Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κι απο μενα στις φιλεναδες
ΕΥΑ & ΕΛΕΝΑ
Καλα δε λεω τιποτα..!!
Η φαντασια μου το ξερει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κι απο μενα στις φιλεναδες
ΕΥΑ & ΕΛΕΝΑ
Καλα δε λεω τιποτα..!!
Η φαντασια μου το ξερει!
γυρισα και πινω ενα τζακ ντανιελς να χαλαρωσω... γαλατακι δε πινω πλεον!τωρα που μεγαλωσα πινω μαναρογαλα
θρεπτικοτατο... χιχιχ
καλύτερα ψωλογαλα κάνει καλό στο στομάχι μωρό Καλημέρα όλοι μέραγυρισα και πινω ενα τζακ ντανιελς να χαλαρωσω... γαλατακι δε πινω πλεον!τωρα που μεγαλωσα πινω μαναρογαλα
θρεπτικοτατο... χιχιχ
καλύτερα ψωλογαλα κάνει καλό στο στομάχι μωρό Καλημέρα όλοι μέρα
Καλωστονκαλημερα στο νημα της κα ευας και φυσικα στην οικοδεσποινα
σε ευχαριστώ για τα καλά σ λόγια ξέρεις ότι το είπα για πλάκα κοριτσάρα οκ χι χιΤι κυριος...Καλημέρα
ευακι δεν νομιζω να σε πειραξε που σε ηπαν χοντρή αχχαχαχαχχαχαχχα τετοιες χοντρες θελει ο κοσμοςκαλημερα αγορινια μου!! καλημερα σε ολο το κοσμο!σε ολο το σαιτ!σας αγαπω ολους! :-* :-* :-*
σκορπιουλι πως εισαι ολα καλα καλως σε βρήκαΚαλωστον
Όλα οχι αλλα αισιοδοξω.σκορπιουλι πως εισαι ολα καλα καλως σε βρήκα
ευακι δεν νομιζω να σε πειραξε που σε ηπαν χοντρή αχχαχαχαχχαχαχχα τετοιες χοντρες θελει ο κοσμος
αδελφε το καλυτερο για σενα με ολη την καρδια μουΌλα οχι αλλα αισιοδοξω.
είδες τι κάνει ένα μπουκάλι ουίσκι με τι διάθεση ξυπνάς εεεε γειά Σ ευαραακαλημερα αγορινια μου!! καλημερα σε ολο το κοσμο!σε ολο το σαιτ!σας αγαπω ολους! :-* :-* :-*
εδω μεσα εχει και πιο χοντρες που κανουν καριερα τρελη.... ελα τωρα να σοβαρευτουμε ετσι?εγω μαυτο το κορμι πορευομαι και δοξα το θεο καλα περνω και καλα περνανε!και καλα γκομενακια μου τη πεφτουν
είδες τι κάνει ένα μπουκάλι ουίσκι με τι διάθεση ξυπνάς εεεε γειά Σ ευαραα
Ρε Ευακι.. να το τελειωσουμε λιγο αυτο???εδω μεσα εχει και πιο χοντρες που κανουν καριερα τρελη.... ελα τωρα να σοβαρευτουμε ετσι?εγω μαυτο το κορμι πορευομαι και δοξα το θεο καλα περνω και καλα περνανε!και καλα γκομενακια μου τη πεφτουν
ετσι ετσι
Ρε Ευακι.. να το τελειωσουμε λιγο αυτο???
Ολα καλα..παμε παρακατω...
Καλημερα δεν μου πες...θα σου κανω μουτρα!