eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Με ποιά λογική;
Ο βλακακος στη κριτικη τ ετσι λεει..στο 50αρικο ισως τη ξανασυναντουσα....με λιγα λογια υπονοεί να ριξω τιμη...ενω οι ""ομορφες""που προμοταρει τα αξιζουν
Με ποιά λογική;
ο βλακας καυλο ευα ειναι βαλτος απο αλλη κοπελα
Ο κομπλεξικός μπαγλαμάς, απαντάει σε σχόλιο του Βρετανού, τα εξής:
"Μια χαρα τα βρηκαμε. Αν εχεις παει με την Ευα την κανονικη τοτε βλεπεις και τη διαφορα.βεβαια εκεινη ηταν μουναρος και χρεωνε 150 αν θυμαμαι καλα"
Λίγο ακόμα, και το σχόλιό του θα ξεπερνούσε σε μέγεθος την "κριτική". Για όλα όμως υπάρχει μια ταιριαστή απάντηση:
"Η Εύα του Αδάμ να δείς, τι μουνάρα ήτανε και τι θεϊκό πήδημα έριχνε, συγκριτικά με την φτηνιάρα σου των 150 ευρώ.
Χρέωνε βέβαια και έναν ολόκληρο Παράδεισο, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...
Πρόσεξε μόνο τις απαντήσεις σου, διότι έτσι όπως πας, μάλλον θα γράψεις περισσότερα από το fake τηλεγράφημα που ανέβασες. Με το μαλακό, μην κουραστείς με το πληκτρολόγιο!... "
Είναι φανερές οι "αγαθές" προθέσεις του...
Αντισθένης...
τα βλέπεις όλα αυτά που συμβαίνουν....
γιατί τα επιτρέπεις...?
Λοιπον... νεα τιμολογιακη Πολιτική.... 20 ευρω η ωρα 1 εκτονωση 40 δυο και η πιπα δωρο....το επικυρωνεις εσύ δικηγορε μου και το κοινοποιω...
ας δει και λίγο στο νήμα σου και στης κριτικές σου....Τι να πρωτοδεί κ αυτος!! Εχει τοσα να κανει ρε ανον...ενα ολόκληρο σαιτ χειρίζεται...!δεν ειναι ευκολο..
Ο βλακακος στη κριτικη τ ετσι λεει..στο 50αρικο ισως τη ξανασυναντουσα....με λιγα λογια υπονοεί να ριξω τιμη...ενω οι ""ομορφες""που προμοταρει τα αξιζουν
Επίτηδες σε ρώτησα. Το γεγονός ότι προσπαθεί να σε υποτιμήσει και στο σχόλιό του αναφέρεται στην "κανονική την Εύα"
που "αν θυμάται καλά" είχε δώσει "150 ευρώ" αλλά μάλλον ήταν το κάτι άλλο, σε σχέση με την αναφορά των 50 ευρώ
που τάχα "σου αξίζουν" φανερώνει τις συκοφαντικές προθέσεις του. Ας τα δούν όλα αυτά οι αρμόδιοι, διότι κάποιοι
μας περνάνε για μαλάκες. Όποιος πληρώνει, έχει δικαίωμα να γράφει κριτική εμπεριστατωμένη, για όσα του άρεσαν
και όσα δεν του άρεσαν. Από τα γραφόμενα και τις λεπτομέρειες, φαίνεται και αν κάποιος έκανε ραντεβού και αν κρίνει
δίκαια. Όχι με ένα γενικόλογο τηλεγράφημα να προσπαθεί να μειώσει και να θάψει, όταν τόσες άλλες κριτικές άξιων
συναδέλφων έχουν ήδη δώσει το στίγμα.
Επίτηδες σε ρώτησα. Το γεγονός ότι προσπαθεί να σε υποτιμήσει και στο σχόλιό του αναφέρεται στην "κανονική την Εύα"
που "αν θυμάται καλά" είχε δώσει "150 ευρώ" αλλά μάλλον ήταν το κάτι άλλο, σε σχέση με την αναφορά των 50 ευρώ
που τάχα "σου αξίζουν" φανερώνει τις συκοφαντικές προθέσεις του. Ας τα δούν όλα αυτά οι αρμόδιοι, διότι κάποιοι
μας περνάνε για μαλάκες. Όποιος πληρώνει, έχει δικαίωμα να γράφει κριτική εμπεριστατωμένη, για όσα του άρεσαν
και όσα δεν του άρεσαν. Από τα γραφόμενα και τις λεπτομέρειες, φαίνεται και αν κάποιος έκανε ραντεβού και αν κρίνει
δίκαια. Όχι με ένα γενικόλογο τηλεγράφημα να προσπαθεί να μειώσει και να θάψει, όταν τόσες άλλες κριτικές άξιων
ευακι εισαι τοσο καυλα που καποιοι μαλλον δεν μπορουν να ανταπεξελθουν.μακαρι εγω την επομενη φορα να αντεξω πανω απο 30 λεπτα και για τους 2 γυρους.εισαι ρουκετα απο τις λιγες.Εεελα παναγια μου!!!γίνονται αυτα;;
ευακι εισαι τοσο καυλα που καποιοι μαλλον δεν μπορουν να ανταπεξελθουν.μακαρι εγω την επομενη φορα να αντεξω πανω απο 30 λεπτα και για τους 2 γυρους.εισαι ρουκετα απο τις λιγες.
ευακι εισαι τοσο καυλα που καποιοι μαλλον δεν μπορουν να ανταπεξελθουν.μακαρι εγω την επομενη φορα να αντεξω πανω απο 30 λεπτα και για τους 2 γυρους.εισαι ρουκετα απο τις λιγες.
εαν καταφερεις παρασκευη πρωι ειμαι παρον για να μου πεταξεις τις φλατζεςΤατοι μου είσαι power... ολα θα γινουν
εαν καταφερεις παρασκευη πρωι ειμαι παρον για να μου πεταξεις τις φλατζες