giorgospan
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2017
- Like
- 88
- Πόντοι
- 1
πιπες που θες
πιπες που θες
απλά ρώτησα....ανον.... μη με προκαλεις!!ειναι ολοφανερος ο διαγωνισμος!! γραφουν κακιες οι γνωστοι κακεντρεχεις και οποιος γραψει πρωτος στη πρωτη σελιδα κερδιζει μια καινουργια παλαμη ανοιχτη γιατι τη δικη τους την καψανε
απλά ρώτησα....
μου κίνησε την περιέργεια κάποια άτομα να γράφουν αυτά που θέλουν....
μη σου φαινεται τπτ περιεργο στο νημα μου!
Αν ξαναπεράσει το σκουπίδι ο Νικολάκης, που προσβάλει συναγωνιστές για τα γούστα τους, και τις κοπέλες που εργάζονται,
ρίχτε μου ένα σφύριγμα να έρθω για να του ανοίξω τη σούφρα. Φεύγω και τα ξαναλέμε μετά.
Χα χα πλάκα έχεις ρε παίχτη.
Γιατί ασχολείσαι με το μπαζάκι? Περίμενες αλήθευα ότι θα έβαζε φωτογραφία.
Δες ποιοί είναι πελάτες εδώ, οι ίδιοι γαμάνε και στην Όλγα και στην Στέλλα.
Στην Στέλλα ρε παίχτη χα χα!
Ήμαρτον ρε δεν γίνονται αυτά!
Αν ξαναπεράσει το σκουπίδι ο Νικολάκης, που προσβάλει συναγωνιστές για τα γούστα τους, και τις κοπέλες που εργάζονται,
ρίχτε μου ένα σφύριγμα να έρθω για να του ανοίξω τη σούφρα. Φεύγω και τα ξαναλέμε μετά.
Εχω πει ποιος ειμαι
Κλωνος ειναι καποιος που εχει 2 ενεργα προφιλ.
εγω εχω ενα. αυτο.
απο iq ..ραδικιου να υποθεσω
πολυ σωστοςΡε παιχτες πειτε ξεκαθαρα οτι η ευα κοβει μεροκαματα απο τις δικιες σας ομορφα και ωραια.Μη κανετε σα τη κυρα κατινα και θαβεται ετσι γτ δε περνετε μεροκαματο.
ειναι που δεν την προσφερει η ευα και υπαρχει στερηση!
Μάλιστα κύριε Αϊνστάιν.
Το προηγούμενο nickname θα μας το πείτε?
χαμουλιςεγω ειπαμε!!στη χιλια σελιδα ο πρωτος που θα γραψει κακια θα παρει επιδομα ανοιχτης παλαμης!! σοβαρα τωρα περα απο τη πλακα καποια στιγμη ισως παιξει κανενας διαγωνισμος με κουιζ και ετσι... ειδομεν..με δωρο ..οχι παλαμη κατι καλυτερο..
Εγω θα εξαιρεθω ΚΑΙ ΕΔΩ απο καθε διαγωνισμο