Επισκέπτης
Ευα εισαι τρελαΝαι... Χαχαχαχαχα
Ευα εισαι τρελαΝαι... Χαχαχαχαχα
δεν ακούει....Έλα τελείωνε με το μπανιο....χαλασες ολο το ζεστο νερο!
δεν ακούει....
Ευα εισαι τρελα
Κωστα συγκατοικεις ακομα με το γραφειο σου;ευα με τον λουκα εχετε κανονισει ημερομηνια γαμου ? ξερουμε πανω κατω σε γενικες γραμμες ?
Κωστα συγκατοικεις ακομα με το γραφειο σου;
ευα με τον λουκα εχετε κανονισει ημερομηνια γαμου ? ξερουμε πανω κατω σε γενικες γραμμες ?
Κωστα δε μιλαω για το γραφειο εργασιας σου αλλα για το γραφειο που κανεις προμο.που να κουνηθώ ρε φιλε κομματια είμαι
το πρωι 1 ωρα ελευθερο κολυμβηση ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ παρακαλω
και όχι τα 20λεπτα τα φλωρικα τα δικα σου
δεν παιζουμε
1 ωρα συνεχεια non-stop
και μετα επαιξα πλατη γυμναστηριο...ελα να με κουνησεις τωρα...ουτε με ΓΕΡΑΝοοοοοοοοοοο τρελεεεεεεεεεεε
Κωστα δε μιλαω για το γραφειο εργασιας σου αλλα για το γραφειο που κανεις προμο.
Ιδέες για το βίντεο που θα τραβήξουμε κανεις ;
Και εκει εχει θωδη αλλα δε μας το λες μπας και βρεις κανα θυμα.α το golden λες ???
ναι ισχυει
μου τα σκανε χοντρα ρε μαν
τι να κανω
ευα με τον λουκα εχετε κανονισει ημερομηνια γαμου ? ξερουμε πανω κατω σε γενικες γραμμες ?
Και εκει εχει θωδη αλλα δε μας το λες μπας και βρεις κανα θυμα.
Τις ημερομηνίες τις ορίζω εγώ, καθώς και όλα τα υπόλοιπα γραφειοκρατικά και νομικά της Εύας.
Στην παρούσα φάση, είμαι ακόμα στην κατάρτιση της λίστας με τα παρανυφάκια.
Αν θέλεις, προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή.
Δεν αναφερθηκα σε κατι συγκεκριμενο.εκεινος ανεφερε το γραφειο που προμοταρει και εγω απλα συμπληρωσα.Λουκα μου μην αναφέρεσαι σε γραφεια η αλλα κορίτσια εδω,δεν ειναι σωστο... οτι δε μαρεσει να μου κάνουν δε θελω να τ κανω..κατα δευτερον ας σταματησει η καραμέλα με τη Θώδη..Είναι γελοίο πραγματικά...
Και εκει εχει θωδη αλλα δε μας το λες μπας και βρεις κανα θυμα.