anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
να της δείξεις την ...προίκα σουχα χα καλό εεε στο άλλο ραντεβού θα σε τιμωρήσω εσένα για να μάθεις χι χι
να της δείξεις την ...προίκα σουχα χα καλό εεε στο άλλο ραντεβού θα σε τιμωρήσω εσένα για να μάθεις χι χι
ρε η ευα σε αγαπαει λεει ποτε θα φαμε κουφεταλές ρε ποιος ξέρει θα δούμε..
μια σύνταξη εχω απο το τσεσμεδε τπτ σοβαρό μαννα της δείξεις την ...προίκα σου
αυτό κατάλαβες...?μια σύνταξη εχω απο το τσεσμεδε τπτ σοβαρό μαν
Ρε ποια συνταξη ουτε αυτην μην δειξηςμια σύνταξη εχω απο το τσεσμεδε τπτ σοβαρό μαν
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους εσύ σκορπιέ ξέρεις το χρήμα περιμένω έκανα την βόλτα μου γύρω γύρω και είπα και εγώ να ευχηθώ τα προσκλητήρια δώρο από εμένα ;) μόνο 5000 χιλιάρικα σε ευρώ σοχο κανόνισεΜη λες τετοια.... θα μπει ο αλεξ και θα φτιαχνει προσκλητηρια παλι
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους εσύ σκορπιέ ξέρεις το χρήμα περιμένω έκανα την βόλτα μου γύρω γύρω και είπα και εγώ να ευχηθώ τα προσκλητήρια δώρο από εμένα ;) μόνο 5000 χιλιάρικα σε ευρώ σοχο κανόνισε
28/10 το λεει ρε εθνικη εορτηκουφετα ποτε θα φαμε ρε παιδαι ποια μερα δεν γραφει
για δεν πας εσυΧωρις κουμπαρα?
για δεν πας εσυ
τελεια με την παρελαση αλλοι εκει και εμεις στης ευας το γαμο και την γιορτη μπατσελορ υπαρχει καπου τι λεει τπ μενου28/10 το λεει ρε
ρε λαμογιο εγινες και εσυ σαν τον αγαπουληΕγω θα παω να βοηθησω την κουμπαρα οταν βρεθει
κακες παρεεςρε λαμογιο εγινες και εσυ σαν τον αγαπουλη
διαμαρτηρεται κιολας δεν ξερω για πιο για το λαμογιο η για το αγαπουληςκακες παρεες
ρε λεει στο παλουκακι ;)τελεια με την παρελαση αλλοι εκει και εμεις στης ευας το γαμο και την γιορτη μπατσελορ υπαρχει καπου τι λεει τπ μενου