TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
;)έχεις δίκιο ρε τάσσο τι να πεις αμα ο άλλος τον παίζει όλη μερα αυτα λέει..
;)έχεις δίκιο ρε τάσσο τι να πεις αμα ο άλλος τον παίζει όλη μερα αυτα λέει..
αυτός δεν θα την παίζει όυτε με το ενα μαν μόνο την βλέπει απο μακριά κιόλας χα χα
επεσε μπαλαμουτι χονδρο...κανείς κ τέτοια μαν εεε μπράβο σ ήσουν απο τούς τυχερούς χτες..
κριτικη βαλε αρχηγε τις δικες σου κριτικες ο αντισθενης της βαζει?επεσε μπαλαμουτι χονδρο...
έχει βάλει κριτική...κριτικη βαλε αρχηγε τις δικες σου κριτικες ο αντισθενης της βαζει?
συγκεντρωσουυυυυυυυυυ!κριτικη βαλε αρχηγε τις δικες σου κριτικες ο αντισθενης της βαζει?
Τάσσο ντροπή τέτοια στόν μοντ χα χα..κριτικη βαλε αρχηγε τις δικες σου κριτικες ο αντισθενης της βαζει?
γιατι απο ολα ?? ρωτησα κατι και μου απαντησε ο ανον.... εσυ δεν βλεπης σοχχακο συγκεντρωσουΤάσσο ντροπή τέτοια στόν μοντ χα χα..
αυτά είναι κ κανένα κλαρίνο απο το μωρό δεν θα ήταν άσχημα χε χεεπεσε μπαλαμουτι χονδρο...
τωρα το είδα ρε οδηγάω για αυτο..γιατι απο ολα ?? ρωτησα κατι και μου απαντησε ο ανον.... εσυ δεν βλεπης σοχχακο συγκεντρωσου
τωρα το είδα ρε οδηγάω για αυτο..
ρε μαν δεν οδηγό μηχανή ενα λαντα νιβα εχω χι χι
και γαιδαρο να οδηγουσες επυκινδινος εισαιρε μαν δεν οδηγό μηχανή ενα λαντα νιβα εχω χι χι
επεσε μπαλαμουτι χονδρο...
Μαρεσει που κατεβαίνες 2-2 τα σκαλιά..ειχα άκουσει τη φωνουλα σ κ λέω ώπα... γνωστός..κατεβαίνεις κοιτάς τα βυζγια μου κ μου λες α εσυυυ απαντώ αα εγώ... Και με φασκελωνεις...κ μετά μου πιάνεις τα βυζιά... θεός...αφού δε γαμηθηκαμε χύμα πάλι καλά...
στο μονο πραγμα που θα διαφωνησω ειναι στο ομορφη...μονο και μονο επειδη ειναι υποκειμενικο αυτο.συνηθως,ορμαμε στις ποιο slut γκομενες...οταν δεις καποια ομορφη γυναικα λογικο ειναι να μην αντεξεις εγω το ειχα παθει δυο φορες με κοπελες απο την σχολη