εδω αδερφε τρωω αλλα κ αλλαΠςςςςς ερωςςςςςςςς
Προσεχε...αυτη μεχρι Γλουτενη θα σε βαλει να φας!
την ευα φοβαμαι οταν την συναντησω μηπως δεν αντεξει
θα εχω φαει βασιλικο πολτο κ λιγη γυρη απο πριν
η τεστοστερονη θα ειναι στα κοκκινα
εδω αδερφε τρωω αλλα κ αλλαΠςςςςς ερωςςςςςςςς
Προσεχε...αυτη μεχρι Γλουτενη θα σε βαλει να φας!
παντως σαν συνολο εκανε δυνατο συνδιασμο για εξωΚαλημέρα ζουζούνα! Τρέλα η φωτο!!!!!!
εδω αδερφε τρωω αλλα κ αλλα
δρυιδης...?εδω αδερφε τρωω αλλα κ αλλα
παντως σαν συνολο εκανε δυνατο συνδιασμο για εξω
συμφωνεις ολγα
χρειαζονται οι ανανεωσεις μωρο μου!! να αλαζουμε και λιγο λουκ μαλλια κτλ.. για τα ματια σας μονο...ολα για σας τα κανουμε
kηφηναςδρυιδης...?
καλημερα φιλη μου!!! σε ευχαριστω!! δες τη νορμαλ γτ με το πολυ μπλα μπλα χαθηκαν οι φωτος!ωραιο το συνολακι ε?
Το συνολακι μαζί με το Ευακι! Αυτό είναι τρέλα!!! Οι Ρωγαρες σου μωρό μου που ξεπροβάλλουν απ το συνολακι ...αυτό είναι καβλα!!!
Άψογο ...Εμπνέει κάθε αδηφάγο αρσενικό να σου το βγάλει...Την καλήμερα μου και στις δυο σας...καλημερα φιλη μου!!! σε ευχαριστω!! δες τη νορμαλ γτ με το πολυ μπλα μπλα χαθηκαν οι φωτος!ωραιο το συνολακι ε?
παντως σαν συνολο εκανε δυνατο συνδιασμο για εξω
συμφωνεις ολγα
Άψογο ...Εμπνέει κάθε αδηφάγο αρσενικό να σου το βγάλει...Την καλήμερα μου και στις δυο σας...
Τι δεν βγαινει?Τι είπες τώρα!!! Να βγαινε έτσι έξω!!! Τέλειο!!!!
ετσι ας βγαινει εξωΤι είπες τώρα!!! Να βγαινε έτσι έξω!!! Τέλειο!!!!
Καλημέρα μωρό τι βυζάρες είναι αυτές για άρμεγμα τρελό τυχερή αυτή που της έχουν δοκιμάσει ελπίζω σύντομα να έρθω Αθήνα κ να παίξει κ κανένα τρελό διπλό με την ολγαρα να γίνει τσι απουτανας μωρό.καλημερα φιλη μου!!! σε ευχαριστω!! δες τη νορμαλ γτ με το πολυ μπλα μπλα χαθηκαν οι φωτος!ωραιο το συνολακι ε?
Καλημέρα μωρό τι βυζάρες είναι αυτές για άρμεγμα τρελό τυχερή αυτή που της έχουν δοκιμάσει ελπίζω σύντομα να έρθω Αθήνα κ να παίξει κ κανένα τρελό διπλό με την ολγαρα να γίνει τσι απουτανας μωρό.
παίξε κανένα τζόκερ κ αν σ κάτσει την έκατσες κοπελιά χι χι
Και στην κόλαση με καλή παρέα βρίσκεσαι στον παράδεισο... :-*καλημερα κορμι θανατηφορο!!κολασμενο αρσενικο.... σε ευχαριστω! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
υγ στο αβαταρ σου εισαι εσυ... το ξερω γτ εχουμε βρεθει!ομως ειναι επικυνδινο διοτι κολαζεις λαοοοο
παίξε κανένα τζόκερ κ αν σ κάτσει την έκατσες κοπελιά χι χι