα έχουν φάει στην ζωή τους και πόσα κόμπλεξ θα κουβαλάνε...
Αξέχαστος ηδονικός μαραθώνιος γεμάτος ατελείωτη καύλα μέχρι ...τον επόμενο!
προσυπογραφω 100%, η ευα την ιδρωνει τη φανελα με το παραπανω!! αξια!!
προσυπογραφω 100%, η ευα την ιδρωνει τη φανελα με το παραπανω!! αξια!!
Υπάρχει αρκετή αναμονή για ΕΥΑ30.
Περιμένω για απάντηση και εγώ με την σειρά μου.
Εμένα πάντως π ρώτησα τηλ δεν μ απάντησε ενω μιλούσαμε
κ εγώ φίλε αστέρι το μωρό κ δύναμη σε ότι στάση θέλεις ακόμα κ στο πολιφοτο μάγκες ΒΟΥΡ στο ψαχνό..προσυπογραφω 100%, η ευα την ιδρωνει τη φανελα με το παραπανω!! αξια!!
αααα εμένα δεν μου το έκανες αυτό μωρο γιατί εεκαι στο αναποδο ρεζερβουαρ ντογκ ειμαι καλη...