ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Όταν θα στα πεταξω στη μούρη θα τα δεις καλύτερα καβλιαρηηη
και οχι μονο παιζω και μπαρμουτι χαχχαχαχαχαχχαεσυ την εισπαξη απο το καφενειο την εχεις κανεις βυζιτες
ολο λογια ειναι και απο τηγανιτα τιποταΕπιθετικη η Ευα! χεχε
ολο λογια ειναι και απο τηγανιτα τιποτα
θα δω και την μικρη αρκτο κανενας κλωνος ρε παιδιαααΑν όμως του τα πετάξεις σε μορφή βυζοσκάμπιλου, μπορεί και να χάσει το φώς του και να βλέπει μετά αστεράκια...
Αν όμως του τα πετάξεις σε μορφή βυζοσκάμπιλου, μπορεί και να χάσει το φώς του και να βλέπει μετά αστεράκια...
Τι στοιχημα να βαλεται και πως θα μαθουμε τον νικητηΤασουλη... βρεθήκαμε και δεν έκανα αυτό που λέει η πλειοψηφία;; πάμε στοίχημα ότι θα παραμιλας;;εμένα μη με προκαλείς μωρό μ...
ολο λογια ειναι και απο τηγανιτα τιποτα
πολλες μας τα ειπανε οταν εφτασε η ωρα πηδηξαν απο το παραθυρο να μην τηςΤασουλη... βρεθήκαμε και δεν έκανα αυτό που λέει η πλειοψηφία;; πάμε στοίχημα ότι θα παραμιλας;;εμένα μη με προκαλείς μωρό μ...
τασουλη γιατι δεν τους λες οτι μολις τελειωσεις με την ευα η μοδα απο τα ρουχα σου θαχει αλλαξειπολλες μας τα ειπανε οταν εφτασε η ωρα πηδηξαν απο το παραθυρο να μην της
Με ένα τηλεφωνάκι, μάστορα, όλα γίνονται απλά: και τηγανίτα μπορείς να έχεις, και λουκουμάδες με μέλι και κανέλλα, και γαλακτομπούρεκο άμα λάχει. Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Όλα εύκολα και στο πιάτο χωρίς να κουνήσεις δαχτυλάκι;
στοιχηματα εγω δεν βαζω χρηματα μονο σεξ την πισω πορτα η ευα εγω 500 γιεβραΤι στοιχημα να βαλεται και πως θα μαθουμε τον νικητη
αλλο θελει η ευα να κουνιεται σωσταΜε ένα τηλεφωνάκι, μάστορα, όλα γίνονται απλά: και τηγανίτα μπορείς να έχεις, και λουκουμάδες με μέλι και κανέλλα, και γαλακτομπούρεκο άμα λάχει. Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Όλα εύκολα και στο πιάτο χωρίς να κουνήσεις δαχτυλάκι;
Τασουλη... βρεθήκαμε και δεν έκανα αυτό που λέει η πλειοψηφία;; πάμε στοίχημα ότι θα παραμιλας;;εμένα μη με προκαλείς μωρό μ...
είναι ταγμένος ...στοιχηματα εγω δεν βαζω χρηματα μονο σεξ την πισω πορτα η ευα εγω 500 γιεβρα
σκορπιε σεισμος γινοτανεεεεεεΜια χαρα κουνιεται η Ευα.....