Επισκέπτης
Σσσσσ....μην ανοίξουμε την όρεξη στον Ερντογαν.τα πάντα αλλάζουνε.... ;)
Σσσσσ....μην ανοίξουμε την όρεξη στον Ερντογαν.τα πάντα αλλάζουνε.... ;)
δεν μπλόκαρε το bourdela.com?Σσσσσ....μην ανοίξουμε την όρεξη στον Ερντογαν.
Λένε ότι ελέγχει το Εσκορτνιουζ μου το είπε μια Ουκρανή που δούλευε Τουρκία.δεν μπλόκαρε το bourdela.com?
έχει κακιά συνήθεια αυτός να έχει φιμωμένη την ενημέρωση....
κάντε τα συμβούλια σας και πάρτε απόφαση....Μπα?
Σχεδιάζουμε τουρνέ???
θα κονομάει απο εκεί η μουχρίτσα...Λένε ότι ελέγχει το Εσκορτνιουζ μου το είπε μια Ουκρανή που δούλευε Τουρκία.
Λέμε καμιά μαλ...για να περνά η ώρα.Μπα?
Σχεδιάζουμε τουρνέ???
κάντε τα συμβούλια σας και πάρτε απόφαση....
οικονομικός σύμβουλος είσαι....Εγω δεν αποφασιζω τπτ.
Να προλαβω να τη δω..και μετά ας παει και Ζιμπαμπουε!!!
ολα τα κοριτσια εχουν την δικη τους αξια και κυριως την δική τους τεχνοτροπεία ελπιζω να κρατησεις την υποσχεσή σου και να εχω μια αντιπροσωπευτικη κριτική μετα οσο για την κα Χατζη αν και δεν ειμαι στο νημα της να μιλαω και δεν θελω φυσικα να το κανω νομιζω ειναι εξαιρετικη για μενα και μονο οσο για τα χαπια μου ευακι πραγματι παιρνω δυναμωτικα μετα τα χθεσινα και ελπιζω να ειμαι ετοιμος με τα συμπληρωματα που παιρνω χαχαχαχχαχαχαχ για την αγωνιστική μας συνυπαρξηΌσο για σένα ΜΥΡΤΙΛΕ να μας ενημερώσεις καλά μετά την συνάντηση σου με την κ. Εύα με μια κριτική υψηλού επιπέδου όπως άλλωστε έπραξες μετά την συνεύρεση σου μετά της κ. Χατζή και σε ευχαριστούμε. Μόνο να φας καλά να πάρεις και τις βιταμίνες σου γιατί δεν σε βλέπω καλά
τα κορίτσια Εύα-Έλενα νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο σε παρτούζα...
κάτι μου βγάζουν στο θέμα χημείας...
όχι δεν ξέρω κάτι...Α λεω μηπως ξερεις τπτ
ολα τα κοριτσια εχουν την δικη τους αξια και κυριως την δική τους τεχνοτροπεία ελπιζω να κρατησεις την υποσχεσή σου και να εχω μια αντιπροσωπευτικη κριτική μετα οσο για την κα Χατζη αν και δεν ειμαι στο νημα της να μιλαω και δεν θελω φυσικα να το κανω νομιζω ειναι εξαιρετικη για μενα και μονο οσο για τα χαπια μου ευακι πραγματι παιρνω δυναμωτικα μετα τα χθεσινα και ελπιζω να ειμαι ετοιμος με τα συμπληρωματα που παιρνω χαχαχαχχαχαχαχ για την αγωνιστική μας συνυπαρξη