ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
δικα σου ευα
Να πω πάλι ότι το τηλέφωνο μου το κλεψανε κ πλέον έχω άλλον αριθμό...για πληροφορίες πμ ή στο κάτω μέρος του μηνύματος υπάρχει λινκ με νεα αγγελία
ευα ομορφια μου εισαι καλα?ελπιζω να εχεις ξεπερασει το αρχικο σοκ απο την επιθεση που δεχτηκες και να μην ηταν κατι στημενο τα φιλια μου κοριτσαρα
α ρε λαμογιο ολο ραντεβουδακι εισαι και ολη την ημερα στην ευα σε βλεπωκαλό βράδυ στην ντριμ τιμ του νήματος τάσσο εχω ενα ραντεβού να παίξω λίγο σε θέλω δυνατό ρε το νου σου ρεμάλι χι χι
τί να κανω φίλε τρέχω κ εγω εισαγωγές εξαγωγές βλέπεις χα χαα ρε λαμογιο ολο ραντεβουδακι εισαι και ολη την ημερα στην ευα σε βλεπω
ρε γαματε τωρα που μπορειτε... η ευα καλη για πες ;) οχι της μαλακιες που γραφονται στης κριτικες που τα μισα ειναι μπαρουφες και τα αλλα μισα ψεμματα για να βρης κριτικη σωστη ειναι απο πολυ λιγους εδω μεσατί να κανω φίλε τρέχω κ εγω εισαγωγές εξαγωγές βλέπεις χα χα
αυτο μετραειΚαλησπέρα όλα καλά....ότι και να ήταν σημασία έχει ότι είμαι καλά....
ρε γαματε τωρα που μπορειτε... η ευα καλη για πες ;) οχι της μαλακιες που γραφονται στης κριτικες που τα μισα ειναι μπαρουφες και τα αλλα μισα ψεμματα για να βρης κριτικη σωστη ειναι απο πολυ λιγους εδω μεσα
χα χα εγω πάντως σε όσες κριτικές βάζω γράφω πως πέρασα εγω μονό αυτό κ το μωρό εδω μέσα είναι δύναμη πολύ δυνατή στόν κάνει κοντοσούβλι μανρε γαματε τωρα που μπορειτε... η ευα καλη για πες ;) οχι της μαλακιες που γραφονται στης κριτικες που τα μισα ειναι μπαρουφες και τα αλλα μισα ψεμματα για να βρης κριτικη σωστη ειναι απο πολυ λιγους εδω μεσα
εδω ειμαστε ολο φασολαδα βαρεθηκα ;) να φαμε και λιγο τσιτσι την καλημερα μου σε ολουςχα χα εγω πάντως σε όσες κριτικές βάζω γράφω πως πέρασα εγω μονό αυτό κ το μωρό εδω μέσα είναι δύναμη πολύ δυνατή στόν κάνει κοντοσούβλι μαν
την καλημερα μου ελα λιγο πμ ;)Καλημέρα...μπαρουφα είναι ότι είμαι καλή..δλδ;κάνε μια ανάλυση μωρό μου μη βγαίνουν λάθος συμπεράσματα...
Καλημέρα στο κορίτσι...Καλημέρα μωρακια !!!