Επισκέπτης
Λυπαμε κλωνε γιατι αυτος ο χαρακτηρισμος ανηκει στο κανονικο σου προφιλ.Ποιος ειμαι εγω που θα σου τον στερησω;Ότι πεις νταβατζάκο.
Λυπαμε κλωνε γιατι αυτος ο χαρακτηρισμος ανηκει στο κανονικο σου προφιλ.Ποιος ειμαι εγω που θα σου τον στερησω;Ότι πεις νταβατζάκο.
ΔΕΝ Χρειαζεται να του δινης σημασια παρκαρε το τουτου του εδω σημερα ειδε φως και μπηκεΕχει μεροκαματο για ολα τα κοριτσια κλωνε
Ξερεις στα σκουπιδια δινουμε σημασια γιατι ρυπαινουν το περιβαλλονΔΕΝ Χρειαζεται να του δινης σημασια παρκαρε το τουτου του εδω σημερα ειδε φως και μπηκε
Και για ολα τα βαλαντια αφου προτιμα μοντελαbagg....
αν έχεις πάρει την Εύα πες μας την εμπειρία σου...
αν πάλι δεν είναι του γούστου σου δεν υπάρχει πρόβλημα έχει κοπέλες για όλα τα γούστα...
κανονικα πρεπει να των απομακρυνουν οτι ηθελε να πη το ειπε και προς θεου δεν του μιλησε κανεις ασχημα αυτος εριξε χαρακτηρισμο νταβαντζακορε παιδια σταματηστε τις μαλακιες και τις αντιπαραθεσεις δεν βλεπεται με αυτο κανεται κακο στην ευα τουλαχιστον σεβαστη τε την οτι και αν ακνει και οτι και αν πιστευεται
Προφανως ανηκει σε αυτο τον επαγγελματικο κλαδο και χρησιμοποιει συνεχεια αυτο το χαρακτηρισμοκανονικα πρεπει να των απομακρυνουν οτι ηθελε να πη το ειπε και προς θεου δεν του μιλησε κανεις ασχημα αυτος εριξε χαρακτηρισμο νταβαντζακο
bagg....
αν έχεις πάρει την Εύα πες μας την εμπειρία σου...
αν πάλι δεν είναι του γούστου σου δεν υπάρχει πρόβλημα έχει κοπέλες για όλα τα γούστα...
κανονικα πρεπει να των απομακρυνουν οτι ηθελε να πη το ειπε και προς θεου δεν του μιλησε κανεις ασχημα αυτος εριξε χαρακτηρισμο νταβαντζακο
φίλε μου ...Ρε μαν είπα εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα?
Είδα ένα ποστ που με απορία αναρωτιόταν για επιθέσεις και περίεργες κριτικές.
Απλώς ανέφερα ότι αυτά που γράφτηκαν πρόσφατα είχαν γραφτεί από την αρχή.
3-4 τύποι ενοχλήθηκαν, προφανώς είναι του "συστήματος " που θέλει να ελέγχει τι γράφετε.
της μαγκιες και της βρισιες πισω απο το πληκτρολογιο αν θελεις ελα εκτος να πιουμε καφεδακι κλωναρακο ;)Μήπως πρώτα εσύ και ο άλλος ο έξυπνος ο με χαρακτηρίσατε κλώνο?
Η μνήμη σου είναι σαν την ορθογραφία σου: Για τον πούτσο.
Σε χαρακτηρισα κλωνο και σου επεστρεψα το χαρακτηρισμο του νταβατζακου.Μήπως πρώτα εσύ και ο άλλος ο έξυπνος ο με χαρακτηρίσατε κλώνο?
Η μνήμη σου είναι σαν την ορθογραφία σου: Για τον πούτσο.
μην το μακραινης αλλο παει για ποτισμαΣε χαρακτηρισα κλωνο και σου επεστρεψα το χαρακτηρισμο του νταβατζακου.
Εχεις να πεις κατι αλλο;
Πολλα (τυχαια) εγιναν χθεςμην το μακραινης αλλο παει για ποτισμα
να προσεχεις χρυσο μου στην τουαλετα με τι σκουπιζεσαι ;) και πολλα φιλια στο αγορι σουΤάσος και Λουκάς ενοχλήθηκαν επειδή θύμισα τα παλιά ποστ που έγραφαν ότι η προστατευόμενη τους είναι χοντρή.
Λυπάμαι μάγκες δεν μπορώ να σας βοηθήσω.
Ότι γράφτηκε γράφτηκε.
Τώρα για καφεδάκια και τέτοια λυπάμαι, δεν κάνω παρέα με νταβάδες.
κάνεις αρκετά λάθη εδώ ...Τάσος και Λουκάς ενοχλήθηκαν επειδή θύμισα τα παλιά ποστ που έγραφαν ότι η προστατευόμενη τους είναι χοντρή.
Λυπάμαι μάγκες δεν μπορώ να σας βοηθήσω.
Ότι γράφτηκε γράφτηκε.
Τώρα για καφεδάκια και τέτοια λυπάμαι, δεν κάνω παρέα με νταβάδες.