eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
με έχει φαει η βότκα ρε μαν αστα να πάνε πτώμα είμαι
Sox?κερνάς ρωσιδακια για να τα ρίξεις και στο τέλος μένεις μόνος καβλωμενος και μεθυσμένος;; χαχαχαχα σε πειράζω
με έχει φαει η βότκα ρε μαν αστα να πάνε πτώμα είμαι
χα χα καλο για αυτο εγω περιμένω να μπεις στον στίβο μάχης εσύ για να δώσουμε εναν δυνατό αγώνα μαζί ελπίζω να αντέχεις ετσι μωρόSox?κερνάς ρωσιδακια για να τα ρίξεις και στο τέλος μένεις μόνος καβλωμενος και μεθυσμένος;; χαχαχαχα σε πειράζω
χα χα καλο για αυτο εγω περιμένω να μπεις στον στίβο μάχης εσύ για να δώσουμε εναν δυνατό αγώνα μαζί ελπίζω να αντέχεις ετσι μωρό
ετσι μπράβο χαίρομαι μωροναι αμε
Δεν έχει σημασία ποια είναι η θερμοκρασία έξω. Άλλα η θερμοκρασία δωματίου... :-*ο καιρος μου! καλτσουλες γοβες και τατιαυτα!
Δεν έχει σημασία ποια είναι η θερμοκρασία έξω. Άλλα η θερμοκρασία δωματίου... :-*
Οι άρχοντες έχουν ηδονές, οι φτωχοί έχουν χαρές. (Montesquieu)εσυ μαναρι μου θεικο τελευταια φορα που βρεθηκαμε την ανεβασες 40 ! αλαξε φωτο αβαταρ αυτη σε αδικει!
Οι άρχοντες έχουν ηδονές, οι φτωχοί έχουν χαρές. (Montesquieu)
καυλαρα με τα σοσονακια σουο καιρος μου! καλτσουλες γοβες και τατιαυτα!
όταν βρίσκεσαι στα γόνατα η αφή σου γίνεται ιδιαίτερη...τα σεβη μου αρχοντα...
όταν βρίσκεσαι στα γόνατα η αφή σου γίνεται ιδιαίτερη...
ετοιμος για κωλοτρυπιδι ο τυποςοταν μωρο μου το αρσενικο ειναι αρσενικο αξιζε να μαι στα γονατα υποταγμενη και παραδομενη ανευ ορων....
οταν μωρο μου το αρσενικο ειναι αρσενικο αξιζε να μαι στα γονατα υποταγμενη και παραδομενη ανευ ορων....