Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τα γούστα μου και τα κριτήρια με βάση των οποίων πληρώνω, ώστε να λες "αντίθετα με σένα". Δικαίωμά σου τι κάνεις, όμως δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις κάτι/κάποιον που δεν γνωρίζεις τα δικά του συνολικά κριτήρια. Επίπεδα που εσένα σου φαίνονται αστέρια στην Ελλάδα, βάζοντας και φωτο για παράδειγμα, τα έχω δοκιμάσει πολύ νωρίτερα και σε άλλες τιμές, και μάλιστα κατ' ευθείαν στην πηγή τους. Οπότε άς αφήσουμε καλύτερα, ποιός ψωνίζει τι και με ποιά κριτήρια. Και μιας και έγινε κουβέντα για υπερεμφανίσεις, προσωπικά -όπως έχω ξαναδηλώσει- τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις, στη διαδρομή μου, τις έχω φάει ακριβώς από 9άρια, και τις μεγαλύτερες ευχάριστες εκπλήξεις τις έχω λάβει από κοπέλες που αρχικά δεν μου γέμιζαν και τόσο το μάτι στην εμφάνιση. Προσωπικά, δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι
η Εύα είναι αστέρι και τα σπάει. Δεν είναι κακό όμως να προσέχεις λιγάκι τις διατυπώσεις και τους χαρακτηρισμούς σου
προς συνάδελφο τον οποίο δεν γνωρίζεις, ούτε που κινείται, ούτε πως κινείται. Πάρε λοιπόν κι από μένα ένα παράδειγμα, από ένα καλό έδεσμα που έτυχε να δοκιμάσω στα 50 ευρώ. Ντάνι, 1.70, 26 ετών, 90-60-90. Ας μην πάει όμως καλύτερα προς τα εκεί η κουβέντα, διότι εδώ μιλάμε μόνο για την Ευάρα. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε. Μην είσαι τόσο κατηγορηματικός, διότι απ' όλα έχει ο μπαξές. Κράτα λοιπόν τα δικά σου γούστα για την πάρτη σου και κάνε τις όποιες επιλογές σου, δίχως να κρίνεις τα γούστα των άλλων. Καλή συνέχεια και να έχεις υγεία.